*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και απο μενα για γενικη ερωτηση στην υποστηριξη. Ειμαι κατοχος triple play με VDSL αλλα το ρουτερ κλειδωνει στα 33 (με το ζορι 37) mbps , λογω μεγαλου μηκους καλωδιου απο το κεντρο (αν και απεχει λιγα τετραγωνα στον Αγ. Διονυση στον Πειραια που μενω). Προσφατα ο ΟΤΕ εσκαψε τους δρομους και εβαλε καλωδια οπτικων ινων προφανως και ακριβως εξω απο το σπιτι μου εστησε και μια καμπινα. Η ερωτηση ειναι η εξης: υπαρχει περιπτωση αν λειτουργησει η καμπινα αυτη να εξυπηρετηθω κι εγω σαν VDSL συνδρομητης απο αυτην, βελτιωνοντας την ταχυτητα συνδεσης; Εχω καταλαβει οτι η εγκατασταση γινεται απο ενα παροχο και τη μοιραζονται ολοι .

Καλησπέρα spyhap

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να βοηθήσουμε;

Λιάνα, Nova Support

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία
Είμαι συνδρομητής Nova 3play full αορίστου χρόνου με σύνδεση 24αρα. 'Εχω διαβάσει για την παροχή της παρακάτω προσφοράς με 39,64 ευρώ:
https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA?p=1058381788&viewfull=1#post1058381788
θα ήθελα να επικοινωνήσει κάποιος συνεργάτης σας για να ανανεώσω με αυτήν την προσφορά. Δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με email στο [email protected] εδώ και ένα μήνα και δεν είχα καμία επαφή από μέρους σας. Με έχει θίξει αυτή η αντιμετώπιση
Σας στέλνω με pm τα στοιχεία μου και ελπίζω σε ανανέωση με αυτή την προσφορά, μια που την έχετε δώσει ήδη σε συνδρομητές![/U

Με εκτίμηση , Δημήτρης
υγ1. θέλω να συνεχίσω μαζί σας αλλά μου έχει δοθεί μια ελκυστική προσφορά από wind με full tv.\
υγ2. Αν ανανεωθεί σύμβαση θα ήθελα και ταυτόχρονη δωρεάν ενεργοποίηση του novago extra.

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία
Είμαι συνδρομητής Nova 3play full αορίστου χρόνου με σύνδεση 24αρα. 'Εχω διαβάσει για την παροχή της παρακάτω προσφοράς με 39,64 ευρώ:
https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA?p=1058381788&viewfull=1#post1058381788
θα ήθελα να επικοινωνήσει κάποιος συνεργάτης σας για να ανανεώσω με αυτήν την προσφορά. Δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με email στο [email protected] εδώ και ένα μήνα και δεν είχα καμία επαφή από μέρους σας. Με έχει θίξει αυτή η αντιμετώπιση
Σας στέλνω με pm τα στοιχεία μου και ελπίζω σε ανανέωση με αυτή την προσφορά, μια που την έχετε δώσει ήδη σε συνδρομητές![/U

Με εκτίμηση , Δημήτρης
υγ1. θέλω να συνεχίσω μαζί σας αλλά μου έχει δοθεί μια ελκυστική προσφορά από wind με full tv.\
υγ2. Αν ανανεωθεί σύμβαση θα ήθελα και ταυτόχρονη δωρεάν ενεργοποίηση του novago extra.

Καλησπέρα ppjim.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Λιάνα, Nova Support

Καλησπέρα
έχετε λάβει την σημερινή μου απάντηση με το email που μου ζητήσατε;

Καλησπέρα
έχετε λάβει την σημερινή μου απάντηση με το email που μου ζητήσατε;

Καλησπέρα ppjim.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Λιάνα, Nova Support

Καλημέρα
είμαι συνδρομητής Nova 3play Full VDSL 50. Εχω το Novabox Pace 831HD και μου έχετε δώσει και το στικάκι για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Ηθελα να μάθω αν οι ενσωματωμένοι επίγειοι δέκτες των 2 καινούργιων novabox 3001 και 5001 υποστηρίζουν DVB-T2.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα ahgravc,

Έχουμε ζητήσει διευκρινήσεις και θα υπάρξει ενημέρωση.

