NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
και γιατί να μην πουλήσει?

Είναι καλύτερα τα dreambox, και όλα τα αλλα πειρατικά μηχανήματα?

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μηχανήματα Linux στοχεύουν, κατά 99,9%, στην πειρατεία.

Το πρώτο κριτήριο πώλησης τους ήταν και είναι η πειρατεία του σήματος.
Τα υπόλοιπα είναι απλά να είχαμε να λέγαμε.

Πάντε τώρα να αγοράσετε dreambox 8000 για να βλέπετε το arab babys σε HD

Σε λίγο καιρό όλοι οι δέκτες Linux θα είναι
Και αυτοί που δίνουν οι πάροχοι
Μη μπλέκεις το Linux με την πειρατεία

Last edited by a moderator:
και γιατί να μην πουλήσει?

Είναι καλύτερα τα dreambox, και όλα τα αλλα πειρατικά μηχανήματα?

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μηχανήματα Linux στοχεύουν, κατά 99,9%, στην πειρατεία.

Το πρώτο κριτήριο πώλησης τους ήταν και είναι η πειρατεία του σήματος.
Τα υπόλοιπα είναι απλά να είχαμε να λέγαμε.

Πάντε τώρα να αγοράσετε dreambox 8000 για να βλέπετε το arab babys σε HD

Συγγνώμη,αλλά αυτό με τους dreambox και τους linux δέκτες από άτομα που έχουν εντελώς άγνοια πάνω στο θέμα,έχει καταντήσει αηδία.Άμα δεν ξέρετε,ασχοληθείτε πρώτα και μετά μπορείτε να έχετε άποψη.Καταντάει κουραστικό να καταγράφονται συνέχεια σχόλια τύπου ότι όποιος έχει τέτοιους δέκτες είναι κλέφτης,εγκληματίας,δολοφόνος κτλ. Καταλάβετε πρώτα απ' όλα ότι αυτού του είδους οι δέκτες κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα που επειδή δεν έχετε ασχοληθεί δεν τα γνωρίζετε.Είναι σαν τους κολλημένους γέρους που νομίζουν ότι όλοι οι νέοι είναι αλήτες.Άλλωστε,υπάρχουν κι άλλοι δέκτες για να κάνουν τη δουλειά αυτή που δεν είναι linux.Άρα λοιπόν με αυτή τη λογική όποιος αγοράζει μη ιδιοκτησιακό δέκτη είναι πειρατής.Καλό είναι λοιπόν να απαγορευτεί η πώλησή τους,σύμφωνα με αυτή τη λογική.Να πωλούνται λοιπόν μόνο ιδιοκτησιακοί δέκτες από τους παρόχους δορυφορικού περιεχομένου.Τόσο καιρό δεν έχω γράψει τίποτα γι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου,αλλά το θέμα έχει καταντήσει αηδία.

Πήγα σήμερα και πήρα τον pace απο την Νοβα ,τον έβαλα πάνω του έκανα αναβάθμιση και ένα πράγμα έχω να πω. ΑΘΛΙΟΣ!!!

Τρομερά αργή απόκριση control το οποίο είναι γενικά μια πλαστικουρα για τα μπάζα και άθλια εικόνα σε σχέση με τον ενσωματωμένο δορυφορικο δεκτη της samsung με εξαίρεση το novacinema 1 και τα fox που τα παίζει στο ίδιο επίπεδο. Αύριο που θα ενεργοποιηθούν τα hd ελπίζω να δω κάτι καλύτερο.

γενικα ειναι λιγο τα ζα`μου αργα ο δεκτης,αλλα απο εικονα δεν ειναι κακος.
για παιξε λιγο με τις ρυθμισεις εικονας.

Eπειδη υπαρχει απο ενα ποστ για ναι και οχι...:2thumb22sup:

Mε το mpeg4 USB στικ της Νοβα, μπορεις να δεις Digea ή πρεπει να εισαι συνδρομητης στην επιγεια της Νοβα; Ειμαι συνδρομητης απο το Christmas offer.

Υπαρχει καποιο αλλο Mpeg 4 στικακι που να παιζει με τον Pace;

(Ψαχνω καθε λυση που θα μπορουσε να με γλυτωσει απο ενα α) εξτρα αποκωδικοποιητη και β) τη διαδικασια εκμαθησης του στους ηλικιωμενους γονεις μου...).

