Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Re: *** Nova official support ***
Καλησπέρα pankostas,
Θα ήθελες αρχικά να μας ενημερώσεις εάν έχεις προχωρήσει σε διαγραφή του προγραμματισμού για τις σειρές στις οποίες έχεις παρατηρήσει το παραπάνω και εκ νέου σε προγραμματισμό, σύμφωνα με όσα είχαμε προτείνει και στο #3475;
Καλησπέρα shipsoccer,
Εάν θέλεις μπορείς να ελέγξεις εκ νέου μέσω του MyAccount το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, καθώς πλέον εμφανίζεται 0,00 .
Δημήτρης, Forthnet Support
Λοιπόν καλησπέρα επανέρχομαι στο θέμα του προγραμματισμού σειρών. Έχω συνολικά 4 σειρές που προγραμματίζω για εγγραφή. 2 από τα Novacinema (Gotham και Blindspot) και 2 από το Fox(The walking dead και Homeland) . Αυτό που παρατήρησα και τελικά είναι επιβεβαιωμένο είναι ότι οι σειρές του Fox εγγράφονται κανονικά ΟΛΑ τα μελλοντικά επεισόδια ενώ αυτά από το Novacinema δεν γίνεται η προγραμματιζομενη εγγραφη. Βγάζει ένα τρίγωνο στις "μελλοντικές εγγραφές" Μόλις ολοκληρωθεί το επεισόδιο. Όταν πατάω "Rec" εγγράφεται κανονικά. Οπότε το σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα να πάω στο σέρβις τον αποκωδικοποιητή μου.
Και επειδή μιλάω με αποδειξεις:
Εδώ φαίνεται η αδυναμία εγγραφής ενώ υπάρχει κανονικά ή διπλή κόκκινη ένδειξη "R" και χωρίς να υπάρχει διένεξη με άλλη εγγραφή.
Και εδώ από την σημερινή προγραμματισμένη εγγραφή χωρίς επαναφορά εργοστασιακών κτλ.
Παρακαλώ να το προωθήσετε στους αρμόδιους. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα pankostas,
Θα ήθελες αρχικά να μας ενημερώσεις εάν έχεις προχωρήσει σε διαγραφή του προγραμματισμού για τις σειρές στις οποίες έχεις παρατηρήσει το παραπάνω και εκ νέου σε προγραμματισμό, σύμφωνα με όσα είχαμε προτείνει και στο #3475;
Καλημέρα πληρωσα προχθες μεσω Internet banking το λογαριασμο μου (50,49 ),μπηκα πριν λιγο στο myaccount και βλεπω υπολοιπο προς πληρωμη 34
Καλησπέρα shipsoccer,
Εάν θέλεις μπορείς να ελέγξεις εκ νέου μέσω του MyAccount το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, καθώς πλέον εμφανίζεται 0,00 .
Δημήτρης, Forthnet Support