NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Όχι,εμφανίζει το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας σε κάθε κανάλι.Άστο λίγη ώρα στο kontra και μετά πρέπει να έχει φορτώσει το πρόγραμμα όλων των καναλιών.Με το info πατάς το βελάκι προς τα κάτω και βλέπεις τα επόμενα προγράμματα κάθε καναλιού,ή με το tv guide και με τα βελάκια προς τα δεξιά.

Last edited:
Μάλιστα.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Ελπίζω να αργήσω ακόμα να τα δω στην πράξη αυτά :rolleyes:

Ο δέκτης είναι άθλιος, κολλάει, σβήνει και δεν ανοίγει, θέλει να τον βγάλεις από την μπρίζα, το τελευταίο που μου έκανε είναι ότι δεν ανοίγει το μενού του, θα πάει για αλλαγή από ότι φαίνετε.

Ο δέκτης είναι άθλιος, κολλάει, σβήνει και δεν ανοίγει, θέλει να τον βγάλεις από την μπρίζα, το τελευταίο που μου έκανε είναι ότι δεν ανοίγει το μενού του, θα πάει για αλλαγή από ότι φαίνετε.

Δυστυχώς και σε μένα κάνει κολλήματα. Σήμερα κόλλησε 3 φορες, με απενεργοποιημένες τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις κ με το τελευταίο firmware. Τόσο καιρό είχα καλομάθει με τον solo2 για να βλεπω απο 3Ε και ειχα ξεχάσει ποσο άθλιος δεκτης ηταν αυτος.. Εκτός των hd δυνατοτήτων, τον θεωρώ χειρότερο ακόμη και απο εναν παλιό 500αρη που ειχα πριν αιώνες. Θα επικοινωνησω με τη forthnet κ θα δουμε..

Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο της Nova.

Μην πιστεύετε ότι θα λύσουν τα προβλήματα του.
Τον έχω δύο χρόνια, τον έχω αλλάξει πέντε (!) φορές και πάντα ακούω: "Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα."
Πριν λίγες εβδομάδες μου έκαναν την ευγενή πρόταση να πάρω τον 865 "που λειτουργεί καλύτερα" (τάδε είπε ο τεχνικός στο τηλέφωνο). Φυσικά αρνήθηκα. Σκέφτομαι σοβαρά να εγκαταλείψω μόλις τελειώσει ο προπληρωμένος μου χρόνος. Αλλά σιγά που θα τους τσούξει!

o 865 οντως λειτουργει καλυτερα. εχω και τους δυο και μπορω να το επιβεβαιωσω. αμα στον δινουν τζαμπα παρτον

Τζάμπα μου τον δίνουν. Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα και πέντε φορές ανταλλαγή, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και μόνοι τους πόσο ρεζιλεύονται. Απλά επιστρέφω τον 831 και παίρνω τον 865 μου είπαν.

Ο 865 αναβοσβήνει σαν τον 831; Λίστα καναλιών ρυθμίζω μόνος μου; Δεύτερο δορυφόρο δέχεται;

Last edited by a moderator:
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος ιδιοκτητης του 831. Προσπαθω να παρω σημα απο την εξοδο RF OUT αλλα δεν τα καταφερνω. Χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση; Τι δεν κανω καλα;

Τζάμπα μου τον δίνουν. Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα και πέντε φορές ανταλλαγή, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και μόνοι τους πόσο ρεζιλεύονται. Απλά επιστρέφω τον 831 και παίρνω τον 865 μου είπαν.

Ο 865 αναβοσβήνει σαν τον 831; Λίστα καναλιών ρυθμίζω μόνος μου; Δεύτερο δορυφόρο δέχεται;

Αν θες να βλεπεις νοβα διαλεγεις απο τους δυο pace. Πολυ καλυτερος ειναι ο 865.

Μια χαρα η pace... Σε 3 χρονια 400000 δεκτες πουλησε μονο σε νοβα

και γιατί να μην πουλήσει?

Είναι καλύτερα τα dreambox, και όλα τα αλλα πειρατικά μηχανήματα?

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μηχανήματα Linux στοχεύουν, κατά 99,9%, στην πειρατεία.

Το πρώτο κριτήριο πώλησης τους ήταν και είναι η πειρατεία του σήματος.
Τα υπόλοιπα είναι απλά να είχαμε να λέγαμε.

