jpil
Supreme Member
Re: *** Nova official support ***
Καλησπέρα σας,
η δωροεπιταγή έφτασε στα χέρια μου και σας ευχαριστώ αλλά για το θέμα των hd καναλιών έχω και πάλι πρόβλημα διότι:
εξόφλησα τον λογαριασμό με το ποσό των hd καναλιών και περίμενα αντιλογισμό όπως μου είχατε γράψει στον επόμενο λογαριασμό.
Ο λογαριασμός έφτασε σήμερα και το ποσό που μου ζητάει να πληρώσω είναι 54,33 ευρώ!
Γιατί;
Σας στέλνω πμ με τα στοιχεία μου και πάλι.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας,
τον Αύγουστο δέχτηκα τηλεφώνημα μάλλον από το τμήμα προσφορών σας που μου είπε πως αν ανανεώσω την προσφορά για τους φιλάθλους θα έχω δώρο και μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ από την μπουτίκ της ομάδας που είχα κάνει την αρχική αγορά.
Επίσης είχα ρωτήσει αν θα έχω τα hd κανάλια δωρεάν όπως τα είχα τον προηγούμενο χρόνο και η κοπέλα μου απάντησε μετά από ερώτηση στον προιστάμενο της ότι ναι θα τα έχω δωρεάν.
Συγκεκριμένα μου είπε ανανεώνετε ότι προσφορά είχατε πέρυσι.
Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός με περίοδο παροχής υπηρεσιών από 15/10 - 14/11 και με χρεώνει 4,99 ευρώ για τα hd κανάλια!
Γιατί;
Τη δωροεπιταγή μετά από πόσους μήνες θα αξιώσετε να μου την στείλετε;
Σας στέλνω πμ με τα στοιχεία μου.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας,
η δωροεπιταγή έφτασε στα χέρια μου και σας ευχαριστώ αλλά για το θέμα των hd καναλιών έχω και πάλι πρόβλημα διότι:
εξόφλησα τον λογαριασμό με το ποσό των hd καναλιών και περίμενα αντιλογισμό όπως μου είχατε γράψει στον επόμενο λογαριασμό.
Ο λογαριασμός έφτασε σήμερα και το ποσό που μου ζητάει να πληρώσω είναι 54,33 ευρώ!
Γιατί;
Σας στέλνω πμ με τα στοιχεία μου και πάλι.
Ευχαριστώ.