NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Eπειδη υπαρχει απο ενα ποστ για ναι και οχι...:2thumb22sup:

Mε το mpeg4 USB στικ της Νοβα, μπορεις να δεις Digea ή πρεπει να εισαι συνδρομητης στην επιγεια της Νοβα; Ειμαι συνδρομητης απο το Christmas offer.

δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.επιγεια της digea θα πιανεις τα οποια ειναι ελευθερα.

Υπαρχει καποιο αλλο Mpeg 4 στικακι που να παιζει με τον Pace;

δυστηχως μονο το δικο τους παιζει.

(Ψαχνω καθε λυση που θα μπορουσε να με γλυτωσει απο ενα α) εξτρα αποκωδικοποιητη και β) τη διαδικασια εκμαθησης του στους ηλικιωμενους γονεις μου...).

δεν ξερω εαν και ποσο θα το βρεις.

παιδιά γεια! σήμερα τελικά ενεργοποίησα την ΝΟΒΑ και τον 831 HD, μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία όπου μπορώ να κάνω ένα "μπουκέτο" αγαπημένων για να έχω μαζεμένα αυτά που βλέπω περισσότερο; (novacinema + ντοκιμανταίρ). Δεν μπόρεσα να βρώ στον οδηγό, τίποτα σχετικό (εκτός αν είμαι γκαβός). Αν λέχθηκε ήδη από δω, ας μου δώσει κάποιος τον αριθμο του ποστ. Ευχαριστώ!

Καλώς ήλθες στον υπόκοσμο του 831.

Πατάς Μενού.
Επιλέγεις Ρυθμίσεις.
Επιλέγεις Προσωπικό Μπουκέτο.
Λογικά σου βγάζει Favorite 1 ή Nova Favorites 1, πατάς βελάκι δεξιά και μετά λογικά βλέπεις τα κανάλια. Αν δεν τα δεις, κάνε Reset. Αν τα βλέπεις, έχει καλώς. Πατάς OK και στα προσθέτει.
Σειρά δεν μπορείς να αλλάξεις, γι' αυτό φρόντισε να επιλέξεις από πριν τα κανάλια που θες στην σειρά που τα θες. Δηλαδή αν π.χ. θες ΣΚΑΪ πριν τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να πας πρώτα στον ΣΚΑϊ να πατήσεις ΟΚ και μετά στον ΑΝΤ1.

Αν σου κολλήσει κατά την διαδικασία μην εκπλαγείς. Κι αυτό μέρος της υπηρεσίας Nova είναι.
Επίσης η λίστα διαγράφεται με κάθε διακοπή ρεύματος, με κάθε νέα σάρωση ή με οποιοδήποτε Reset. Αλλά κι αυτό μέρος της όλης ιστορίας είναι.

Καλή επιτυχία.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ευχαριστώ little, θα το δοκιμάσω. Αλλά η ατάκα "Καλώς ήλθες στον υπόκοσμο του 831" είναι όλα τα λεφτά! -bye-

Επίσης η λίστα διαγράφεται με κάθε διακοπή ρεύματος, με κάθε νέα σάρωση ή με οποιοδήποτε Reset. Αλλά κι αυτό μέρος της όλης ιστορίας είναι.

Καλή επιτυχία.
Με reset το βρισκω μαλλον φυσιολογικο να διαγραφεται , με τα πρωτα 2 δεν διαγραφεται.Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.Καμια διαγραφη δεν γινεται.

Με reset το βρισκω μαλλον φυσιολογικο να διαγραφεται , με τα πρωτα 2 δεν διαγραφεται.Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.Καμια διαγραφη δεν γινεται.

τι εννοεις "Εχω απειρες διακοπες εδω που μενω και κανω σαρωσεις αρκετες.."..διακοπες σηματος?
τι ενδειξεις σηματος εχεις?

Eπειδη υπαρχει απο ενα ποστ για ναι και οχι...:2thumb22sup:

Mε το mpeg4 USB στικ της Νοβα, μπορεις να δεις Digea ή πρεπει να εισαι συνδρομητης στην επιγεια της Νοβα; Ειμαι συνδρομητης απο το Christmas offer.

Υπαρχει καποιο αλλο Mpeg 4 στικακι που να παιζει με τον Pace;

(Ψαχνω καθε λυση που θα μπορουσε να με γλυτωσει απο ενα α) εξτρα αποκωδικοποιητη και β) τη διαδικασια εκμαθησης του στους ηλικιωμενους γονεις μου...).

Με το στικάκι της νόβα μπορείς να δεις digea, ακόμα και αν δεν είσαι συνδρομητής στην νόβα επίγεια.

παιδιά από το πρωι μου αναβοσβήνει ένα κοκκινο φωτάκι στον pace αυτό δίπλα στο power(πρασινό) τι είναι αυτο; μήπως κάνουν καμιά αναβάθμιση;

Το Diseqc στους δεκτες που δινουν τωρα δουλευει ή ακομα εχει προβλημα?

Καλησπέρα στην παρέα! -bye-
Θα ήθελα τα φώτα σας.
Προχτές αλλάξαμε το πρόγραμμα μας, από Forthnet 2play σε Forthnet 3play (με την προσφορά για τα κανάλια Novasport).

