*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Αν και αναφέρθηκα και σε άλλο νήμα,θέλω να απευθυνθώ εδώ αποκλειστικά στο προσωπικό του "Nova official support"...
Θέλω να ευχαριστήσω,αλλά κυρίως να πω ένα μπράβο μέσω εσάς στην εταιρία σας για το ετήσιο δώρο που προσφέρετε στους πιστούς συνδρομητές σας.Αναφέρομαι φυσικά στον δωρεάν μήνα που προσφέρετε κάθε χρόνο για όλες ανεξαρτήτως τις υπηρεσίες που παρέχετε,εφόσον ο συνδρομητής πληρώνει 12 μήνες με την πιστωτική του κάρτα.Και ειδικά στην σημερινή,πολύ δύσκολη εποχή που βιώνουμε,το δώρο σας έχει μεγαλύτερη αξία.Είμαι της άποψης,ότι όπως μια εταιρία πρέπει να ακούει και να δίνει σημασία στα παράπονα των πελατών της,έτσι και της αξίζει να εισπράττει τα μπράβο από τους πελάτες της όταν με τις ανάλογες ενέργειες τους αφήνουν ευχαριστημένους.

Φιλικά,
Χάρης

Re: *** Nova official support ***

Το συμβόλαιό μου εχει ληξει,έλαβα μια προσφορα ανανεωσης αλλα ηταν απόγοητευτική και επειδή έχω δεχτεί μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση από τον οτέ, θα ήθελα να επικοινωνούσε κάποιος υπεύθυνος μαζί μου πριν κανω αποδοχη της προσφορας του ΟΤΕ,στην περιπτωση που μπορει να μου προσφερει μια προσφορα η nova που εχει δωθει σε πολλους συνδρομητες της να το συζητήσουμε.
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλημέρα σας,

Το συμβόλαιό μου εχει ληξει,έλαβα μια προσφορα ανανεωσης αλλα ηταν απόγοητευτική και επειδή έχω δεχτεί μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση από τον οτέ, θα ήθελα να επικοινωνούσε κάποιος υπεύθυνος μαζί μου πριν κανω αποδοχη της προσφορας του ΟΤΕ,στην περιπτωση που μπορει να μου προσφερει μια προσφορα η nova που εχει δωθει σε πολλους συνδρομητες της να το συζητήσουμε.
Ευχαριστώ.

Στείλε μας με ένα pm τα στοιχεία της σύνδεσης σου, ώστε να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Αν και αναφέρθηκα και σε άλλο νήμα,θέλω να απευθυνθώ εδώ αποκλειστικά στο προσωπικό του "Nova official support"...
Θέλω να ευχαριστήσω,αλλά κυρίως να πω ένα μπράβο μέσω εσάς στην εταιρία σας για το ετήσιο δώρο που προσφέρετε στους πιστούς συνδρομητές σας.Αναφέρομαι φυσικά στον δωρεάν μήνα που προσφέρετε κάθε χρόνο για όλες ανεξαρτήτως τις υπηρεσίες που παρέχετε,εφόσον ο συνδρομητής πληρώνει 12 μήνες με την πιστωτική του κάρτα.Και ειδικά στην σημερινή,πολύ δύσκολη εποχή που βιώνουμε,το δώρο σας έχει μεγαλύτερη αξία.Είμαι της άποψης,ότι όπως μια εταιρία πρέπει να ακούει και να δίνει σημασία στα παράπονα των πελατών της,έτσι και της αξίζει να εισπράττει τα μπράβο από τους πελάτες της όταν με τις ανάλογες ενέργειες τους αφήνουν ευχαριστημένους.

Φιλικά,
Χάρης

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια αλλά και για την προτίμηση στις υπηρεσίες μας Χάρη. Προσπαθούμε πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις παρατηρήσεις των συνδρομητών μας, ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας καθώς στόχος μας είναι η ταχύτερη αλλά ταυτόχρονα ποιοτικότερη εξυπηρέτηση τους. Και πάλι ευχαριστούμε!

Παναγιώτης, Forthnet Support

dalas Για τα όποια παράπονα υπάρχει το αντίστοιχο νήμα όπου μεταφέρθηκε το μήνυμα σου.

Πρίν κάνεις υποδείξεις στην ΔΟ κάτι που απαγορεύουν οι κανόνες, ρίξε μια ματιά στο πρώτο ποστ του θέματος.
Σε παρακαλώ να μην επανέλθεις, με αντίστοιχο μήνυμα, πέραν τις όποιας βοήθειας χρειάζεσαι από το support.

