Καλησπέρα στην ομάδα,
Μετά από σχεδόν 15 χρόνια απρόσκοπτης υπηρεσίας internet/τηλεφώνου στη forthnet/nova, με εξαιρετικής ποιότητας και σταθερότητας internet όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε δυστυχώς κι εμένα η σειρά μου να πάθω την πρώτη σοβαρή βλάβη στη γραμμή μου και να υποστώ ό,τι συνεπάγεται μετά από αυτό, αφού "γιατρειά" δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Δηλαδή, είμαι επίσημα από τις 30 Ιανουαρίου με δηλωμένη βλάβη και φως στο τούνελ δεν βλέπω. Γιατί, όπως λέει και ο σοφός λαός, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει κι έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα να εξαρτόμαστε από 2 παρόχους (Nova + OTE) στις σοβαρές βλάβες, περιπλέκονται πολύ τα πράγματα.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αφού έτσι κι αλλιώς επικοινωνώ τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα σας, που είναι ενήμερο για όλα και προφανώς δεν σας γράφω για να παραπονεθώ.
Δεν το κρύβω ότι με έχει πιάσει απελπισία, αλλά κάνω υπομονή ακόμα.
Προέκυψαν λοιπόν 2 θέματα και σας παρακαλώ να με ενημερώσετε επ' αυτών:
1) Μετά και την τελευταία επίσκεψη του ΟΤΕ την Παρασκευή 14/2, όπου άλλαξε το κεντρικό καλώδιο στο ΚΑΦΑΟ μου (το απερχόμενο το βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση), αν και φάνηκε μια προσωρινή ηλιαχτίδα φωτός στο δίκτυό μου, ξαφνικά από το απόγευμα του Σαββάτου η γραμμή απέκτησε θόρυβο/παράσιτα (τα γνωστά χράτσα χρούτσα), που ποτέ δεν είχα όλα τα προηγούμενα χρόνια και προφανώς κατέρρευσε το ίντερνετ πάλι. Επικοινώνησα λοιπόν χθες το βράδυ με το τεχνικό τμήμα, όπου καταγράφηκαν όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία φαίνονταν κι από το κεντρικό σύστημα και προφανώς δηλώθηκε ότι το πρόβλημα παραμένει. Σε ερώτησή μου ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι έχω να περιμένω από εδώ και στο εξής (να υπενθυμίσω ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει: 1 επίσκεψη από δικό σας τεχνικό και 2 επισκέψεις από το συνεργείο του ΟΤΕ), ο συνάδελφός σας στο τηλέφωνο δεν ήξερε να μου απαντήσει. Επειδή από αύριο θα "πνίγομαι" στη δουλειά και δεν είναι πάντα εύκολη η επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα (καθ' όσον κάποιες φορές μπορεί να υπάρξει και μεγάλη αναμονή), μπορείτε σας παρακαλώ να μάθετε και να μου γράψετε τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής και πότε;
2) Το τεχνικό σας τμήμα με είχε ενημερώσει εξαρχής ότι θα υπάρξει αντιλογισμός στο λογαριασμό μου για όλο αυτό το διάστημα που παραμένει η βλάβη και δεν λαμβάνω τις υπηρεσίες σας. Αντ' αυτού την Παρασκευή 14/2 εκδόθηκε ο νέος λογαριασμός με το πλήρες ποσό οφειλής και κανέναν αντιλογισμό. Επειδή είναι ζήτημα που δεν άπτεται του τεχνικού τμήματος, προφανώς και δεν ρώτησα το συνάδελφό σας χθες το βράδυ, οπότε απευθύνομαι εδώ στο forum για να το εξετάσετε και να μου απαντήσετε σχετικά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
Υ.Γ. Σας αποστέλλω με p.m. τα προσωπικά μου στοιχεία, αν και νομίζω ότι τα έχετε ήδη από παλαιότερη επικοινωνία μας.