Πάντε τώρα να αγοράσετε dreambox 8000 για να βλέπετε το arab babys σε HD

Ο Pace είναι μηχάνημα τύπου VU+ Solo. Έχει ακριβώς το ίδιο τσιπάκι (BCM7325). Το πρόβλημα είναι το λογισμικό του, που είναι προβληματικό σε μεγάλο βαθμό. Αντίστοιχα μηχανάκια έχουν και το Sky Italia και το Sky UK και δεν έχουν τα προβλήματα που έχει ο 831 της Nova. Και δε μιλάω φυσικά στο θέμα του diseqc, αυτό δεν απασχολεί γενικά τους δέκτες πακέτων, μιλάω για τα άλλα προβλήματα (διαχείριση favorites, EPG, τυχαία κολλήματα κτλ)

Με τοσα λεφτα που τους εδωσαν ας τους λεγαν καντε μας και ενα update το λογισμικο..

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μηχανήματα Linux στοχεύουν, κατά 99,9%, στην πειρατεία.

Σε λίγο καιρό όλοι οι δέκτες Linux θα είναι
Και αυτοί που δίνουν οι πάροχοι
Μη μπλέκεις το Linux με την πειρατεία

Συγγνώμη,αλλά αυτό με τους dreambox και τους linux δέκτες από άτομα που έχουν εντελώς άγνοια πάνω στο θέμα,έχει καταντήσει αηδία.Άμα δεν ξέρετε,ασχοληθείτε πρώτα και μετά μπορείτε να έχετε άποψη.Καταντάει κουραστικό να καταγράφονται συνέχεια σχόλια τύπου ότι όποιος έχει τέτοιους δέκτες είναι κλέφτης,εγκληματίας,δολοφόνος κτλ. Καταλάβετε πρώτα απ' όλα ότι αυτού του είδους οι δέκτες κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα που επειδή δεν έχετε ασχοληθεί δεν τα γνωρίζετε.Είναι σαν τους κολλημένους γέρους που νομίζουν ότι όλοι οι νέοι είναι αλήτες.Άλλωστε,υπάρχουν κι άλλοι δέκτες για να κάνουν τη δουλειά αυτή που δεν είναι linux.Άρα λοιπόν με αυτή τη λογική όποιος αγοράζει μη ιδιοκτησιακό δέκτη είναι πειρατής.Καλό είναι λοιπόν να απαγορευτεί η πώλησή τους,σύμφωνα με αυτή τη λογική.Να πωλούνται λοιπόν μόνο ιδιοκτησιακοί δέκτες από τους παρόχους δορυφορικού περιεχομένου.Τόσο καιρό δεν έχω γράψει τίποτα γι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου,αλλά το θέμα έχει καταντήσει αηδία.

Πήγα σήμερα και πήρα τον pace απο την Νοβα ,τον έβαλα πάνω του έκανα αναβάθμιση και ένα πράγμα έχω να πω. ΑΘΛΙΟΣ!!!

Τρομερά αργή απόκριση control το οποίο είναι γενικά μια πλαστικουρα για τα μπάζα και άθλια εικόνα σε σχέση με τον ενσωματωμένο δορυφορικο δεκτη της samsung με εξαίρεση το novacinema 1 και τα fox που τα παίζει στο ίδιο επίπεδο. Αύριο που θα ενεργοποιηθούν τα hd ελπίζω να δω κάτι καλύτερο.

γενικα ειναι λιγο τα ζα`μου αργα ο δεκτης,αλλα απο εικονα δεν ειναι κακος.
για παιξε λιγο με τις ρυθμισεις εικονας.

Eπειδη υπαρχει απο ενα ποστ για ναι και οχι...:2thumb22sup:

Mε το mpeg4 USB στικ της Νοβα, μπορεις να δεις Digea ή πρεπει να εισαι συνδρομητης στην επιγεια της Νοβα; Ειμαι συνδρομητης απο το Christmas offer.

Υπαρχει καποιο αλλο Mpeg 4 στικακι που να παιζει με τον Pace;

(Ψαχνω καθε λυση που θα μπορουσε να με γλυτωσει απο ενα α) εξτρα αποκωδικοποιητη και β) τη διαδικασια εκμαθησης του στους ηλικιωμενους γονεις μου...).

Status
Not open for further replies.