Καλησπερα εχω το εξης θεμα που συνεχιζει απο τοτες που ειχα ξανα μιλησει εδω με καποιον συναδελφο σας.
Το προβλημα ειναι οτι εχω τον 865 και δεν μου αναπαραγει τις εγγραφες δλδ φαινονται στην λιστα αλλα οταν παταω play κολλαει κ χρονος προσπελασης δειχνει 00,00.
κανω reset κ παραμενει το προβλημα ακομα κ οταν κανω επαναφωρα εργοστασιακων ρυθμισεων με την 3 η 4 φορα δουλευει κ μετα το ξανακανει κ παλι.
Μονο που σημερα μου εμφανισε κ μυνημα οτι "there is a problem with the harddisc please power cycle your pvr εκανα επαναφορα αλλα παραμενει το προβλημα.
τι αλλο πρεπει να κανω γιατι με εχει κουρασει αυτο το προβλημα και χανω τις εγγραφες μου??
Ευχαριστω.
Καλησπέρα emirates a380,
Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;
Γιώργος, Nova Support
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Επειδή λήγει -έληξε η δέσμευση μου μήπως θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος εκπρόσωπος να συζητήσουμε τυχόν ανανέωση;
Ευχαριστώ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.