*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Επιβεβαιωνω και από Αργυρούπολη... Αλήθεια θα υπάρχει κάποιο είδος αποζημιωσης;

Καλημέρα σας,

Καλησπέρα εδώ και ώρα υπάρχει πάλι πρόβλημα στο κέντρο της Ηλιουπολης internet και τηλεφωνία μια από τις πολλές τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης μιας και το τηλ. σας κέντρο έχει τεράστια αναμονή; Επίσης πως θα αποζημιωθούμε για τις τόσες πολλές διακοπές ;

Επιβεβαιωνω και από Αργυρούπολη... Αλήθεια θα υπάρχει κάποιο είδος αποζημιωσης;

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Κατανοούμε την αναστάτωση που έχει προκύψει λόγω των παραπάνω, καθώς και τη δυσκολία που δημιουργείται στην επικοινωνία σας.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα θέλατε να μας ενημερώσετε με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σας, σε προσωπικό μήνυμα;

Αλέξης, Nova Support

Υπενθυμίζουμε ότι το support εξυπηρετεί τα μέλη μας δίνοντας γρήγορες λύσεις αποκλειστικά σε τεχνικά θέματα.
θέματα που άπτονται επιλογών γενικότερης πολιτικής, αποζημιώσεις, κοκ, δεν αφορούν το νήμα και δεν μπορούν να απαντηθούν εδώ.

Έχω τον PVR 865. Εδώ και κάποιους μήνες έχω πρόβλημα με τις λειτουργίες εγγραφής. Ο σκληρός δεν μου δίνει πρόσβαση στις εγγραφές ούτε φυσικά μπορεί να γράψει καινούρια προγράμματα ή να κατεβάσει on demand. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τον πήγα στο κατάστημα της Nova και δούλεψε κανονικά. Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποιο "πρόβλημα" η εγκατάσταση της δορυφορικής σε συνδυασμό με τις "ιδιαιτερότητες" του δέκτη, αλλά δεν ξέρω πού να ψάξω.

Στην πολυκατοικία έχουμε κεντρική κεραία με σύνδεση σε Astra και Hotbird (μέσω DiSEqC). Επειδή ο 865 χρειάζεται δύο εισόδους, τράβηξα ένα δεύτερο καλώδιο από την πρίζα άλλου δωματίου. Όλα (εγγραφές, on demand, πάγωμα εικόνας) δούλευαν μια χαρά μέχρι πριν από κάποιους μήνες. Από πριν τα Χριστούγεννα έδειχνε ότι δεν έχει σήμα σε μία από τις δύο εισόδους και, φυσικά, δεν έγραφε. Με αντιμετάθεση των καλωδίων, επανεκκίνηση, εργοστασιακές ρυθμίσεις και άλλα τρικ κατάφερα να το κάνω να βρει σήμα με 100% ακρίβεια και στις δύο εισόδους, αλλά ο σκληρός αρνείται να συνεργαστεί (μόνιμα κολλημένος στο "ο προγραμματιστής εγγραφών ξεκινά", οι πληροφορίες δίσκου λένε "Συνολικός χώρος 0 GB").

Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η αλλόκοτη συμπεριφορά; Άλλαξε κάτι στις παραμέτρους μετάδοσης της Nova τον τελευταίο χρόνο; Είναι κάποιο κανάλι/συχνότητα που πρέπει να βλέπει οπωσδήποτε ο αποκωδικοποιητής για να έχει πρόσβαση στον σκληρό;

Καλημέρα Lazodoits,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπερα σας,μπορειτε να μου πειτε αυτην την περιοδο ποια modem-router παρεχει η NOVA, προκειμενου να αλλαξω το ZTEN H108N, ευχαριστω...

Καλησπέρα takisst58,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου σε pm ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Άλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο στην περιοχή της Αργυρούπολης. Μου λέτε σας παρακαλώ πότε θα διορθωθεί;

Καλησπέρα Skon,

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα ,ήμουν πρώην συνδρομητής και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να έχω κάποια προσφορά για το ξανά ενεργοποιήσω

Καλημέρα lion009,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε ένα προσωπικό μήνυμα με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να δρομολογήσουμε σχετικό αίτημα για να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει σχετικά;

Παραμένουμε πάντα στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αντώνης, Nova Support

Καλησπερα σας,

Εχω απο το πρωι προβλημα με το adsl , δεν συγχρονιζει καθολου και συνεχεια αναβοσβηνει το λαμπακι το adsl αλλα δεν εχω internet.

Σας εχω στειλει πμ τα στοιχεια.

ΥΓ μολις συνδεθηκε θα σας κρατησω εννημερους εαν ξαναπαρουσιαστει....Ευχαριστω πολυ
Το μονο που βλεπω ειναι οτι επεσε η ταχυτητα περιπου 500kb.

Last edited:
Καλησπερα σας,

Εχω απο το πρωι προβλημα με το adsl , δεν συγχρονιζει καθολου και συνεχεια αναβοσβηνει το λαμπακι το adsl αλλα δεν εχω internet.

Σας εχω στειλει πμ τα στοιχεια.

ΥΓ μολις συνδεθηκε θα σας κρατησω εννημερους εαν ξαναπαρουσιαστει....Ευχαριστω πολυ
Το μονο που βλεπω ειναι οτι επεσε η ταχυτητα περιπου 500kb.

Καλησπέρα stonecityboys,

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

Καλημέρα έχω στέλει ένα pm με τα στοιχεία μου σχετικά μέ ένα πρόβλημα διακοπής Τηλεφωνίας και Internet αντιμετωπίζω. Ευχαριστώ.

Καλημέρα έχω στέλει ένα pm με τα στοιχεία μου σχετικά μέ ένα πρόβλημα διακοπής Τηλεφωνίας και Internet αντιμετωπίζω. Ευχαριστώ.

Καλημέρα mkpap και Καλό Μήνα,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το pm σου, και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

Καλησπερα,

Εχω στειλει pm για ενα προβλημα απνασυνδεσης που αντιμετωπιζω.
Ευχαριστω.

Καλησπέρα George Syranastasis,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά. :)

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Kαλησπερα

Τι σημαινει καταχωρειται στις μη επιλυσιμες βλαβες ? Οτι ο καταναλωτης ειναι στον αερα ?

Status
Not open for further replies.