Καλησπέρα σαςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά takis,
Έχουμε λάβει και έχουμε απαντήσει στο προσωπικό σου μήνυμα.
-Ομάδα Εξυπηρέτησης Nova
Καλησπέρα και χρόνια πολλά takis,
Για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με την υπηρεσία σου, μπορείς να μας ενημερώσεις, μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.
-Ομάδα Εξυπηρέτησης Novaμου ζητασατε τα στοιχεια μου και τα εχω στειλει σε προηγουμενη επικοινωνια μεσω του φορουμ ,θα σας ξαναστειλω και ελπιζω να υπαρξει ανατποκριση
Καλησπέρα pepis,Καλησπέρα σας. Σε δελτίο τύπου, είχατε αναφέρει ότι στις 10/01, θα ανέβει on demand, ο 4ος κύκλος της σειράς SUCCESSION. Κάνω αναζήτηση, αλλά δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει κάτι;
Καλησπέρα nkout,Οπως εχω γραψει κ σε αλλο thread, εχω δορυφορικο eon+ με δεκτη GSH-2970. Καθε 3-4 μερες ο δεκτης κολαει κ συνερχεται μονο βγαζοντας το ρευμα. Τι εγγυηση υπαρχει (τον εχω οριακα 4 μηνες)? Ποια ειναι η διαδικασια αντικαταστασης?
Edit: Να αναφερω πως εχει παρει το τελευταιο update κ εχουν γινει αρκετες φορες εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις να βελτιωθει κατι
Καλησπέρα.για eon box φουλ πακέτο τι τιμή εχει
Μιλησα απευθειας με το support σας στο ενδιαμεσο κ εγκριθηκε δωρεαν αντικατασταση δεκτη. Ευχαριστω πολυ παντωςΘα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.