*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα paul kastoria,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να φροντίσουμε να επικοινωνήσει μαζί σου αρμόδιος συνάδελφος;

Αλέξης, Nova Support

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του support για την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά τους και την βοήθεια που παρέχουν σε όσους την ζητούν συνεχίστε έτσι να είστε καλά

Εμείς ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τα θετικά σου σχόλια.
Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Δημήτρης, Nova Support

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review
καλημερα
χρησιμοποιησα τον 831 και εκανα ορισμενες εγγραφες σε usb disk 64gb. Ωστοσο, αποφασισα να βγαλω το στικακι και να το χρησιμοποιησω για αλλο σκοπο και προσπαθησα να το κανω φορματ αλλα ο υπολογιστης ενω το βλεπει δεν μπορει να το κανει φορματ. καμια ιδεα?

υ.γ. το ιδιο μου εχει και ενα στικακι 128gb. Kαι τα δυα στικακια ειναι sandisk

Καλησπέρα akimei,

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό υπολογιστών. Δυστυχώς δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς.

Παναγιώτης, Nova Support

Γεια σας
Έχω τον καινούργιο δεκτή 3001 με 69,90 .ειμαι πολύ ευχαριστημένος .δοκιμασα να κάνω εγγραφές σε Stick 128gb αλλά έχω μικρό προβλήματα ..
Λέω να πάρω εξωτερικό σκληρό δίσκο 2,5 .υπαρχει κάποιος που μπορείτε να μου προτείνεται ...
Φιλικά Γιώργος ..

Καλησπέρα Giorgoszaras,

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε σκληρό επιθυμείς αρκεί να μην είναι μεγαλύτερο από 1ΤΒ και μικρότερος από 64GB.

Παναγιώτης, Nova Support

(Εγκατάσταση multiview με 865 master .)
Έχω κάνει πολλές φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί εδώ και καιρό δεν μου κατεβάζει στο on demand τίποτα. Ακόμη και μετά από εγγραφές στη 12130, το δευτερο tuner του δέκτη κολλάει στην 10930 (και επανέρχεται σ αυτή μετά από τη εγγραφή)

Καλησπέρα MATTHIAS,

Θα μπορούσες να μας στείλεις ένα pm με τον αριθμό κάρτας του Novabox+ HD865 ώστε να το ελέγξουμε καθώς και να μας ενημερώσεις με στάθμη και ακρίβεια από τα 2 tuner του δέκτη;

Παναγιώτης, Nova Support

Σε ευχάριστο Παναγιώτη ,
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ,τα ελληνικά κανάλια μέσω Start pack Υπάρχει πιθανότητα να Εκπέμπουν σε ΗD όπως γίνεται ήδη στο Digea HD

Καλησπέρα σας. Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι ο λογαριασμός μου παρουσιάζει ανεξόφλητο υπόλοιπο. Μπήκα στο myaccount και είδα ότι όντως φαίνεται ότι έχω απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό. Τον τελευταίο λογαριασμό τον πλήρωσα 03/08. Έχω και την απόδειξη. Μάλιστα, ο καταστηματάρχης μου κράτησε 40 αντί για 38,82 και μου είπε ότι θα μου τα αφαιρέσει από τον επόμενο λογαριασμό. Τι έχει συμβεί;

Παιδιά ενώ σας έστειλα χθες τα στοιχεία μου και την απόδειξη πληρωμής δεν έχει αλλάξει κάτι στο myaccount.. Ακόμα φαίνεται ότι δεν έχω πληρώσει τον λογαριασμό.

