*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο μήνυμά μας, με την υπάρχουσα συνδρομή σου, έχεις πρόσβαση Live θέασης στα βασικά κανάλια και στο Novasports1.

Σχετικά με το ερώτημά σου για τη λειτουργία της υπηρεσίας NovaGO σε Windows Tablet με OS Win8.1, εάν η αρχιτεκτονική του hardware ακολουθεί τα πρότυπα ενός laptop, ενδεχομένως δεν θα υπάρξουν ασυμβατότητες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Εννοείται βέβαια ότι για να έχεις πρόσβαση στο Novago πρέπει να είσαι συνδρομητής σε κάποιο "full" πακέτο. To cinema, το sports και το FULL.
Με το tripleplay(βασικά + Novarsports1) δεν υπάρχει δυνατότητα θέασης μέσω NOVAGO.
Οπότε πλέον του θέματος του λειτουργικου είναι και ο "περιορισμός" του πακέτου NOVA.

Εννοείται βέβαια ότι για να έχεις πρόσβαση στο Novago πρέπει να είσαι συνδρομητής σε κάποιο "full" πακέτο. To cinema, το sports και το FULL.
Με το tripleplay(βασικά + Novarsports1) δεν υπάρχει δυνατότητα θέασης μέσω NOVAGO.
Οπότε πλέον του θέματος του λειτουργικου είναι και ο "περιορισμός" του πακέτου NOVA.

Καλησπέρα theo71,

Προς ενημέρωση σου από 27/1/2015, πρόσβαση στο NovaGO έχουν όλοι οι συνδρομητές Nova.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

Αλλαγή συσκευής γίνεται στο μήνα ή όποτε θελουμε ? για το Novago

Καλησπέρα yianniskyr,

Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας NovaGO, η ανανέωση συσκευής επιτρέπεται μια φορά το μήνα.
Μπορείς αυτόματα να ανανεώσεις τη συσκευή σου μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευής».

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα theo71,

Προς ενημέρωση σου από 27/1/2015, πρόσβαση στο NovaGO έχουν όλοι οι συνδρομητές Nova.

καλησπέρα, πηγα να κανω εγγραφη στο novago σαν χρηστης startpack που ειμαι και θελει υποχρεωτικα να κανω ανανεωση για 12 μηνες ...
τι κολπο ειναι αυτο? προσπαθείτε με υπουλο τροπο να ξεγελασετε τους συνδρομητες σας ?
δηλαδη εγω που ειμαι βασικος χρηστης πριν απο τις 27/1/2015 δεν μπορουσα καθολου και τωρα μου κανετε δωρο το nοvago εαν κανω ανανεωση για 12 μηνες?

καταλαβα σωστα η λαθος ?

χάρης

Καλησπέρα sotiriadisc,

Μετά τις 27/1/2015 Το περιεχόμενο των πελατών με όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema αναβαθμίζεται ανάλογα με την υπηρεσία (λ.χ. οι συνδρομητές με όλα τα κανάλια Novasports & Novacinema 1 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις ταινίες των καναλιών Novacinema στο Nova GO). Για τους συνδρομητές που έχουν το start pack χρειάζεται να κάνουν ανανέωση 12μηνου για να αποκτήσουν πρόσβαση στο αντίστοιχο περιεχόμενο του NovaGO.

εγω που εχω το βασικο πακετο θα βλεπω ολα τα cinema και ολα τα sport εαν κανω ανανεωση στο novago?

εγω που εχω το βασικο πακετο θα βλεπω ολα τα cinema και ολα τα sport εαν κανω ανανεωση στο novago?

Όχι, ο κάθε συνδρομητής έχει το αντίστοιχο περιεχόμενο με την υπηρεσία του.

