*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Ευχαριστώ την άμεση ενημέρωσή Forthnet Support . Η γνώμη μου είναι ,αν παίρνουν τηλέφωνο οι υπάλληλοι Forthnet για ενεργοποίηση πρόσθετων πακέτων να ζητάμε περισσότερες διευκρινίσεις

Re: *** Nova official support ***

καλησπερα σε κανα μηνα η παραπανω θα μετακομισω μενος στην αθηνα στο χαλανδρι και θα παω παλι στο χαλανδρι σε αλλη οδο του , τοποθετο το κατοπτρο που εχω 90 cm βαζω τον δεκτη θα συντονιστει αμεσως ; η να σας παρω τηλεφωνο για τον ρυθμισετε εσεις να δωσετε σημα ; . Ευχαριστω .

Το κάτοπτρο θα πρέπει να συντονιστεί εκ νέου για να λαμβάνει σήμα από την τροχιακή θέση των 13° ανατολικά. Τα παιδιά του support θα σου πουν τα υπόλοιπα.

καλησπερα σε κανα μηνα η παραπανω θα μετακομισω μενος στην αθηνα στο χαλανδρι και θα παω παλι στο χαλανδρι σε αλλη οδο του , τοποθετο το κατοπτρο που εχω 90 cm βαζω τον δεκτη θα συντονιστει αμεσως ; η να σας παρω τηλεφωνο για τον ρυθμισετε εσεις να δωσετε σημα ; . Ευχαριστω .

Καλησπέρα events1979,

Εάν θέλεις στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα κάποιο απο τα στοιχεία της σύνδεσής σου, ώστε να μπορέσουμε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τη διαδικασία μετακόμισης.

Σε τεχνικό επίπεδο, όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Σεραφείμ, το κάτοπτρο θα χρειαστεί να ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει σήμα απο την τροχιακή θέση των 13° ανατολικά (Hotbird 13E).

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Ευχαριστω , η μετακομιση θα γινει σε κανα δυο μηνες οποτε ολα καλα ναι το κατοπτρο θα το βαλω σε χοτμπιρδ

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Στην υπηρεσία nova go,μου βγάζει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα web tv plugin,το εγκαθιστώ και στη συνέχεια εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα όταν πάω να κάνω σύνδεση.Επίσης,έχω πατήσει repair installation.Ευχαριστώ

Καλησπέρα sas11097,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για πιθανή προσωρινή δυσλειτουργία της εφαρμογής του Nova GO με τους browsers Internet Explorer 11 και Google Chrome, με την τελευταία του αναβάθμιση.

Η υπηρεσία λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με τον Mozilla Firefox, οπότε και θα προτείναμε δοκιμή με τον συγκεκριμένο browser.

Επίσης, καλό είναι να ελέγξεις στα πρόσθετα του browser, ότι είναι ενεργή η επιλογή ώστε το plugin της υπηρεσίας NovaGO, να είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα. Σας έχω στείλει pm σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει. Ευχαριστώ!!

Έχουμε ήδη απαντήσει στο σχετικό pm.

Παραμένουμε στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώτα, Forthnet Support

είχα δώρο δύο μήνες το hd για μια υπηρεσία που έβαλα ,συγκεκριμένα ο υπάλληλος της forthnet το έβαλε .Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη , όμως δεν μου είπαν ότι στον τρίτο μήνα δεν θα το κόψουν και θα το πληρώνω Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν σήμερα ότι θα το κλείσουν ΣΉΜΕΡΑ. Mέχρι τώρα τίποτα Γιατί έτσι ;τι περιμένετε , πενταευρω έtσι για χαβαλέ επειδή το θέλετε εσείς .Να τελειώνουμε ΗD δεν θέλω μόνοι σας το βάλατε

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

είχα δώρο δύο μήνες το hd για μια υπηρεσία που έβαλα ,συγκεκριμένα ο υπάλληλος της forthnet το έβαλε .Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη , όμως δεν μου είπαν ότι στον τρίτο μήνα δεν θα το κόψουν και θα το πληρώνω Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν σήμερα ότι θα το κλείσουν ΣΉΜΕΡΑ. Mέχρι τώρα τίποτα Γιατί έτσι ;τι περιμένετε , πενταευρω έtσι για χαβαλέ επειδή το θέλετε εσείς .Να τελειώνουμε ΗD δεν θέλω μόνοι σας το βάλατε

Kαλησπέρα 5giannis,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχει πραγματοποιηθεί η διακοπή των καναλιών HD από την υπηρεσία σου, η οποία προγραμματίστηκε για τις 20/4 κατόπιν του αιτήματος σου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχες με συνάδελφο την Παρασκευή 17/4.

Δεν θα υπάρξει χρέωση για τα HD στον επόμενο λογαριασμό που θα λάβεις.

Παραμένουμε στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώτα, Forthnet Support

Γιώτα όμως ο υπάλληλος σας το έβαλε το ΗD χωρίς με έτοιμα μου πέρα των δύο μηνών .Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί διότι μερικοί υπάλληλοι σας δεν μας κατατοπίζουν .Αρχίζω και χάνω την εμπιστοσύνη μου με την forthnet .Πρέπει να λυπούνται ορισμένοι υπάλληλοι Πάντως ευχαριστώ από μένα στο Forthnet Support

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η παροχή των υπηρεσιών μας είναι αορίστου χρόνου και η δωρεάν διάθεση κάποιας υπηρεσίας ορισμένου χρόνου, ο οποίος καθορίζεται από την εκάστοτε προσφορά.

Για να εξασφαλίσουμε πως είναι επιθυμία του συνδρομητή μας το αν θα διακόψει τις υπηρεσίες HD, χρειάζεται να λάβουμε το αντίστοιχο αίτημα διακοπής.

Το παραπάνω συνέβη και στην δική σου περίπτωση, καθώς αφού μας αιτήθηκες την διακοπή τους, προγραμματίστηκε άμεσα.

Γιώτα, Forthnet Support

προγραμματιμένη για τις 20/4 κατόπιν του αιτήματος μου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με συνάδελφο σας την Παρασκευή Forthnet 17/4 για την διακοπή τις υπηρεσίες HD μέχρι και τώρα δεν έχει γίνει , παίζουν κανονικά τα ΗD

Όπως ενημερώσαμε και εχθές, βλέπουμε πως έχουν διακοπεί τα HD κανάλια από την υπηρεσία σου.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε ποια κανάλια HD έχεις πρόσβαση;

Γιώτα, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

στο novacinema1, novaspor1,national geographic,nat geo wild ,showcase

Σε ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις.

Να σημειώσουμε εκ νέου, ότι στην υπηρεσία σου έχει υπάρξει η διακοπή της πρόσθετης υπηρεσίας HD και ως εκ τούτου, δεν προκύπτει οποιοδήποτε ζήτημα χρέωσης.

Θα χρειαστεί ωστόσο, να ελέγξουμε σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα την πρόσβαση θέασης της υπηρεσίας σου σε HD περιεχόμενο και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

καλησπερα το nova 3d βγαζει σφαλμα ε38 εκτος λειτουργιας

Status
Not open for further replies.