Mε το mpeg4 USB στικ της Νοβα, μπορεις να δεις Digea ή πρεπει να εισαι συνδρομητης στην επιγεια της Νοβα; Ειμαι συνδρομητης απο το Christmas offer.

δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.επιγεια της digea θα πιανεις τα οποια ειναι ελευθερα.

δυστηχως μονο το δικο τους παιζει.

(Ψαχνω καθε λυση που θα μπορουσε να με γλυτωσει απο ενα α) εξτρα αποκωδικοποιητη και β) τη διαδικασια εκμαθησης του στους ηλικιωμενους γονεις μου...).

δεν ξερω εαν και ποσο θα το βρεις.

παιδιά γεια! σήμερα τελικά ενεργοποίησα την ΝΟΒΑ και τον 831 HD, μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία όπου μπορώ να κάνω ένα "μπουκέτο" αγαπημένων για να έχω μαζεμένα αυτά που βλέπω περισσότερο; (novacinema + ντοκιμανταίρ). Δεν μπόρεσα να βρώ στον οδηγό, τίποτα σχετικό (εκτός αν είμαι γκαβός). Αν λέχθηκε ήδη από δω, ας μου δώσει κάποιος τον αριθμο του ποστ. Ευχαριστώ!

Καλώς ήλθες στον υπόκοσμο του 831.

Πατάς Μενού.
Επιλέγεις Ρυθμίσεις.
Επιλέγεις Προσωπικό Μπουκέτο.
Λογικά σου βγάζει Favorite 1 ή Nova Favorites 1, πατάς βελάκι δεξιά και μετά λογικά βλέπεις τα κανάλια. Αν δεν τα δεις, κάνε Reset. Αν τα βλέπεις, έχει καλώς. Πατάς OK και στα προσθέτει.
Σειρά δεν μπορείς να αλλάξεις, γι' αυτό φρόντισε να επιλέξεις από πριν τα κανάλια που θες στην σειρά που τα θες. Δηλαδή αν π.χ. θες ΣΚΑΪ πριν τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να πας πρώτα στον ΣΚΑϊ να πατήσεις ΟΚ και μετά στον ΑΝΤ1.

Αν σου κολλήσει κατά την διαδικασία μην εκπλαγείς. Κι αυτό μέρος της υπηρεσίας Nova είναι.
Επίσης η λίστα διαγράφεται με κάθε διακοπή ρεύματος, με κάθε νέα σάρωση ή με οποιοδήποτε Reset. Αλλά κι αυτό μέρος της όλης ιστορίας είναι.

Καλή επιτυχία.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ευχαριστώ little, θα το δοκιμάσω. Αλλά η ατάκα "Καλώς ήλθες στον υπόκοσμο του 831" είναι όλα τα λεφτά! -bye-

Επίσης η λίστα διαγράφεται με κάθε διακοπή ρεύματος, με κάθε νέα σάρωση ή με οποιοδήποτε Reset. Αλλά κι αυτό μέρος της όλης ιστορίας είναι.

Καλή επιτυχία.
Με reset το βρισκω μαλλον φυσιολογικο να διαγραφεται , με τα πρωτα 2 δεν διαγραφεται.Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.Καμια διαγραφη δεν γινεται.

Με reset το βρισκω μαλλον φυσιολογικο να διαγραφεται , με τα πρωτα 2 δεν διαγραφεται.Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.Καμια διαγραφη δεν γινεται.

τι εννοεις "Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.."..διακοπες σηματος?
τι ενδειξεις σηματος εχεις?

Με το στικάκι της νόβα μπορείς να δεις digea, ακόμα και αν δεν είσαι συνδρομητής στην νόβα επίγεια.

παιδιά από το πρωι μου αναβοσβήνει ένα κοκκινο φωτάκι στον pace αυτό δίπλα στο power(πρασινό) τι είναι αυτο; μήπως κάνουν καμιά αναβάθμιση;

Το Diseqc στους δεκτες που δινουν τωρα δουλευει ή ακομα εχει προβλημα?

Status
Not open for further replies.