NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

με ενα Canyon θυμαμαι δοκιμαζατε.

Δημήτρη το hup που κάναμε τις δοκιμές και το Review μας είχε παραχωρηθεί από τη Nova μαζί με τους δέκτες. Ο Χάρης πήρε δικό του αλλά μου διαφεύγει ποιο.

Last edited:
To βλέπω λίγο χοντροκομμένο. Ελπίζω να χωράει και να μη πιέζει το HDMI καλώδιο. Λογικά δε θα έχεις θέμα γιατί εγώ το 8άρι που δοκίμασα σα κουμούτσα ήταν. χα χα χα

Εύχομαι να μην είναι περισσότερο χοντροκομμένο από αυτό που έχω τώρα πάνω!
Αλλιώς θα το τροχίσω λιγάκι...

εχω εναν pasport wd 250 τον βαζω επανω σε hub αλλα δεν τον αναγνωρίζει.... περεπι να ειναι με τροφοδοτικο ο σκληρός?

Mετα την αναβαθμιση στην 65 η playlist σας δειχνει κανονικα ?

Κανονικα οπως με την 53. Και μαλιστα κρατησε την λιστα με τα favorites ανεπαφη.

Τι παρατηρεις ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχω εναν pasport wd 250 τον βαζω επανω σε hub αλλα δεν τον αναγνωρίζει.... περεπι να ειναι με τροφοδοτικο ο σκληρός?

Οπωσδηποτε......αν εχει τροφοδοσια ο δισκος.

Εύχομαι να μην είναι περισσότερο χοντροκομμένο από αυτό που έχω τώρα πάνω!
Αλλιώς θα το τροχίσω λιγάκι...

πάρε προέκταση usb 20 εκ., μη χαλάσεις κατά λάθος κάνα στικάκι. Είναι φθηνές και δεν αξίζει να κινδυνεύσεις.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Καμία από τις 2, όσο αφορά την αναβάθμιση.
Υπήρχε και άλλη "αναβάθμιση εξοπλισμού."
Τώρα γιατί δεν την βλέπουμε δεν το γνωρίζω, τσέκαρα και δεν την βλέπω. :nounder:

Παρομοίως. Αισθάνομαι λίγο αδικία να έχω μία τόσο παλαιά έκδοση 12/.... και να μην ξέρω πως να την αναβαθμίσω.

Ούτε εμένα έβγαζε την αναβάθμιση. Έκανα σάρωση δικτύων και μετά εμφανίστηκε.

Χμμμ....αυτό είναι η σάρωση καναλιών μέσω του μενού του αποκωδικοποιητή? Θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα μήπως κάνει update επί τέλους.

Aν βγαλεις τον δισκο απο τον δεκτη και τον ξαναβαλεις ζηταει παλι φορματ ? Φανταζομαι πως οχι, ε ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανονικα οπως με την 53. Και μαλιστα κρατησε την λιστα με τα favorites ανεπαφη.

Τι παρατηρεις ?

Λαθος δικο μου.Απλα δεν προσεξα οτι ειχε επιλογη για λιστα εγγραφων και προγραμματισμου και νομιζα οτι ηταν καποιο bug.

Άντο βγάλει και το ξαναβάλει δε ζητά πάλι διαμόρφωση. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα με το usb.

Παρομοίως. Αισθάνομαι λίγο αδικία να έχω μία τόσο παλαιά έκδοση 12/.... και να μην ξέρω πως να την αναβαθμίσω.

Χμμμ....αυτό είναι η σάρωση καναλιών μέσω του μενού του αποκωδικοποιητή? Θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα μήπως κάνει update επί τέλους.
Αν δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση, κάνεις σάρωση και μετά ως δια μαγείας σου εμφανίζει την επιλογή για αναβάθμιση.
Το Christmas σήμερα εξαφανίστηκε πάλι. Ξανά σάρωση. Δεν γίνεται αυτό, 2016 έχουμε και να χάνετε κανάλι από την λίστα.

Αν δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση, κάνεις σάρωση και μετά ως δια μαγείας σου εμφανίζει την επιλογή για αναβάθμιση.
Το Christmas σήμερα εξαφανίστηκε πάλι. Ξανά σάρωση. Δεν γίνεται αυτό, 2016 έχουμε και να χάνετε κανάλι από την λίστα.

Τίποτα, τζίφος! Έκανα 2 φορές σάρωση και καμμία εξέλιξη. Η έκδοση 12 παραμένει ακάθεκτη.

Να κάνω μια ερώτηση εγώ. Του πατέρα μου που ειναι 70+ και δεν θέλει και δεν ξέρει να πληρώνει μέσω my account και εγώ δεν θέλω να μπλέκομαι στις πληρωμές του, γιατι να μην του δίνετε η επιλογή να γίνονται όλες αυτές η αναβαθμίσεις μέσω τις επιλογής αναβάθμισης του δέκτη; Ποτέ πια σε αυτή την επιλογή θα υπάρξει ενεργοποίηση;

Μα δεν θελει πληρωμη, ουτε να πληρωνεις online τους λογαριασμους αν αυτο εννοεις Σε τι ακριβως αναφερεσαι ?

Status
Not open for further replies.