Ολα καλά. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση....
Καλησπερα!!
Η μεγιστη χωρητικοτητα για usb στον 831 ποια ειναι?
Τελος πως γινεται να γινει Online Παραγγελια και να ερθει αυτο το συγκεκριμενο που προτεινετε εσεις στην σιφνο?
Καλησπέρα σας,
Κι εμείς σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Για τη σωστή χρήση του Pause/Rew/FFw/start, προτείνεται η χωρητικότητα του USB memory stick να είναι άνω των 8GB.
Τα USB memory stick που έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργούν απρόσκοπτα σε αυτή τη λειτουργία είναι διαθέσιμα στα καταστήματα forthnet.
Προτείνουμε τουλάχιστον 8GB για μία ώρα προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος. Με 16GB εξασφαλίζουμε σχεδόν 2 ώρες προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα online παραγγελίας των usb sticks.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Αλέξης, Forthnet Support
Καλημερα, δε μπορω να μπω στο my account , ειναι γενικο το προβλημα; χτες μπηκα με το ζορι μετα απο 5-6 προσπαθειες ,σημερα δε τα καταφερα, οταν βρειτε χρονο ριξτε μια ματια ,ευχαριστω εκ των προτερων.
Παρακαλώ μια βοήθεια για τις εγγραφές σειρών. Έχω προγραμματίσει εγγραφή μιας σειραςστο Novacinema 1. Τα 3 πρώτα επεισόδια τα έγραψε κανονικά. Το 4ο επεισόδιο δεν το εγραψε και βλέπω μέσω του "playlist" και μετά "Μελλοντικές εγγραφες" δίπλα από το όνομα της σειράς που είχε προγραμματιστεί για εγγραφή το κίτρινο τρίγωνο. Στην επόμενη σειρά που είχα προγραμματίσει , το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πρέπει να τονίσω ότι δεν είχα κάποια άλλη εγγραφή την ίδια ώρα ώστε να δημιουργηθεί σύγκρουση εγγραφών. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έγραψε κάνα-δυο επεισόδια κανονικά και σήμερα είδα πάλι ότι μου έκανε το ίδιο. Αν μπορείτε να πείτε στο τεχνικό τμήμα μήπως υπάρχει κάποιο προβλημα. Το epg δουλεύει κανονικά. Είναι σπαστικο να χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών συνέχεια. Το βγαλσιμο από πρίζα κανα δεκάλεπτο δεν διορθωσε την κατάσταση. Ευχαριστώ.
Μια ερωτηση για Nova υποστήριξη.
Ενω εχω ρυθμισει την εικονα στο 1080i οταν κλεινω των αποκωδηκοποιητη απο το τηλεκοντρολ και τον ξαναανοιγω την επομενη μερα , η ρυθμιση επανερχεται στα 720p . Η τηλεοραση μου ειναι full hd και ο κωδηκοποιητης ειναι ο 831 hd ( τον αγορασα πριν απο 20 μερες με νεα συνδεση) . Ευχαριστω
Καλησπέρα npil,
Σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση.
Έχουμε φροντίσει ώστε να ελεγχθεί το ζήτημα που αναφέρεις.
Δημήτρης, Forthnet Support
Υπάρχει στα πλάνα η δημιουργία εφαρμογής novago για windows phone συσκευές και αν ναι, σε πόσο καιρό περίπου; μήπως περιμένετε τα windows 10 mobile; γιατί αλλιώτικα είναι κρίμα μια μερίδα συνδρομητών να χρειάζεται επιπλέον android ή ios συσκευή για να δει μέσω κινητού.
Καλησπέρα.
Το novasportHD θα ήταν προτιμότερο να πήγαινε σε θέση μαζί με τα υπόλοιπα novasport 1-7 γιατί στη θέση που βρίσκεται τώρα ''χάνεται'' μαζί με τα κανάλια γενικού περιεχομένου.
Εκτός αν υπάρχει πρόβλεψη για το μέλλον για δημιουργία favorites όπως επιθυμεί ο καθένας και όχι με την αρίθμηση των καναλιών.
Αν έχει ξαναειπωθεί αγνοήστε αυτό το μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα, έχω εδώ και 3-4 μήνες θέμα με το τηλεκοντρόλ κάποια κουμπιά δεν δουλεύουν καθόλου και κάποια δουλεύουν με παρατεταμενο πάτημα, το ανοίγω για καθάρισμα (αυτό που βρίσκω είναι σαν στρώση με λαδακι) το καθαρίζω παίζει για καμιά εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια! Δεν έχω ρίξει ποτέ τπτ στο τηλεκοντρόλ (νερό καφέ κλπ) Τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει επιτέλους σωστά; Έχω τον HD 831
Μια ερωτηση για Nova υποστήριξη.
Ενω εχω ρυθμισει την εικονα στο 1080i οταν κλεινω των αποκωδηκοποιητη απο το τηλεκοντρολ και τον ξαναανοιγω την επομενη μερα , η ρυθμιση επανερχεται στα 720p
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.