Ότι γράφουμε το βλέπουμε μόνο στο δέκτη που έκανε την εγγραφή. Πουθενα αλλού. Ούτε καν σε άλλο Pace.
http://cyitstore.com/product/maxell-e500-seiries-usb-3-0/ ή όπου αλλού το βρεις πιο φθηνό εκτός και αν θες να τολμήσεις με κάποια άλλη μάρκα.
με ενα Canyon θυμαμαι δοκιμαζατε.
To βλέπω λίγο χοντροκομμένο. Ελπίζω να χωράει και να μη πιέζει το HDMI καλώδιο. Λογικά δε θα έχεις θέμα γιατί εγώ το 8άρι που δοκίμασα σα κουμούτσα ήταν. χα χα χα
εχω εναν pasport wd 250 τον βαζω επανω σε hub αλλα δεν τον αναγνωρίζει.... περεπι να ειναι με τροφοδοτικο ο σκληρός?
Εύχομαι να μην είναι περισσότερο χοντροκομμένο από αυτό που έχω τώρα πάνω!
Αλλιώς θα το τροχίσω λιγάκι...
Καμία από τις 2, όσο αφορά την αναβάθμιση.
Υπήρχε και άλλη "αναβάθμιση εξοπλισμού."
Τώρα γιατί δεν την βλέπουμε δεν το γνωρίζω, τσέκαρα και δεν την βλέπω. :nounder:
Ούτε εμένα έβγαζε την αναβάθμιση. Έκανα σάρωση δικτύων και μετά εμφανίστηκε.
Κανονικα οπως με την 53. Και μαλιστα κρατησε την λιστα με τα favorites ανεπαφη.
Τι παρατηρεις ?
Αν δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση, κάνεις σάρωση και μετά ως δια μαγείας σου εμφανίζει την επιλογή για αναβάθμιση.Παρομοίως. Αισθάνομαι λίγο αδικία να έχω μία τόσο παλαιά έκδοση 12/.... και να μην ξέρω πως να την αναβαθμίσω.
Χμμμ....αυτό είναι η σάρωση καναλιών μέσω του μενού του αποκωδικοποιητή? Θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα μήπως κάνει update επί τέλους.
Αν δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση, κάνεις σάρωση και μετά ως δια μαγείας σου εμφανίζει την επιλογή για αναβάθμιση.
Το Christmas σήμερα εξαφανίστηκε πάλι. Ξανά σάρωση. Δεν γίνεται αυτό, 2016 έχουμε και να χάνετε κανάλι από την λίστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.