NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

αν πω καλυτερα να μην το βαλει....
ο απλο ντιζνει δεν αξιζει και πολλα...
και αν το βαλει να ειναι απο αλλη συχνοτητα και οχι την 12130 και χαλασει την ποιοτητα στα αλλα...

den ksero alla ego tha ithela.exete kamia alli pliroforia?tha paizei oti deiznei to disney channel thn idia ora?

Αν ειναι να δειχνει ταινιες κινουμενων σχεδιων ναι. Τα ανοστα επισοδεια της χανα μοντανα να μου λειπουν.
Διαβασα καπου για mtv live αλλα δεν ειναι κατι επισημο

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Σόρι που διπλοποστάρω, ας το διαγράψουν οι admin από εκεί που πρέπει...
Μάλλον θα δώσω στον πεθερό που ταξιδεύει εξωτερικό την ελεύθερη κάρτα μου, και θα βάλω νέα nova για ένα χρόνο -η διαφορά καιτο HD δική του, μη μας πιάσει και κώτσους...
Σκέφτομαι για να μην έχω πρόβλημα, να βγάλω από το το 1,2 πιάτο που τώρα έχω Astra+Hotbird τον Hotbird, και να τον βάλω μόνο του, ελευθερώνοντας μια θέση για άλλο δορυφόρο. Αλλά όχι στο ταψάκι των 60 πόντων....με 0,80μ είμαι σίγουρα εντάξει για πάντα καλή λήψη του δορυφόρου, ή πρέπει να πάω στο 1μ? για Larissa city μιλάμε....
Και κάτι άλλο...μπορώ να βάλω quad lnb, και να βγάλω τις 2 εξόδους μόνες τους ώστε να πηγαίνουν "ορφανές" μία στο σαλόνι και μια στην κρεβατοκάμαρα, για πήγαινε-έλα του patata-pace και τις άλλες 2 να τις "ρίξω" σε πολυδιακόπτη με τους δορυφόρους του υπάρχοντος πιάτου?Μην πάνε και χαμένοι 2 αποκωδικοποιηταί......

Τα quad LNBs δεν είναι συμβατά με πολυδιακόπτες. Μήπως εννοείς DiSEqC;

Τι χαλια εικονα ειναι αυτη???!!!
Τυχαια εβαλα ενα επεισοδιο cougar town και white collar fox life και fx αντιστοιχα και η εικονα ηταν μαυρα χαλια...
Ασε που εχει μαυριλες πανω κατω.
Τα hdtv (avi) εχουν πολυ καλυτερη εικονα απο αυτο το πραγμα!

Τώρα που τα κοίταξα πάντως, μια χαρά έπαιζαν.
Θεωρείς ότι παίζουν χειρότερα από τα υπόλοιπα sd;

re paidia pote tha mpei to nickelodeon sth nova.thelw na dw drake and jsoh.apanthste

Παλικαρια καλημερα!! πριν απο 2 μερες εγκατεστησα τον hd 831 στο σπιτι μου και σημερα δεν μου δεχεται καμια εντολη απο το τηλεκοντρολ εκτος απο το να ανοιγοκλεισω την φωνη!
δοκιμασα το τηλεκοντρολ σε αλλο δεκτη και πιανει κανονικα οπως επισης δοκιμασα αλλο τηλεκοντρολ και εχει το ιδιο προβλημα. το λαμπακι αναβοσβηνει οταν παταω την εντολη αλλα τιποτα.....
ρεσετ δοκιμασα αλλα ματαια!!!! υπαρχει κανεις που να μπορει να βοηθησει???
ευχαριστω!!!!

Είναι που γλυτώσαμε από τους "πατάτασατ" και πήγαμε στους "pace"...
(Αν και εγώ δεν δικαιούμαι να μιλάω, δεν είχα ποτέ βλάβη...)

Απάντηση: Nova HD Pace 831

απ οτι καταλαβαινω και για εμας που θα κανουμε νεα αιτηση στην forthnet για να παρουμε και την nova οταν θα μας δωσουν τον 831 θα εχουμε προβλημα...??? γιατι ο 865 πρεπει να σκασεις 149 για να τον παρεις....

και διορθωστε με αν δεν κανω λαθος αλλα αν εχω καταλαβει καλα δεν μπορεις να βαλεις σε αλλον hd δεκτη την καρτα τησ νοβα..

Βγήκε νέα αναβάθμιση; μεταγενέστερη της 16; τι νεο φερνει αυτή η νεα αναβάθμιση;

Status
Not open for further replies.