Επιτέλους έλεος με το Champions League και Europa League. Έχει καταντήσει κουραστικό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια.
Όποιος επιθυμεί να βλέπει τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, υπάρχει ο αντίστοιχος δρόμος.

Δορυφορική δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Last edited:

Καλημέρα
Δοκίμασα όλα όσα μου προτείνατε (opera και όλες τις αναλύσεις του laptop μου )
Δεν γίνεται τίποτα
Τα ίδια

Καλημέρα
Δοκίμασα όλα όσα μου προτείνατε (opera και όλες τις αναλύσεις του laptop μου )
Δεν γίνεται τίποτα
Τα ίδια

Δεν έχει υπάρξει από μέρους μας κάποια μεταβολή στην εφαρμογή και ούτε έχουν αναφερθεί ανάλογες περιπτώσεις. Δοκίμασε να κάνεις update τους drivers από την κάρτα γραφικών σου, ή rollback του συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία καθώς είναι πιθανό να έχει γίνει κάποια μεταβολή στο υλικολογισμικό του υπολογιστή και να έχει δημιουργήσει το εν λόγω ζήτημα. Σε έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στα συστήματα μας δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ζήτημα με την παροχή της υπηρεσίας από εμάς.

Καλησπέρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με συνάδελφο σας για να πάρω καλύτερη προσφορά, μου είπε ότι το αθλητικό πακέτο που έχω ισχύει για 12 μήνες ενώ προηγούμενοι συνάδερφοι σας μου λέγανε ότι η τιμή είναι σταθερή για πάντα. Έχω το πακέτο triple play& sportpack&κινητα στην τιμη τον 39,90 . Επίσης σε προηγούμενη επικοινωνία που είχα με συνάδερφο σας μου έλεγε ότι η συνδρομή μου λήγει τέλος Ιουλίου , ενώ ο κύριος που μίλησα πριν λίγο μου λέει ότι λήγει το Σεπτέμβρη και η τιμή μετά πάει κανονικά . Έχω την εντύπωση ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές ( εγώ τουλάχιστον ) και προσωπικά η συγκεκριμένη τιμή με βόλευε πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η ασυνεννοησία. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας. Ευχαριστώ.

Καλημέρα yianniskyr,

Η τιμολόγηση της υφιστάμενης υπηρεσίας σου παραμένει σταθερή ανεξάρτητα με την διάρκεια δέσμευσης αυτής.

Αναφορικά με τις ενημερώσεις που έλαβες θα φροντίσουμε ώστε να ελεγχθούν σχετικά και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Δημήτρης, Forthnet Support

Σε ποιον αριθμο καλω για να σταματησω την συνδρομη μου?

Καλησπέρα Aggelos M.,

Για να αιτηθείς τη διακοπή της υπηρεσίας σου, μπορείς να καλέσεις στο 18345.
Εφόσον το επιθυμείς μπορείς εναλλακτικά να μας ενημερώσεις με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να δρομολογήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

Δημήτρης, Forthnet Support

παιδιά καλησπέρα! :2thumb22sup:
Τόσες φορές που σας έχω ενοχλήσει από εδώ τα στοιχεία μου τα έχετε. Με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για σύνδεση Dp + OTE TV (με πήραν αρχικά για κινητό αλλά αφού έμαθαν ότι είμαι συνδρομητής 3play NOVA επανήλθαν με μια αξιολογότατη και ενδιαφέρουσα προσφορά, για την η οποία επειδή όμως ήθελα να βεβαιωθώ ότι η τιμή θα ισχύει και μετά τις 20/8, τους είπα να με καλέσουν εκείνες τις μέρες για τυχόν τελική συμφωνία - πράγμα που δέχτηκαν. Θα ήθελα όμως να παραμείνω σαν συνδρομητής σας και θα με ενδιέφερε μια προσφορά σαν αυτήν που έχει δοθεί και σε άλλα μέλη από εδώ μέσα, οπότε θα ήθελα να επικοινωνούσε κάποιος συνεργάτης σας για αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ
υγ. θερμή παράκληση να με ενοχλήσουν μόνο στο κινητό μετά τις 4:30 το απόγευμα.
υγ2. ο χρόνος δέσμευσης μου έχει περάσει, όπως φαίνεται και από εδώ (ποστ 2496, 2497 http://avclub.gr/forum/showthread.p...rt-***?p=1057377217&highlight=#post1057377217 )

Καλημέρα Algedan,

Θα ενημερώσουμε να σε καλέσει συνάδελφος από το αρμόδιο τμήμα ώστε να το δείτε μαζί.