Κώστας, Nova Suport

Καλημέρα
είμαι συνδρομητής Nova 3play Full VDSL 50. Εχω το Novabox Pace 831HD και μου έχετε δώσει και το στικάκι για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Ηθελα να μάθω αν οι ενσωματωμένοι επίγειοι δέκτες των 2 καινούργιων novabox 3001 και 5001 υποστηρίζουν DVB-T2.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα ahgravc,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως οι ενσωματωμένοι επίγειοι ψηφιακοί δέκτες των νέων novabox 3001 και 5001 υποστηρίζουν DVB-T.

Κώστας, Nova Support

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία
Είμαι συνδρομητής Nova 3play full αορίστου χρόνου με σύνδεση 24αρα. Φυσικά ουδέποτε είχα ούτε κοντά στα 24 αλλά έχω ταχύτητα γύρω στα 10 (στην αρχή είχα 14). Είμαι συνδρομητής από το 2007, και γι αυτό απευθύνομαι και σε σας μιας και δεν έχω ενεργό συμβόλαιο αλλά αορίστου, μιας και έχω ήδη προσφορές για 2play και θα ήθελα πριν αποχωρήσω και την δική σας για απεριόριστα σταθερά και κινητά και VDSL. Θα ήθελα μια πραγματική προσφορά και όχι τιμοκαταλόγου μιας και απέχει από την πραγματικότητα. Σας στέλνω τα πλήρη στοιχεία μου με προσωπικό μήνυμα.

Καλησπέρα Giannis_61,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Μπορείς να δοκιμάσεις να μας στείλεις εκ νέου μήνυμα.

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα ahgravc,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως οι ενσωματωμένοι επίγειοι ψηφιακοί δέκτες των νέων novabox 3001 και 5001 υποστηρίζουν DVB-T.

Κώστας, Nova Support

Σας ευχαριστώ

Καλημέρα Support Team,

Σας έχω στείλει μήνυμα με τα προσωπικά μου στοιχεία για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την τηλεφωνική μου γραμμή από χθες.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Καλημέρα Support Team,

Σας έχω στείλει μήνυμα με τα προσωπικά μου στοιχεία για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την τηλεφωνική μου γραμμή από χθες.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Καλημέρα foufoutos7

Έχουμε λάβει το μήνυμά σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Λιάνα, Nova Support

το on demand εχει καποιο προβλημα γενικοτερα ή ειναι ζητημα της δικής μου συνδεσης; μου βγαζει error 0-008 εδω και 2 ημέρες

Καλησπέρα mech_eng,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

το on demand εχει καποιο προβλημα γενικοτερα ή ειναι ζητημα της δικής μου συνδεσης; μου βγαζει error 0-008 εδω και 2 ημέρες
τελικώς λύθηκε με επανεκκίνηση του δέκτη
το error 0-008 τι ακριβώς σημαίνει;

τελικώς λύθηκε με επανεκκίνηση του δέκτη
το error 0-008 τι ακριβώς σημαίνει;

Καλησπέρα mech_eng

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το μήνυμα αυτό ενδέχεται να εμφανιστεί από ένα πλήθος παραγόντων.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί εκ νέου το οποιοδήποτε ζήτημα, μπορείς να μας ενημερώσεις ώστε σε ένα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να βοηθήσουμε.

Λιάνα, Nova Support

Καλημέρα έχω μεγάλο πρόβλημα στο VDSL ίντερνετ, σέρνεται ....μπορει να με πάρει καποιος τηλ να δούμε τι γίνεται ?
a2a93c65f37660719a06d14bc951bc99.jpg

Καλησπέρα jmar.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Λιάνα, Nova Support

Status
Not open for further replies.