Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Απάντηση: *** Nova official support ***
Φίλε, 29 και 30 είναι Σαββατοκύριακο, γι' αυτό σου ήρθε έτσι. Δε συμβαίνει κάτι.
Φίλε, 29 και 30 είναι Σαββατοκύριακο, γι' αυτό σου ήρθε έτσι. Δε συμβαίνει κάτι.
ημερομηνια ληξης πληρωμης 27 του μηνος, αν δε το πληρωσω 27 και το πληρωσω 30 τι θα γινει δηλαδη? καπου 30 του μηνα ερχονταν ο λογαριασμος για πληρωμη και επειδη πληρωσα τον προηγουμενο 27 τωρα θελουν στης 27 να τους τον πληρωνω, δηλαδη αν τον αλλο μηνα τον πληρωσω στις 15 θα εχετε την απαιτηση να τον πληρωνω καθε τοσο, τεσπα , παραπονα κανω, καλη συνεχεια
edit Απλα πειτε μου τι θα γινει αν δε το πληρωσω 27 και τον πληρωσω 30
Καλησπέρα dimtz,
Όπως σωστά ανέφερε και ο Σεραφείμ, η ημερομηνία λήξης πληρωμής έχει διαμορφωθεί ανάλογα, λόγω Σαββατοκύριακου.
Σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού σου σε κάποιο απο τα σημεία εξυπηρέτησης εώς και τις 29/11 (30 είναι Κυριακή), δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στη συνδρομή σου.
Αλέξης, Forthnet Support
Καλησπέρα..Είχα περίπου 2 εβδομάδες να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή novago και απ'ότι είδα το chrome απέκλειε το plugin...Μόλις έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις (απορώ γιατί είχε ξερυθμιστεί,τέλος πάντων),πάω να μπώ στην εφαρμογή,μου ζητάει username και password,τα βάζω και μου λέει πως είτε είναι λάθος είτε δεν υπάρχει τέτοιος λογαριασμός..Τριπλοτσέκαρα φυσικαά τα στοιχεία μήπως είχα κάνει κάτι λάθος..
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα
Εκανα ανανέωση της συνδρομής μου novago σε άλλη συσκευή (smartphone ) ,η οποία έγινε με επιτυχία.ενω το username δεν μου κανει προβλημα στο password μου λεει οτι ειΝαι λάθος , αν και ειναι το ίδιο με την προηγούμενη συσκευή. ΔοκιΜασα και επανακινηση αλλα πάλι τίποτα . Κάποια λύση .? ευχαριστώ
Καλησπέρα netagra,Καλησπέρα, θα ήθελα να επωφεληθώ συγκεκριμένης προσφοράς για υπηρεσία triple play που έχουν και άλλη μέλη.
Θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον;
Ευχαριστώ
Σ' ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια Ducksong.Να πω και εγώ ένα ευχαριστώ για την αμεση εξυπηρέτηση των παιδιών εδώ σε θέμα με τον λογαριασμό μου :a0210:
Εχουν περασει περιπου 20 ημερες απο την ηλεκτρονικη αιτηση ... και σημερα που μπηκα στην εξυπηρετηση πελατων-κατασταση αιτησης ενεργοποιησης παρουσιαζει οτι δεν υπαρχει αιτηση με τον αριθμο τηλεφωνου μου ... τι γινετε εκει στην forhtnet ρε παιδια ? θελετε πελατες η οχι ?
Καλησπέρα dimtz ,
Σε συνδρομητές που έχουν υπηρεσία nova (μόνο τηλεόραση) δεν παρέχεται η δυνατότητα να λαμβάνουν το λογαριασμό τους με email.
Παρόλα αυτά , μπορείς να ενημερωθείς από το λογαριασμό που έχεις στο My nova. Διαφορετικά, η τιμολογιακή πολιτική της nova είναι συγκεκριμένη.
Κάθε 14 του μήνα εκδίδεται ο λογαριασμός που αφορά την προπληρωμή του επόμενου μήνα και αποστέλλεται στον συνδρομητή όπου πρέπει να εξοφλήσει έως την τελευταία εργάσιμη.
Ο κωδικός πληρωμής είναι σταθερός, οπότε μπορείς οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα να εξοφλείς το λογαριασμό σου με αυτόν.
Αν θέλεις, μπορείς να μας στείλεις σε προσωπικό μήνυμα για να σε ενημερώσουμε με τον κωδικό πληρωμής σου.
Γιώτα, Forthnet Support
... δεν υπαρχει ρε παιδια !!! ... δηλ. τι ακριβως θα πρεπει να κανει καποιος για να γινει συνδρομιτης ? ... να ξανακανω την αιτηση η μηπως θα μπερδευτουν οι γραμμες ?!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.