NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

φιλε hdanca το οτι ειπα πως να το εχουμε ανοιχτο ειναι απλα πως οταν τον κλεινω το δικο μου κατα 90% χανετε η δευτερη συχνοτητα!ετσι ανοιχτος και μονο σε διακοπη ρευματος κλεινει!απλα γνωμη μου...Για το δευερο εκανε αναζητηση συχνοτητων και την βρηκε την 1230!

Re: NOVA On Demand

Παρατήρησα ότι χτες δεν κατέβηκε κανένας νέος τίτλος.Είναι γενικό το φαινόμενο,ή χρειάζομαι reset στον δέκτη?Αναρωτιέμαι μήπως το θέμα έχει να κάνει με το πρόβλημα που υπήρξε τη Δευτέρα με τους αναμεταδότες της NOVA.

Μάλιστα...Οπότε πάω για reset.Άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία.

εμενα πριν το ρισετ,τα ειχε εξαφανισει ολα απο το Ondemand.
με το που εκανα ρισετ,εχει κατεβασει συνολο 2 σειρες,2 ταινες,ή 3 σειρες και μια ταινια.κατι τετοιο...

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει.Δε γίνεται κάθε φορά να διαπιστώνεις εκ των υστέρων ότι πρέπει να κάνεις reset επειδή δεν κατέβηκαν νέοι τίτλοι.Δηλαδή,έχει καταντήσει να είναι τυχαίο το αν θα κατεβούν νέοι τίτλοι.Αλλά,όσο και να γράφουμε δεν πρόκειται να διορθωθεί το πρόβλημα,εφόσον δεν παραδέχονται οι αρμόδιοι ότι πρέπει να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν το θέμα που υπάρχει ώστε να δώσουν λύση.Η μόνιμη απάντησή τους είναι ότι δεν έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υπηρεσία.

Καλημέρα σας, μπορεί κάποιο μέλος να μου πει αν κατέβηκαν ταινίες εχθές?
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

Αν εννοεις τις ταινιες " απαγορευμενο ποδηματο" - " ομηρια" - "απροσμενος ερωτας" και 1-2 ακομη , ναι εχουν κατεβει σε μενα τουλαχιστον.

μόνον οι 2 πρώτες σε μένα...
κρίμα...και τον τελευταίο μήνα πήγανε ρολόι...
ούτε καν μετά από 3 επαναφορές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν διορθώθηκε....

Εμένα πάλι δεν κατέβασε τίποτα. Έχει κολλήσει το tuner στην 12130, και δεν είναι 2-3 μέρες που έκανα επαναφορά εργοστασιακών...

γιατι δεν το κανουν μεσω ethernet να ηρεμησουμε ολοι? ελεος δλδ

Και σε έμενα δεν κατέβασε κάτι.
Υπάρχει κανένας που περνάει το 2 καλώδιο για το pvr μέσα από τον κεντρικό ενισχυτή(2 καλώδια κατεβαίνουν από τον ενισχυτή) και κατεβάζει το ondemand?
Τέτοια εγκατάσταση έχω και λέω μπας και φταίει αυτό, γιατί μετά πάμε στον δέκτη...

Last edited:

Παιδιά έχει ειπωθεί πολλές φορές, ο δέκτης έχει θέματα, ένα από αυτά είναι και το On Demand, κολλάει στα καλά καθούμενα τουλάχιστον μία με δύο φορές το μήνα και δεν υπάρχει κάτι για να το καταλάβουμε, ακόμη και το 2ο tuner είναι κανονικά στην 12130 όπως πρέπει να είναι, απλά όταν έρχεται το πρωί της Τρίτης (ταινίες) ή της Παρασκευής (σειρές) καταλαβαίνεις ότι κάτι δε πάει καλά επειδή δεν έχει κατεβάσει τίποτα. Εγώ βρίσκω λύση με σάρωση δικτύων, δεν έχω κάνει σχεδόν ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μη κάθομαι να ξαναρυθμίζω το δέκτη, όχι ότι είναι κάτι φοβερό βέβαια, 9 στις 10 φορές είμαι εντάξει με αυτό, αλλιώς ακόμη μια σάρωση και μετά οκ. Στην έσχατη επαναφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

γιατι δεν το κανουν μεσω ethernet να ηρεμησουμε ολοι? ελεος δλδ

Αμήν και πότε... ας χρησιμεύσει σε κάτι αυτή η θύρα επιτέλους... για μελλοντική χρήση σου λέει, για ποτέ δηλαδή.

Πάντως παιδιά εγώ χθες το βράδυ έβαλα σε αναμονή τον αποκωδικοποιητη και σήμερα το πρωί για 1η φορά μου κατέβασε όλες τις ταινίες του on demand που φαίνονται στο site. Ούτε reset ούτε επαναφορά εργοστασιακών.

Τέσσερις σελίδες με πιο πρόσφατη τον Thor 2. Ένας τρόπος ελέγχου είναι : πατάμε 2 φορές το πράσινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και μια φορά το βελάκι προς τα κάτω , γράφει tuner 2 κανονικά πρέπει να έχει συχνότητα αν είναι κενό θέλει εργοστασιακές ρυθμίσεις και σίγουρα δεν θα κατεβουν οι ταινίες. Στο public bouqet Pvod_service_1 στην θεση 3 είναι το κανάλι που κατέβουν οι ταινίες. Προσοχή αν μείνουμε σε αυτό θα κολλήσει ο δέκτης και θέλει επαναφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν έχουμε στο όχι τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα οταν έχουμε τον δέκτη κλειστο standby

Όταν το 1ο tuner είναι στο 12130 και το 2ο στο 12169 υπάρχει θέμα;

Από ότι έχω προσέξει θέμα έχει όταν το δεύτερο tuner είναι κενό.

Όταν το 1ο tuner είναι στο 12130 και το 2ο στο 12169 υπάρχει θέμα;

Από μόνο του δεν πρέπει να είναι στη συχνότητα που λες.Εκτός κι αν κάνεις εγγραφή σε αυτή τη συχνότητα, οπότε σωστά σου εμφανίζεται αυτή στο 2ο tuner.Κανονικά, αν δεν κάνεις κάποια εγγραφή,στο 2ο tuner η συχνότητα πρέπει να είναι η 12130.Εννοείται ότι αν κάνεις εγγραφές όλο το 24ωρο στη συχνότητα αυτή, δεν θα σου κατέβουν νέοι τίτλοι.

Έχω βάλει να γράφει κάτι παιδικά του μικρού, 2 ώρες το 24ωρο. Να φταίει αυτό;