NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μπορεί κάποιος ήδη χρήστης του 831 (τον έχω αλλά δεν τον έχω ενεργοποιήσει ακόμα και είμαι με τον παλιό Panasat) να μου πει το EPG τι πληροφορίες δίνει ? δηλαδή για πόσες μέρες ή ώρες δίνει πληροφορίες για το πρόγραμμα σε κάθε κανάλι ?

νομιζω μεχρι 3-4 εκπομπες μετα.
θα το τσεκαρω αργοτερα για σιγουρια και θα σου πω.

Μπορεί κάποιος ήδη χρήστης του 831 (τον έχω αλλά δεν τον έχω ενεργοποιήσει ακόμα και είμαι με τον παλιό Panasat) να μου πει το EPG τι πληροφορίες δίνει ? δηλαδή για πόσες μέρες ή ώρες δίνει πληροφορίες για το πρόγραμμα σε κάθε κανάλι ?

Εβδομαδιαίο είναι το EPG. Μπορείς να δεις τις εκπομπές μέχρι μια βδομάδα μετά.

Όχι,εμφανίζει το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας σε κάθε κανάλι.Άστο λίγη ώρα στο kontra και μετά πρέπει να έχει φορτώσει το πρόγραμμα όλων των καναλιών.Με το info πατάς το βελάκι προς τα κάτω και βλέπεις τα επόμενα προγράμματα κάθε καναλιού,ή με το tv guide και με τα βελάκια προς τα δεξιά.

Last edited:
Μάλιστα.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Ελπίζω να αργήσω ακόμα να τα δω στην πράξη αυτά :rolleyes:

Ο δέκτης είναι άθλιος, κολλάει, σβήνει και δεν ανοίγει, θέλει να τον βγάλεις από την μπρίζα, το τελευταίο που μου έκανε είναι ότι δεν ανοίγει το μενού του, θα πάει για αλλαγή από ότι φαίνετε.

Ο δέκτης είναι άθλιος, κολλάει, σβήνει και δεν ανοίγει, θέλει να τον βγάλεις από την μπρίζα, το τελευταίο που μου έκανε είναι ότι δεν ανοίγει το μενού του, θα πάει για αλλαγή από ότι φαίνετε.

Δυστυχώς και σε μένα κάνει κολλήματα. Σήμερα κόλλησε 3 φορες, με απενεργοποιημένες τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις κ με το τελευταίο firmware. Τόσο καιρό είχα καλομάθει με τον solo2 για να βλεπω απο 3Ε και ειχα ξεχάσει ποσο άθλιος δεκτης ηταν αυτος.. Εκτός των hd δυνατοτήτων, τον θεωρώ χειρότερο ακόμη και απο εναν παλιό 500αρη που ειχα πριν αιώνες. Θα επικοινωνησω με τη forthnet κ θα δουμε..

Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο της Nova.

Μην πιστεύετε ότι θα λύσουν τα προβλήματα του.
Τον έχω δύο χρόνια, τον έχω αλλάξει πέντε (!) φορές και πάντα ακούω: "Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα."
Πριν λίγες εβδομάδες μου έκαναν την ευγενή πρόταση να πάρω τον 865 "που λειτουργεί καλύτερα" (τάδε είπε ο τεχνικός στο τηλέφωνο). Φυσικά αρνήθηκα. Σκέφτομαι σοβαρά να εγκαταλείψω μόλις τελειώσει ο προπληρωμένος μου χρόνος. Αλλά σιγά που θα τους τσούξει!

o 865 οντως λειτουργει καλυτερα. εχω και τους δυο και μπορω να το επιβεβαιωσω. αμα στον δινουν τζαμπα παρτον

Τζάμπα μου τον δίνουν. Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα και πέντε φορές ανταλλαγή, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και μόνοι τους πόσο ρεζιλεύονται. Απλά επιστρέφω τον 831 και παίρνω τον 865 μου είπαν.

Ο 865 αναβοσβήνει σαν τον 831; Λίστα καναλιών ρυθμίζω μόνος μου; Δεύτερο δορυφόρο δέχεται;

Last edited by a moderator:
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος ιδιοκτητης του 831. Προσπαθω να παρω σημα απο την εξοδο RF OUT αλλα δεν τα καταφερνω. Χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση; Τι δεν κανω καλα;

Τζάμπα μου τον δίνουν. Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα και πέντε φορές ανταλλαγή, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και μόνοι τους πόσο ρεζιλεύονται. Απλά επιστρέφω τον 831 και παίρνω τον 865 μου είπαν.

Ο 865 αναβοσβήνει σαν τον 831; Λίστα καναλιών ρυθμίζω μόνος μου; Δεύτερο δορυφόρο δέχεται;

Αν θες να βλεπεις νοβα διαλεγεις απο τους δυο pace. Πολυ καλυτερος ειναι ο 865.

Μια χαρα η pace... Σε 3 χρονια 400000 δεκτες πουλησε μονο σε νοβα

και γιατί να μην πουλήσει?

Είναι καλύτερα τα dreambox, και όλα τα αλλα πειρατικά μηχανήματα?

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μηχανήματα Linux στοχεύουν, κατά 99,9%, στην πειρατεία.

Το πρώτο κριτήριο πώλησης τους ήταν και είναι η πειρατεία του σήματος.
Τα υπόλοιπα είναι απλά να είχαμε να λέγαμε.

Πάντε τώρα να αγοράσετε dreambox 8000 για να βλέπετε το arab babys σε HD

Ο Pace είναι μηχάνημα τύπου VU+ Solo. Έχει ακριβώς το ίδιο τσιπάκι (BCM7325). Το πρόβλημα είναι το λογισμικό του, που είναι προβληματικό σε μεγάλο βαθμό. Αντίστοιχα μηχανάκια έχουν και το Sky Italia και το Sky UK και δεν έχουν τα προβλήματα που έχει ο 831 της Nova. Και δε μιλάω φυσικά στο θέμα του diseqc, αυτό δεν απασχολεί γενικά τους δέκτες πακέτων, μιλάω για τα άλλα προβλήματα (διαχείριση favorites, EPG, τυχαία κολλήματα κτλ)

Με τοσα λεφτα που τους εδωσαν ας τους λεγαν καντε μας και ενα update το λογισμικο..

Status
Not open for further replies.