Σήμερα ήρθε ο τεχνικός κ έκανε την εγκατάσταση. Μου είχαν πει ότι μπορώ να πιάνω και ελεύθερα κανάλια, όμως δυστυχώς δεν βρίσκω αυτά που με ενδιαφέρουν.
Συγκεκριμένα ψάχνω τα εξής ιταλικά:
Canale 5, Rete 4, La5, Rai 1 (Για τα Rai1-5 μου εμφανίζει μήνυμα για το σήμα ή κατι τέτοιο).
Υπάρχει τρόπος να τα "κατεβάσω" ή ατύχησα; :bigcry:

ΥΓ: Θα συνέφερε η αγορά ενός ακόμη δέκτη για να έχω αυτά τα κανάλια ή...;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :D

Ciao, ciao, ο δέκτης της Nova (Pace 831) δεν εμφανίζει στην λίστα καναλιών όλα τα ιταλικά προγράμματα που αναφέρεις. Ο δέκτης τους είναι μόνο για τα κανάλια της Nova, δυστυχώς.

Τα τρία από τα πέντε κανάλια της Rai εμφανίζονται ελεύθερα (δες Major Networks), τα θεματικά Rai4 και Rai5 είναι κωδικοποιημένα και δεν εμφανίζονται.
C5, Rete4 και Italia1 εκπέμπουν κατά το ήμισυ ελεύθερα, κλειδώνουν όταν λ.χ. δείχνουν MTV VMA ή καμιά ταινιούλα. Αυτά τα κανάλια επίσης δεν εμφανίζονται μέσω Nova.

Αγορά δέκτη χωρίς συνδρομή (απλό δορυφορικό δέκτη εμπορίου δηλαδή) δεν ξέρω αν συμφέρει λοιπόν, καθώς έχει ακουστεί πως όλα τα κανάλια της Mediaset (C5, Rete 4, Italia 1) θα κλειδώσουν πλήρως μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013, ενώ σίγουρα θα ξέρεις πως και τα Rai1-3 δεν παίζουν συχνά ελεύθερα.

Μία λύση είναι το πακέτο TIVUSAT. Με αυτό μπορείς να απολαύσεις Rai1, Rai2, Rai3, Rete4, Canale5, Italia1, ItaliaDue, La7, MTV, Deejay, Rai4, IRIS, La5, Rai5, Rai Premium, DMAX, RAIHD κτλ. κτλ. - έτσι το έχω κάνει εγώ. Για την αγορά θες Cocide Fiscale (ΑΦΜ). Το ιταλικό ΑΦΜ το εκδίδεις Online και απλά χρειάζεται ημερομηνία γέννησης, τόπο γέννησης και ονοματεπώνυμο. Την κάρτα και τον δέκτη τον αγοράζεις online, προσωπικά το πακέτο μου εγώ το πήρα από Amazon. Δεν θες διεύθυνση κατοικίας στην Ιταλία. Το συνολικό κόστος είναι περίπου 179 Ευρώ για όλα (δέκτης, κάρτα, οδηγίες). Η ενεργοποίηση γίνεται online και διαρκεί τρία λεπτά!

Παράδειγμα εδώ (κάνε scroll εκεί που λέει I clienti comprano questo articolo con ...)

Α! καλώς ήλθες κι εσύ στον υπόκοσμο του 831.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί στα hd κανάλια δεν αυξομειώνει η ένταση της φωνής από το τηλεκοντρόλ; Ευχαριστώ

Όχι κεφαλαία

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Δοκίμασε το εξής στο τηλεχειριστήριο. Πάτα Μενού μετά ρυθμίσεις μετά τεχνικές ρυθμίσεις μετά ρυθμίσεις τηλεόρασης και τέλος ρυθμίσεις ήχου. Στις ρυθμίσεις ήχου κάπου πρέπει να λέει ρύθμιση της έντασης ... λογικά το έχεις στο ΣΤΑΘΕΡΗ, άλλαξε το σε ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ.

Μην εκπλαγείς αν αναγκάζεσαι να επαναλαμβάνεις συχνά-πυκνά την διαδικασία, ο δέκτης μετά από OFF/ON πατάει φλασιές και επιστρέφει την Ρύθμιση σε ΣΤΑΘΕΡΗ ;)

Στο τηλεφωνικό κέντρο μου το εξήγησαν έτσι: ΣΤΑΘΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ... την ρυθμίζει η Nova για σένα και δεν μπορείς να την αλλάξεις, ενώ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ συμβαίνει πως μπορείς να την αλλάξεις, όπως σου καπνίσει μέσω τηλεχειριστηρίου. Ουσιαστικά ανακαλύπτουν άλλη μία μελλοντική πηγή εσόδων. Τύπου: Nova+Volume έναντι 0,99 Ευρώ το μήνα LOOOOL

Last edited:
Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί στα hd κανάλια δεν αυξομειώνει η ένταση της φωνής από το τηλεκοντρόλ; Ευχαριστώ
Πήγαινε στο μενού: Ρυθμίσεις > Τεχνικές Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις τηλεόρασης > Ρυθμίσεις ήχου

Εκεί δοκίμασε να ΜΗΝ έχεις ταυτόχρονα επιλεγμένα:
Έξοδος 5.1: Passthrough
Επιλογή 5.1: Αυτόματη
Λογικά αν διαλέξεις Downmix και Κατ' επιλογή θα λυθεί, ίσως και μ' ένα απ' τα δύο. Είναι ένα από τα πολλά μαγικά του 831.

Status
Not open for further replies.