οποτε καλα λεω οτι για εμενα που ειμαι στο βασικο πακετο προσπαθείτε με υπουλο τροπο να με ξεγελασετε ..ευχαριστω αλλα πειτε στο αρμοδιο τμημα οτι θα επρεπε να ειναι λιγο ποιο ξεκαθαροι οι οροι και οχι να προσπαθουμε να μαντεψουμε τι και πως ..και μην μου πειτε οτι το * με τα λογια *Για συνδρομητές που δεν έχουν όλα τα κανάλια Novasports ή /και Novacinema ισχύει 12μηνη ανανέωση υπηρεσίας.
Το περιεχόμενο εξαρτάται από τη συνδρομή. ειναι αρκετο ...

χαρης

Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα από την παρασκευή με κάποια θέματα που αντιμετωπίζω Ελπίζω να το λάβατε γιατί περιμένω απαντήσεις.

Καλησπέρα cmoustakas,

Το τελευταίο pm σου που έχουμε λάβει είναι στις 22/1/2015. Αν θέλεις στείλε μας εκ νέου ένα pm με τα ερωτήματα σου.

Έχουμε λάβει το pm, και θα σε ενημερώσουμε μέσω αυτού για όσα αναφέρεις. Ευχαριστούμε πολύ για την αποστολή του μηνύματος εκ νέου.

Απάντηση: *** Nova official support ***

Υπενθυμίζω πως τα ερωτήματα στο support γράφονται στο νήμα, και όχι με αποστολή pm, που χρησιμοποιούμε μόνο για αποστολή προσωπικών στοιχείων. (Εξαίρεση αν πρόκειται για "συνέχεια" επίλυσης κάποιου προβλήματος που χρειάζεται χρόνο)

Θα παρακαλέσω επίσης να είμαστε προσεχτική στο ύφος μας όσο αφορά τις ερωτήσεις μας.
Για όποιες αποφάσεις παίρνει η Forthnet το support δεν είναι αρμόδιο, και ούτε το κατάλληλο νήμα για συζήτηση.

To Pm στάλθηκε με παράθεση προσωπικών στοιχειών και παράθεση παλαιότερης ενημέρωσης των παιδιών που αφορά και στο νέο θέμα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον σας και την άμεση εξυπηρέτηση

Καλησπερα παιδια.
Ειχα σε ενα λαπτοπ windows vista και επειδη ηθελα να παιξει το vovago εκανα αναβαθμιση σε 7. Αφου εκανα την αναβαθμιση εκανα την εγκατασταση του plugin και εκανα την πρωτη συνδεση και δουλεψε κανονικα. Αυτο εγινε χθες το απογευμα. Καποια στιγμη εβαλα να γινουν τα updates των windows και αφου ολοκληρωθηκαν οταν παω πλεον να συνδεθω μου εμφανιζει οτι εχω ξεπερασει τον επιτρεπομενο αριθμο συσκευων. Φανταζομαι οτι μιας και εκανα χθες την πρωτη συνδεση δεν μπορω να κανω αλλαγη συσκευης τοσο συντομα, που ουτως ή αλλως δε θα επρεπε να πρεπει να κανω μιας και εκανα απλα update των windows και οχι της καρτας γραφικων. Τι μπορει να γινει? Αν ειναι καθε φορα που κανω updates να εχω αγχος μηπως και σταματησει να λειτουργει υπαρχει θεμα.

Καλησπέρα Nikavr,

Παρακαλούμε ενημέρωσέ μας μέσω προσωπικού μηνύματος με κάποιο απο τα στοιχεία της συνδρομής σου καθώς και με το username της υπηρεσίας NovaGO, ώστε να ελέγξουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα,

Όταν πάω να κάνω εγγραφή στο Nova Go μου βγάζει το μήνυμα "O αριθμός κάρτας πρόσβασης Nova δεν είναι σωστός". Το συγκεκριμένο μήνυμα μου το βγάζει αφού έχω κάνει έλεγχο κάρτας. Έχω τσεκάρει αρκετές φορές τα στοιχεία που γράφω στα πεδία, αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Είμαι συνδρομητής Nova 3play με novasport1 + novacinema1 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την συνδρομή μου. Απ' ότι είδα δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα, οπότε μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Status
Not open for further replies.