Καλησπέρα σας,
Εφόσον επιθυμείς την διακοπή των υπηρεσιών multiview και hd, θα χρειαστεί να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματά μας μέχρι τις 4/5 , ώστε να συμπληρωθεί η αντίστοιχη αίτηση.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως η εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας NovaGO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα της παροχής internet που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή (και όσον αφορά τη σύνδεση του internet στο χώρο που βρίσκεσαι αλλά και το ασύρματο δίκτυο).
Αν η σύνδεση που χρησιμοποίησες είναι Forthnet, μπορείς αν θέλεις να μας ενημερώσεις, μέσω pm, με τον αριθμό τηλεφώνου ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος της γραμμής.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας,
Γιώτα, Forthnet Support
καλησπερα ευχαριστω οχι δεν ειναι forthnet ειναι hol Και κλειδωνω στα 14 εχω και αλλες συσκευες ταμπετ σταθερο υπολογιστη και ασυρματα συνδεω και το Playstation 4 δεν αντιμετωπιζω εκει θεμα οταν τα βαζω πανε ολα σε καλη ταχυτητα , το λαπτοπ το εχω σε ολο το σπιτι αλλα εχει φουλ σημα σε γραμμες το θεμα μερικες φορες ειναι οι μπροσερ τελικα μου λειτουργησε μονο τον οπερα 64 μπιτ εκει παει μια σε αλλους εχει κοληματα . Τωρα παιζει μια χαρα ... και εαν μπορειτε να προθεστε το νοβα σπορ 4 αυτο το καναλι πρεπει να μπει ευχαριστω .
Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση σου προτείνουμε το κατάστημα.
Εναλλακτικά, μπορείς να το αιτηθείς εγγράφως μέσω fax στο 2119559399 ή μέσω mail στο [email protected] μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας σου.
Για την μετατροπή στο κατάστημα, χρειάζεται να έχεις μαζί την ταυτότητα σου.
Γιώτα, Forthnet Support
Έκανα την απενεργοποίηση του multiview και των HD σήμερα το πρωί.
Πριν από λίγο δοκίμασα την nova και είδα ότι τα HD δουλεύουν ακόμα.
Δεν ξέρω γιατί.
Ελπίζω να μην υπάρχει καμία κρυφή 18μηνη δέσμευση.
Θα σας παρακαλούσα εάν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το συμβόλαιο μου λήγει στις 05 05 2015 χωρίς καμία δέσμευση και να δείτε εάν απενεργοποιήθηκαν τα HD (στο κατάστημα τουλάχιστον τους ξεκαθάρισα ότι θέλω να απενεργοποιήσω το multiview και τα HD χωρίς καμία δέσμευση).
Επίσης μπορείτε να μου πείτε εάν έχω την δυνατότητα να βλέπω το ίδιο κανάλι και στους δύο αποκωδικοποιητές και με ποιόν τρόπο?
Το ρωτάω αυτό γιατί είναι συνδεδεμένοι οι δύο αποκωδικοποιητές λόγω πρώην multiview και είναι κρίμα οι τόσες τρύπες να πάνε χαμένες.
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα και εδώ stssts,
Σου έχουμε απαντήσει σχετικά στο pm που μας έχεις αποστείλει.
Είμαστε στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γιώτα, Forthnet Support
ααα γιατι δεν το λενε αυτο αλλα το γραφει με μικρα γραμματα .... εαν μπορειτε να το πειτε στα κεντρικα αυτο να μην εχει δεσμευσει 18 μηνες .... ευχαριστω κωστα .
Καλησπέρα να ρωτήσω έχω εξωφληση την συνδρομή για τον μήνα Μάιο μαζί με το multiviewer αν το κάνω το multiviewer διακοπή τώρα θα πιστωθούν τα χρήματα (9,90) στον επόμενο λογαριασμό η δεν γίνεται τώρα διακόπτη ;
Σας έστειλα πμ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.