Καλημέρα,
Τηλεφωνησα χθες στην εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με vdsl γιατί μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ οι γύρω δρόμοι μου έχουν vdsl δεν έχει η δική μου οδός. Επίσης ο ΟΤΕ μου δίνει vdsl 50. Από την εξυπηρέτηση μου είπαν αυτό που βλέπω στο site διαθεσιμότητας ότι δεν έχει στην οδό μου και δεν είναι στο χέρι τους να κάνουν κάτι άλλο αλλά περιμένουν τον ΟΤΕ άγνωστο πότε να τους δώσει γραμμές. Μήπως μπορώ να έχω επιπλέον πληροφόρηση για το πότε; Γιατί το συμβόλαιο μου λήγει σε 2 μήνες και πλέον χρειάζομαι το vdsl μιας και η adsl όπως έχει γίνει δεν μας φτάνει σαν οικογένεια με τίποτα. Παρεμπιπτόντως συγχρονιζω στα 13 και από το τεχνικό τμήμα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο. Όπως είπα και πριν ο ΟΤΕ μου δίνει vdsl 50. Η οδός είναι Ύδρας στο Κερατσίνι.
Ευχαριστώ
Από το βράδυ Σαββάτου εμφανίζονται "κλειδωμένα λόγω επιπέδου καταλληλότητας" όλα τα προγράμματα ραδιοφώνου, χωρίς να έχει γίνει κάποια σχετική ρύθμιση από μέρους μας! Σας στέλνω pm με στοιχεία συνδρομής (NOVA Full pack).
Καλημέρα dimitrispm,
Έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.
Κώστας, Nova Support
Καλησπέρα χθες (Σάββατο ) και σήμερα περίπου στις μια το μεσημέρι ξαφνικά έχασα εικόνα και εμφανίστηκε μηνυμα "Αναζήτηση Σήματος. Παρακαλώ έλεγξε αν το καλώδιο της κεραίας είναι σωστά συνδεδεμένο." Επικοινώνησα μέσω online τεχνικής υποστήριξης το Σάββατο, έβγαλα και έβαλα την κάρτα την καθάρισα κατόπιν υποδείξεως και έφτιαξε. Σήμερα το άφησα και έφτιαξε μόνο του μετά από περίπου 20 λεπτά. Και στις δύο περιπτώσεις δεν είχα άλλο πρόβλημα. Υπήρχε γενικό θέμα ή κάτι πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.