solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Εχω το εξης θεμα με το μοντελο 831. Καθε φορα που βλεπω ταινια στο on demand, μολις τελειωσει κ πατησω exit για να βγω εκτος on demand, ο αποκωδικοποιητης κολλαει. Το κοκκινο λαμπακι που αναβει οταν παταμε το κοντρολ μενει αναμενο κ μενει κολλημενος στο μενου του ondemand. Για να ξεκολλησει η θα πρεπει να βγαλω μπριζα η να πατησω reset.
Εχω κανει το τελευταιο update. Μιλησα με τεχνικο ο οποιος μου ειπα να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων αφου εχω κανει κ το update αλλα το προβλημα παραμενει.
Να σημειωσω πως τον εχω συνδεδεμενο με powerlink.
Παρακαλώ ενώ έχω στείλει με pm τα στοιχεία μου αναλυτικά, δεν με έχει καλέσει κάποιος ακόμα.
Ευχαριστώ
Έχετε δίκιο...
Ζητώ συγνώμη, είχα κάνει κάποιο λάθος στην αποστολή του pm
Τώρα έστειλα
Ευχαριστώ
Παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε αν μετά την τελευταία αναβάθμιση του 865 , υπάρχει η δυνατότητα στο δέκτη για multiview μέσω ethernet
Καλημέρα,
Σε εμάς που έχουμε το Full Pack αλλά δεν έχουμε Nova 3Play έχει έρθει ενημέρωση για προαιρετική αναβάθμιση χάνοντας το on demand. Δεν θέλω να το χάσω οπότε δεν προχωράω στην αναβάθμιση, προβλέπεται πως κάποια στιγμή το δορυφορικό on demand θα καταργηθεί;
Καλησπερα σας. Εχω τον δεκτη Pvr 865 συνδεδεμένο με multiview με τον 831.Να διευκρινησω οτι μενω στην ανδρο μονιμα, ομως εχω triple play forthnet με σταθερο και ιντερτνετ τηλέφωνο στην αθηνα (ο εξοπλισμος nova ειναι εγκατεστημενος στην ανδρο). Προσφατα εκανα την αναβαθμιση του δεκτη και προς μεγαλη μου εκπληξη το on demand παιζει κανονικα παρολο που εδω στη ανδρο εχω οτε. Το προβλημα ειναι το εξης:Ο αδερφος μου εχει ακριβως τα ιδια με την μονη διαφορα οτι το triple play του ειναι με σταθερο τηλεφωνο ανδρου (ναι μεν forthnet αλλα χρησιμοποιοει τις γραμμες του οτε γιατι η forthnet δεν εχει δικο της δικτυο στο νησι) με αποτελεσμα να του βγαζει συνεχεια χ-002 οταν προσπαθει να δει on demand.Μιλησα με τεχνικο στην εξυπηρέτηση πελατών νοβα και μου ειπε πως κανονικα θα επρεπε να παιζει. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω πολυ...
Ενώ έχω ζητήσει πριν ένα χρόνο fastpath στη vdsl και έχει γίνει, πριν από μερικές μέρες διαπιστώνω ότι είμαι πάλι σε interleaved. Έχω πάρει τρία τηλέφωνα και ακόμη δεν το έχουν τροποποιήσει. Τα στοιχεία μου θα τα στείλω σε pm.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, μπορώ προς το παρόν να εξαιρεθώ από την αυτόματη αναβάθμιση των δεκτών 865, δεδομένου ότι δεν θέλω να χάσω κάποιες εγγραφές μου; Σας στέλνω τα στοιχεία μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.