Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όσοι έχουμε το 3ple play full pack, έχουμε 50 SMS/ μήνα προς κινητά από pc/tablet;

Καλησπερα,
επειδη ειχα ανανεωσει τηλεφωνικα μπορω να εχω καποιο αντιγραφο σε εντυπη μορφη που να φενονται οι ημερομηνιες και ποτε λήγει το συμβολαιο;
Καλησπερα. Γενικά αργεί πολύ να μου ρθει ο λογαριασμός NOVA (σε χαρτί, ηλεκτρονικά το βλεπω κανονικά μεσα απ το nova my account). Γιατί αργεί τοσο πολύ να ρθει? Πχ σημερα έχουμε 19/3/18 και δεν έχει ερθει ακόμα (λήγει στις 29/03)..Απλά ενημερωτικά ρωτώ..
Όποτε είναι εύκολο μπορείτε να σβήσετε μερικά pm για να σας στείλω ένα πρόβλημα που έχω ;
Καλημερα σας , για αρχη ηθελα να σας ευχαριστησω για την επιλυση του προβληματος σχετικα με το vdsl , εστω και μετα απο 22 ημερες. Ακολουθως θα ηθελα να επικοινωνησει καποιος μαζι μου για το θεμα του λογαριασμου που εχει εκδοθει , γιατι περιλαμβανει και τον προηγουμενο μηνα ως ανεξοφλητο , ενω εχει σαφως πληρωθει με παγια εντολη.
Σας ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.