Σήμερα ξεκινάει το γαλλικό πρωτάθλημα παρακαλώ ενημερώστε τούς αρμόδιους να υπάρχει και επιλογή στο ήχο στα γαλλικά και όχι αγγλικά όπως πέρυσι, είναι πολύ πιο ωραίο να περνάει ο αυθεντικός σχολιασμός δηλαδή τα γαλλικά

Καλησπέρα nik1965,

Σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου και θα φροντίσουμε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Ωστόσο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι προς το παρόν η επιλογή για μετάδοση στα γαλλικά, υπάρχει μόνο όταν δεν είναι διαθέσιμη η μετάδοση στα αγγλικά που προτιμάται πάντα για ευνόητους λόγους.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλημερα σε 20 ημερες ληγει το υπαρχων συμβολαιο(3play+sports pack+hd)στα 51 ευρω και θα ηθελα μια προσφορα για ανανεωση.Μπορει να προωθηθει στο αρμοδιο τμημα ή να μου δωσετε καποιο νουμερο να καλεσω?Ευχαριστω

Καλημερα παιδια.Στης 21 Αυγουστου λειγει το συμβολαιο μου 3play NOVA full sports pack.Mε τηλεφωνησαν απο τον ΟΤΕ με μια πολυ καλη προταση αλλα θα ηθελα πρωτα να παρω μια προσφορα απο εσας και μετα να αποφασισω για το τι θα διαλεξω.Ευχαριστω

Καλησπέρα σας,

Καλημερα παιδια.Στης 21 Αυγουστου λειγει το συμβολαιο μου 3play NOVA full sports pack.Mε τηλεφωνησαν απο τον ΟΤΕ με μια πολυ καλη προταση αλλα θα ηθελα πρωτα να παρω μια προσφορα απο εσας και μετα να αποφασισω για το τι θα διαλεξω.Ευχαριστω

Καλημερα σε 20 ημερες ληγει το υπαρχων συμβολαιο(3play+sports pack+hd)στα 51 ευρω και θα ηθελα μια προσφορα για ανανεωση.Μπορει να προωθηθει στο αρμοδιο τμημα ή να μου δωσετε καποιο νουμερο να καλεσω?Ευχαριστω

Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε μέσω pm, με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σας ώστε να δούμε πώς θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώτα, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Καλησπερα, ειχα ενα θεμα με τον δεκτη μετα την αναβαθμιση που εκανα με το νεο λογισμικο, επικοινωνησε τεχνικος μαζι μου επειτα απο δικη σας παρεμβαση για να δουμε που οφειλετε το προβλημα (πριν 2-3 εβδομαδες περιπου), αυτην την στιγμη εχω παλι προβλημα, μου βγαζει το μηνυμα Ε101-4 και σε μερικες αλλες συχνοτητες το μηνυμα Ε30-4, μπηκα στο myaccount - τεχνικες ρυθμισεις και πατησα αποστολη σηματος εξοπλισμου μπας και δουμε φως αλλα παλι δεν εγινε κατι, σε λιγο θα κλεισω περιπου μια ωρα χωρις εικονα και δε ξερω ποσο θα συνεχιστει αυτο, παρακαλω ενημερωστε το τεχνικο τμημα για το προβλημα που εξακολουθει να υπαρχει, τελος να ενημερωσω πως ολο αυτο το διαστημα ειχα καποια μικροπροβληματα με τα error και απλα τα προσπερνουσα διοτι η εικονα μετα απο 5-10 δευτερα εμφανιζοταν, ευχαριστω εκ των προτερων και καλη συνεχεια.

Καλησπερα..2 ερωτησεις...
Ξεκινησε το γαλλικο πρωταθλημα κ βλεπω πως η νοβα δειχνει τα κυριοτερα ματς..υπαρχει καποιο οριο καθε αγωνιστικη ποσα ματς μπορει να δειξει κ αν ναι ποσα ειναι αυτα (για να γνωριζουμε)?
Υπαρχει καποια προθεση να αποκτησει η νοβα το αγγλικο κυπελλο κ το λιγκ καπ αγγλίας που ειχε χωρις τηλεοπτικη στεγη....?
Για πολλους απο αυτο το φορουμ(που δεν μας ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα) ειναι πολυ σημαντικη διοργανωση και θα παιξει τεραστιο ρολο για να ανανεωσουμε την συνδρομη μας
Ευχαριστω
Υ.Γ. Σε ενα μηνα περιπου τελειωνει η συνδρομη που εχω(προπληρωμενο sports pack μεσω αγορας απο μπουτικ ΠΑΕ).Θα με παρει καποιος για προσφορα?

Status
Not open for further replies.