Καλησπέρα σας,

Σε ευχάριστο Παναγιώτη ,
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ,τα ελληνικά κανάλια μέσω Start pack Υπάρχει πιθανότητα να Εκπέμπουν σε ΗD όπως γίνεται ήδη στο Digea HD

Θα θέλαμε αρχικά να σε ενημερώσουμε ότι τα εν λόγω HD κανάλια εκπέμπουν ακόμη σε δοκιμαστικό επίπεδο, μέσω επίγειας ψηφιακής πλατφόρμας, σε συγκεκριμένες περιοχές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι μέσω των καταστημάτων μας παρέχουμε στους συνδρομητές μας δωρεάν το Usb Dongle της Nova για επίγεια ψηφιακή λήψη, ώστε να μπορούν να βλέπουν ακόμη και τα κανάλια επίγειας ψηφιακής λήψης μέσα από τη Nova.
Το Usb Dongle τοποθετείται στην θύρα USB που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αποκωδικοποιητή, ενώ το ίδιο θα συνδέεται με το καλώδιο της παραδοσιακής κεραίας. (Με την χρήση του Dongle, δημιουργείται σχετικό DTT μπουκέτο στο μενού του δέκτη).

Εφόσον είσαι κάτοχος του νέου Novabox, αυτό που θα χρειαστεί για την λήψη HD καναλιών που εκπέμπουν μέσω επίγειας ψηφιακής πλατφόρμας είναι, πολύ απλά, να συνδεθεί ένα καλώδιο επίγειας κεραίας στην υποδοχή "RF IN", στην πίσω πλευρά του αποκωδικοποιητή σου και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί νέα σάρωση. Έτσι θα εμφανιστούν στο DTT μπουκέτο του δέκτη.

Σε περίπτωση που μελλοντικά φιλοξενηθούν και στο δορυφορικό μπουκέτο της Nova, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Παιδιά ενώ σας έστειλα χθες τα στοιχεία μου και την απόδειξη πληρωμής δεν έχει αλλάξει κάτι στο myaccount.. Ακόμα φαίνεται ότι δεν έχω πληρώσει τον λογαριασμό.

Έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την πληρωμή που μας έστειλες και δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για το παραπάνω.
Σύντομα θα εμφανιστεί αντίστοιχα και μέσω του ΜyAccount

Δημήτρης, Nova Support

τελικα λογω προβληματος του αποκωδικοποιητη ( nava 831hd) εγινε αντικατασταση του με τον καινουριο novabox. ολα καλα με τον καινουριο αλλα οταν βαζω στικακι 64gb μου βγαζει μετα τη διαμορφωση το εξης μυνυμα "Ε101-29 Δεν υπαρχει MSK". καμια ιδεα;

ευχαριστω

Καλημέρα akismei,

Θα μπορούσες να μας επιβεβαιώσεις σε προσωπικό μήνυμα το σειριακό αριθμό του νέου δέκτη, ώστε να προχωρήσουμε σε ενέργειες επίλυσης για το ζήτημα το οποίο μας αναφέρεις;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα MATTHIAS,

Θα μπορούσες να μας στείλεις ένα pm με τον αριθμό κάρτας του Novabox+ HD865 ώστε να το ελέγξουμε καθώς και να μας ενημερώσεις με στάθμη και ακρίβεια από τα 2 tuner του δέκτη;

Παναγιώτης, Nova Support
Γύρισε στη 12130 το 2ο tuner, αλλά δεν μπορώ να δω πλέον το NovaSports2HD....μου βγάζει μήνυμα αδύνατοΣε εντοπισμός σήματος, ενώ από τις πληροφορίες του tuner1 δείχνει στάθμη 70% και ποιότητα 90%....Ο 831 το δείχνει κανονικά, άρα πρόβλημα με την εγκατάσταση δεν υφίσταται

Καλησπέρα MATTHIAS,

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις αν ανάλογο μήνυμα παρουσιάζεται και σε υπόλοιπα κανάλια της 12130 (πχ. Novasports1HD);

Έχεις δοκιμάσει να πραγματοποιήσεις επαναφορά αρχικών παραμέτρων και το ζήτημα παραμένει;

Αλέξης, Nova Support

Μόνον στο NS2HD
Δεν έκανα επαναφορά, γιατί μόλις προχτές που είχα το θέμα με το on demand υποτίθεται ότι κάνατε κάποια παρέμβαση μετά από την τότε επαναφορά...

Status
Not open for further replies.