NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ειδα πως εχω σταθμη - ακριβεια: 67-49
λιγακι ανακριβης δεν ειμαι???:hahaha:

@gpaska όχι, δεν έλεγα με την κάρτα. Έλεγα να αποσυνδέσεις τον δέκτη σου από την τροφοδοσία του ματιού και να βάλεις στην θέση του έναν άλλο. Μετά βάλτο στο κανάλι της Βουλής (λ.χ.) και δες πόσο στάθμη έχεις. Αν η στάθμη είναι επίσης χαμηλή είναι θέμα πιάτου, αν όχι είναι θέμα του δέκτη και μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση.

gkazantzis
Το Hardreset είναι ακριβώς σαν να κάνεις αναβάθμιση. Τρώει 30 λεπτά μέσα στο νερό. Για να το κάνεις πρέπει να πατήσεις
5 δευτερόλεπτα Reset
περιμένεις 2/3 δευτερόλεπτα μέχρι να δεις το κόκκινο λαμπάκι δίπλα από το standby και πατάς διαδοχικά
-βελάκι πάνω
-βελάκι κάτω
και Standby...

Έτοιμος!

Παιδιά δεν θυμάμαι... πρώτα βελάκι κάτω και μετά βέλακι πάνω ή πρώτα βελάκι πάνω και μετά βελάκι κάτω? (Hardreset)

χθες μου χαλασε ο 990 εβγαλε bE1 και εκανα την βλακεια να παω να αγορασω τον περιβοητο δεκτη της νοβα HD 831 και να σκασω τα 90 ευρω.....πολυ αργο ανοιγμα αφου ετσι σκεφτομαι να μην τον κλεινω ποτε.......:p :p

μου εδωσαν μαζι και πιατο και lnb ηθελα να ρωτισω μηπως πρεπει να αντικαταστησο το lnb που ειχα για τον 990 με αυτο το καινουργιο που μου εδωσαν μαζι με τον 831??????

και κατι ακομα θελω να μου πει καποιος τι ειναι αυτο το diseqc!!!!!!!

ευχαριστω!!!!!

Όχι δεν χρειάζεται να αλλάξεις πιάτο και LNB.

To diseqc είναι πρωτόκολλο επιλογής με διακόπτη από πολλά LNB σε ένα καλώδιο. Αν δεν έχεις διακόπτη και πολλά LNB δεν θα σε απασχολήσει.

εγω θελω να βαλω τωρα diseqc θα δουλευει ομως στον HD 831 τις νοβα???

Ο δέκτης της νόβα μπορεί να δει μόνο hotbird.
Τι είδους εγκατάσταση θες να κάνεις; Τον 2ο δέκτη για τους άλλους δορυφόρους πώς θα τον συνδέσεις;

δν γνωριζω απο αυτα......θα φωναξω εναν τεχνικο για να δω τι μπορει να κανει γιατι θελω να πιανω και κανεναν αλλο δορυφορο με ενδιαφερει ο astra....στον HD 831 γινετε να προσθεσω αλλα δυκτυα οπως εκανα στον 990 εβαζα συνχοτητες και τετια και εβρισκε καναλια........

Δεν μπορείς να του προσθέσεις συχνότητα...γιατί κολλάει μετά.Κάνε και όλες τις αναβαθμήσεις.Τώρα είναι στην 14/10.

οταν ενοεις ολες τις αναβαθμησεις??? εγω προχθες το αγορασα και το εβαλα κατευθιαν και εκανε μονο μια αναβαθμησει....υπαρχουν και αλλες???
ι αλλος τροπος να περασω καποια???

Πήγαινε στο μενού -> ρυθμίσεις -> αναβάθμιση.
Εάν θυμάμαι σωστά αυτή είναι η διαδρομή.
Στο λέω επειδή δεν ξέρω εάν τις πέρασε όλες μαζί...

Αγορασα το nova in a box.
Εχω προβλημα με το σημα ή με τις ρυθμισεις. Στο πιατο υπαρχει ενα LNB και φευγουν δυο καλωδια και πανε σε δυο διαμερισματα. Το ενα απο αυτα ειναι το δικο μου. Με τον panasat 990 ειχα 44 και 90 σημα. Με τον PACE δεν βλεπω τιποτα και δεν εχω σημα. Τι μπορει να φταει? Ευχαριστω...

Τι διάμετρο είναι το πιάτο; Το 44 είναι χαμηλό νούμερο.
Είναι πολλά μέτρα το καλώδιο από το LNB στον δέκτη;
Αν βάλεις πίσω τον πάνασατ, πάλι 44 δείχνει;
Αν ναι, μήπως ο pace έχει πιο αναίσθητο δέκτη, και δεν επαρκεί η στάθμη του σήματος;

Το βύσμα που βιδώνει στον δέκτη, φαίνεται εντάξει; Μήπως βραχυκύκλωσε κάπου;

Τι διάμετρο είναι το πιάτο; Το 44 είναι χαμηλό νούμερο.
Είναι πολλά μέτρα το καλώδιο από το LNB στον δέκτη;
Αν βάλεις πίσω τον πάνασατ, πάλι 44 δείχνει;
Αν ναι, μήπως ο pace έχει πιο αναίσθητο δέκτη, και δεν επαρκεί η στάθμη του σήματος;

Το βύσμα που βιδώνει στον δέκτη, φαίνεται εντάξει; Μήπως βραχυκύκλωσε κάπου;
Το πιατο πρεπει να ειναι 60εκ.
Τα μετρα ειναι αρκετα, περιπου 30μ. καλωδιο.
Ο πανασατ δειχνει 44 και 88 αλλά να αναφερω οτι ειχα βαλει RAI οπου το σημα ειναι δυνατο και μου εβγαλε 44 και 88. Οταν εβαλα καναλια nova το σημα ηταν 44 και 0 και εκανε αναζητηση σηματος.
Ο PACE δειχνει 0 και 0.
Μαλλον θελει κεντραρισμα το κατοπτρο

:rifle: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ASTRA ΣΤΟΝ 831?

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά, καθότι τα κεφαλαία στον γραπτό λόγο υποδηλώνουν ότι φωνάζεις.

Καλή συνέχεια στο forum.....

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά, καθότι τα κεφαλαία στον γραπτό λόγο υποδηλώνουν ότι φωνάζεις.

Καλή συνέχεια στο forum.....

Γενικά είμαι φωνακλάς.. χεχε σορυ..
έχει αλλάξει τίποτε σ' αυτό που ρώτησα??

Status
Not open for further replies.