*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Παιδιά γεια! τα στοιχεία μου τα έχετε από προηγούμενες επικοινωνίες μαζί σας. Θέλω να μου επιβεβαιώσετε ότι η δέσμευση μου λήγει 6/2/17 (από 18μηνη δέσμευση - 6/8/15) γιατί έχω μια πολύ δυνατή προσφορά από cosmote και πρέπει να απαντήσω μέχρι αύριο. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.
Εδω και πάνω από μιάμιση ώρα είμαι χωρίς νετ και τηλέφωνο. Ξέρουμε κάτι;
Ευχαριστώ.

From Inside C4 White Airbus

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από τις 21:00 περιπου.....

From Inside C4 White Airbus

Καλημέρα σας,

Παιδιά γεια! τα στοιχεία μου τα έχετε από προηγούμενες επικοινωνίες μαζί σας. Θέλω να μου επιβεβαιώσετε ότι η δέσμευση μου λήγει 6/2/17 (από 18μηνη δέσμευση - 6/8/15) γιατί έχω μια πολύ δυνατή προσφορά από cosmote και πρέπει να απαντήσω μέχρι αύριο. Ευχαριστώ!

Θα ήθελες να μας επιβεβαιώσεις με ένα pm τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Καλησπέρα.
Εδω και πάνω από μιάμιση ώρα είμαι χωρίς νετ και τηλέφωνο. Ξέρουμε κάτι;
Ευχαριστώ.

Ολ ΟΚ.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για την ύπαρξη προσωρινού τεχνικού προβλήματος στην περιοχή σου, το οποίο ενδέχεται να επηρέασε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet.

Έχουν πραγματοποιηθεί ενέργειες αποκατάστασης.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γεωργία, Nova Support

Σας απόστειλα Pm, ευχαριστώ και καλή σας μέρα και βδομάδα!

Σας απόστειλα Pm, ευχαριστώ και καλή σας μέρα και βδομάδα!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

Καλησπερα! Μηπως θα ηταν δυνατον να επικοινωνησει κάποιος μαζί μου για ενα θεμα που έχει προκυψει με το λογαριασμό μου; Σας στέλνω και τα στοιχεια μου με pm. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, satovios,

Έχουμε λάβει το μήνυμά σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Κώστας, Nova Support

Παρακαλω πολυ θα ηθελα να επικοινωνήσει καποιος μαζι μου για θεμα που αφορα την συνδρομη μου,ευχαριστω

Καλησπέρα takisst58

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Για να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το ζήτημα που μας αναφέρεις θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με τον αριθμό της γραμμής σου καθώς και το ζήτημα που έχει παρουσιαστεί ;

Μένια, Nova Support

Γεια σας. Δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα στο σταθερό μου για διαφημιστικούς λόγους, ενώ έχω ζητήσει να μπει ο αριθμός μου στο μητρώο του άρθρου 11. Την ίδια διαδικασία είχα κάνει και στη Vodafone για το κινητό μου και οι κλήσεις σταμάτησαν. Αντιθέτως στο σταθερό συνεχίζουν. Μπορείτε να μου δώσετε μία λύση; Πολλά διαφημιστικά τηλεφωνήματα είναι και από εσάς εν τω μεταξύ

Καλησπέρα pektis7,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα Serafeim Karakostas,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανόν αναφέρεσαι σε διαδικασία δωρεάν ελέγχου του δορυφορικού σου δέκτη, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε σημείο Τεχνικής Υποστήριξης που παρέχει τη δυνατότητα Αντικατάστασης εξοπλισμού Nova.

Συγκεκριμένα για την περιοχή της Άρτας, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα μας, μπορείς να απευθυνθείς στο:

Κατάστημα Nova ΑΡΤΑΣ
Διεύθυνση: Φιλελλήνων 7,ΑΡΤΑ
Τηλ.: 26810 78078

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το κατάστημα ΔΗΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ αποτελεί σημείο Τεχνικής Υποστήριξης για την Nova.

Θα ήθελες να μας διευκρινήσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου καθώς και με το ζήτημα που αντιμετωπίζεις ώστε να μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα;

Γεωργία, Nova Support

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γεωργία, Nova Support

Γειά σας, σήμερα παρατηρώντας τις τρέχουσες χρεώσεις στο my account, είδα χρέωση για κλήσεις σε κινητά 0,09 ευρώ. Πως εξηγείται αυτό αφού έχω απεριόριστες κλήσεις σε κινητά;

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα firstuser77,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Status
Not open for further replies.