NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

Δυστυχως παρα την επαναφορα των εργοστασικων ρυθμισεων παλι τα ιδια κανει. Μονο 5 ταινιες κατεβασμενες. Τζαμπα κοπος να φτιαχνω τα μπουκετα.

Σήμερα βλέποντας on-demand μου πέταξε το fingerprint (!) και μόλις έφυγε άνοιξε το info και 5" μετά έφυγε. Αυτό είναι μάλλον καινούργιο. Δεν θυμάμαι να είχα ξαναδεί fingerprint στο on-demand

Last edited by a moderator:
Το fingerprint το βγάζει σε συγκεκριμένα κανάλια ή είναι γενικό (το δείχνει ότι και αν αποκωδικοποιείς εκείνη την στιγμή);

Και οι εγγραφές κωδικοποιημένες είναι. Αν έρχεται ένα "σήμα" να εμφανιστεί το fingerprint, δεν θα το δείξει ότι και αν αποκωδικοποιείται;
(Υποθέσεις κάνω, που να ξέρουμε πως έχουν υλοποιηθεί όλα αυτά...)

Συμφωνώ και μάλιστα τώρα που το λες, το συνδυάζω με το ότι είχε live τον Πλατανιά. Απλά δεν μου είχε ξαναγίνει.

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

Καλημέρα,

Εγώ αντιμετωπίζω ένα παράξενο θέμα: Κατεβαίνουν οι μισές εγγραφές, πχ την Τρίτη κατέβηκε μόνο μία ταινία ενώ την περασμένη Πέμπτη μόνο 2 επεισόδια σειρών. Εχω κάνει reset (πάτημα του κουμπιού για 5"), έχω δοκιμάσει να κανω δοκιμαστική εγγραφή στο NS1HD (ώστε το tuner 2 να πάρει τη συγκεκριμένη συχνότητα) αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει :(

Καμία ιδέα;

Re: NOVA On Demand

Χαζή ερώτηση: η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χάσει όλες τις εγγραφές που έχω στον 865;

Έχει πάντως ένα ενδιαφέρον κάθε μέρα το πράγμα...
θα κατεβάσει σήμερα, δεν θα κατεβάσει, θα τα κατεβάσει όλα, θα κατεβάσει ταινία της προηγούμενης εβδομάδας που δεν είχε κατέβει; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
Έλεος!

το εχω αφησει ελευθερο τοσο καιρο το ζητημα!!Τη μια εβδομαδα κατεβαιζει το πολυ δυο η και καθολου και την αλλη γεμιζει συνεχως!!παντως για τα σηριαλ που βλεπω το εβαλα να τα γραφει και αν τυχη να τα ανεβασουν θα τα δω απο κει(λογω hd)!!

Έχει πάντως ένα ενδιαφέρον κάθε μέρα το πράγμα...
θα κατεβάσει σήμερα, δεν θα κατεβάσει, θα τα κατεβάσει όλα, θα κατεβάσει ταινία της προηγούμενης εβδομάδας που δεν είχε κατέβει; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
Έλεος!

εσύ μάλλον έτυχες στην περίπτωση . Σε μενά κατέβαζει κανονικά τις ταινίες . Πιστεύω ότι πρέπει να το αναφέρεις στο nova forthnet support ώστε να λυθεί το πρόβλημα σου

Παιδιά μη παιδεύεστε τζάμπα, το έχουμε πει επανειλημμένως, είναι ένα από τα θέματα του δέκτη που χρίζουν απαραιτήτως αναβάθμισης και σε ‛μένα εκεί που κατεβάζει κανονικά για ένα α’ χρονικό διάστημα, τρώει ένα κόλλημα το οποίο δεν το αντιλαμβάνομαι άμεσα και δε κατεβάζει τίποτα, ούτε από ταινία ούτε από σειρά, κάποια φορά στο δεύτερο tuner δεν έχει συχνότητα, κάποια άλλη φορά τρώει το σκάλωμα μετά από κάποια εγγραφή, το παίρνω χαμπάρι λοιπόν, του πατάω ένα σκανάρισμα, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αποφεύγω να κάνω και επανέρχεται στα φυσιολογικά του, όμως δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό, κάθε ένα (+) (-) μήνα περίπου να πατάει κόλλημα, κάτι πρέπει να γίνει.

Re: NOVA On Demand

Καλησπερα στο 865 δειχνει τα κατι σειρες που κατεβασε on demand στο 831 στην αλλη τηλεοραση παταω το ondemand και δεν κανει τιποτα σας εσει τυχει κατι παρομοιο

Ο 831 δεν μπορεί να κατεβάσει on demand μόνο ο 865. Το on demand δεν μοιράζεται μόνο στον 865 μπορείς να τα δεις.

17 αρχεια εχω κατεβασμενα.. Καλα ειναι η μου λειπουν πολλα ;

Είσαι πάνω από το μέσο όρο! :2thumb22sup: Αφού έχεις και 3η σελίδα είσαι αρκετά καλά. Το μέγιστο είναι 24 αρχεία, 4 σελίδες, αλλά δε ξέρω πόσοι μπορεί να το έχουν πιάσει αυτό το νούμερο...

Καλησπέρα,

Να πω την αμαρτία μου μετά την επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις που έκανα την περασμένη εβδομάδα, έχω 4 σελίδες (η 4η σελίδα έχει 3 εγγραφές).