Καλησπέρα Damien21grss,
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με ένα pm με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να βοηθήσουμε;
Κώστας, Forthnet Support
Καλησπέρα
Έχω τον novabox 865
Μπορώ να έχω το Video On Demand στον 865
ή υπάρχει μόνο στον 831 και στον νέο αποκωδικοποιητή?
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα. Μετά από αλλαγή του δέκτη 835 με άλλον ίδιο λόγω κολλημάτων, στις 4-5 φορές που ξαναχρησιμοποίσα το VOD την μία ξανακόλλησε. Πολύ συχνά ίσως και σχεδόν πάντα όταν βγαίνω από το VOD δεν μπορώ να δω κανάλια γιατί μου εμφανίζει το μήνυμα Ε101-29 Δεν υπάρχει MSK.
Πριν από λίγο έκλεισα το VOD και τώρα δεν μπαίνει ξανά. Μένει στην κλεψίδρα να γυρνάει. Πρέπει πάλι να τον βγάλω από το ρεύμα για να συνεχίσω. Κάτι που βέβαια έκανε και πριν την αλλαγή του δέκτη. Θα παρακαλούσα για τις ενέργειες σας γιατί η αλήθεια είναι πως πλέον η χρήση του VOD έχει γίνει περισσότερο εκνευριστική πάρα διασκεδαστική.
Ευχαριστώ πολύ , θα το κάνω και θα σας ενημερώσω.Καλησπέρα stssts,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι στους δέκτες μας Novabox+ η δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας Nova On Demand, είναι μέσω δορυφόρου.
Καλησπέρα portokali00,
Θα θέλαμε να το παρακολουθήσεις για το επόμενο διάστημα και να μας ενημερώσεις εκ νέου.
Κώστας, Forhtnet Support
Καλησπέρα stssts,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι στους δέκτες μας Novabox+ η δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας Nova On Demand, είναι μέσω δορυφόρου.
Κώστας, Forhtnet Support
Καλησπέρα stssts,
Δεν υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής των εξοπλισμών μεταξύ τους.
Κώστας, Forthnet Support
Καλημέρα
Εμείς που έχουμε τον 865 πότε θα δούμε την νέα υπηρεσία On Demand γιατί αυτό που βλέπουμε τώρα δορυφορικά δεν ξεπερνάει τις 10 ταινίες.
Ευχαριστώ πολύ
Γεια σας. Ειμαι συνδρομητης οτε με 2 χρονια ιντερνετ και 1 χρονο οτε τv. Το οτε tv ληγει στις 10 Αυγούστου και η προσφορα που πηρα είναι στα 22 ευρώ. Θα ηθελα να μου δωσετε μια προσφορά για σκετη νοβα με τα αθλητικα κανάλια μονο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.