καλησπερα,ειμαι συνδρομητης nova sportpack,
αν βαλω το nova multiview θα εχω 12μηνη δεσμευση να μην κανω διακοπη?
και κατι ακομα το multiview συνδυαζεται με το πακετο φιλαθλων(299$/χρονο)?
θα υπάρξει και φέτος τέτοιο πακέτο;
Στις 5 Μαΐου κάνει πρεμιέρα η ξένη σειρά «24». Υπάρχει κάποια ενημέρωση αν έχει πάρει/πρόκειται να πάρει τα δικαιώματα πρώτης προβολής η Νόβα αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική όπως γίνεται με το Game of thrones;
Στις 5 Μαΐου κάνει πρεμιέρα η ξένη σειρά «24». Υπάρχει κάποια ενημέρωση αν έχει πάρει/πρόκειται να πάρει τα δικαιώματα πρώτης προβολής η Νόβα αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική όπως γίνεται με το Game of thrones;
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να σε ενημερώσουμε αναλυτικά και για τις ώρες μεταδόσεων στις οποίες θα προβάλλεται η σειρά σε επανάληψη.
καλησπερα σας παιδια,αν κανουμε την αναβαθμιση του ios σε 7,1,1 που εχει βγει πριν 2 μερες για το ipad mini στο novago θα το δει σαν νεα συσκευη?και θα πρεπει να γινει διαγραφη?
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
Έχω πακέτο 3play μαζί με όλα τα κανάλια novacinema και multiview.Σύμφωνα με το συμβόλαιο μου
πληρώνω 29,90 + 10 (novacinema all) = 39,90 ευρώ/μήνα.Επίσης πληρώνω για multiview 9,90 και
για το περιοδικό nova με το πρόγραμμα 1,50 ευρώ,συνολικά 51,30 ευρώ/μήνα.
Από το e-bill παρατήρησα ότι στους 2 τελευταίους λογαριασμούς (εκδόθηκαν 10/03 και 10/04 αντίστοιχα)
μου έχει χρεωθεί το ποσό 39,91 ευρώ αντί του 39,90.Στους προηγούμενους λογαρισμούς ήταν 39,90 κανονικά.
Προφανώς δεν πάμε να κάνουμε θέμα για το ένα λεπτό,αλλά επειδή γνωρίζω τη βασική τιμή που πληρώνω
και παρατήρησα αυτή τη διαφοροποίηση,θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς συμβαίνει.
Υ.Γ. : Κατά τα άλλα στον τελευταίο αυτό λογαριασμό μου πιστώνεται το πόσο που έπρεπε σύμφωνα με προηγούμενη επικοινωνία μου μαζί σας στο παρόν thread!
Σας ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.