NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Βγήκε νέα αναβάθμιση; μεταγενέστερη της 16; τι νεο φερνει αυτή η νεα αναβάθμιση;

Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς την ΝΟΒΑ καὶ δῶρα αναβάθμιση φέροντας ...

Δεν έχει βγει αναβάθμιση πιο νεα απο τη 16...

Sorry , γράψτε λάθος.
Έχω δύο δέκτες και στον ένα δεν είχα περάσει την 16.
Έτσι νόμισα πως ήταν καινούρια.

Επειδη εχω χασει επεισοδια αρκετα και εχω μεινει στην version 10/10 αξιζει να αναβαθμισω στην 16/10 η να το αφησω οπως ειναι το θεμα μιας και δεν εχω και προβληματα;

Μολις πηρα εναν Onkyo 609 και προσπαθω να βρω εναν κωδικο στο remote του ετσι ωστε να δουλευει με το Nova box. Δοκιμασα ολους τους συνδυασμους που εχει για Pace αλλα τιποτα...Καμια ιδεα για καποιον κωδικο που να ταιριαζει?

Δεν μπορεί το τηλεχειριστήριο να μάθει κωδικούς από άλλο;

Δεν μπορεί το τηλεχειριστήριο να μάθει κωδικούς από άλλο;

Να μαθει οχι, το μονο που κανεις ειναι να του βαζεις κωδικους απο μια τεραστια λιστα που εχει στο manual.. και δυστυχως κανενας απο τους Pace που εχει δε λειτουργει... Ακομα και το remote πειραξε πια αυτη η NOVA? :P

Κανείς κατασκευαστής τηλεχειριστηρίων δεν έχει κωδικούς για τους δέκτες της νόβα (όλους). Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει κάποιο.
Μόνο με εκμάθηση...

Αγόρασα πριν μια βδομάδα τον HD 831 και κατα διαστήματα σβήνει και ανάβει μετά πάλι μόνος του.Ρώτησα το κατάστημα και μου είπαν να κάνω γενικό reset; Έκανα αλλά μου κάνει πάλι το ίδιο.Φταίει ο δέκτης ή το πιάτο (η πολυκατοικία που μένω έχει κεντρική δορυφορική κεραία και τον σύνδεσα εκεί);

Κανείς κατασκευαστής τηλεχειριστηρίων δεν έχει κωδικούς για τους δέκτες της νόβα (όλους). Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει κάποιο.
Μόνο με εκμάθηση...

Το harmony μου πάντως μια χαρά είχε τον panasat και τώρα μια χαρά έχει τον 865 :) (για τον 831 δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά)

Το harmony μου πάντως μια χαρά είχε τον panasat και τώρα μια χαρά έχει τον 865 :) (για τον 831 δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά)

Τα harmony είναι η εξαίρεση (όπως τα pronto παλαιότερα).
Είναι επειδή κάποια μοντέλα έχουν εκμάθηση, και ανεβάζουν τους κωδικούς πίσω στην εταιρία όταν τα συνδέεις μέσω usb σε υπολογιστή. Σε αυτά βρίσκεις κωδικούς για οτιδήποτε, γιατί η κοινότητα είναι μεγάλη.
Αναφέρομαι σε προϊόντα πιο παραδοσιακά, χωρίς σύνδεση usb.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Για τον 831 επιβεβαιώνω εγώ με το harmony.Θα επιλέξετε στο software της logitech/satelite/Pace/ DS-831

Πάντως εγώ από την Παρασκευή βράδυ που έχω τον 831 δεν έχω δει τα προβλήματα που αναφέρονται με τον δέκτη.Κανονικά δουλεύει.Ούτε κολλήματα,ούτε restart από μόνος του,όλα δείχνουν ok!

Καλημέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγούμενα, απλώς να πώ πως έχω εγκατάσταση με 4 lnb και μοτέρ, δύο δέκτες ενα HD και τον pace. Παρόλο που ήμουν κεντραρισμένος στον astra με πόρτα 1, κεντράρισα πλέον στον Hotbird πάλι πορτα 1 και με ένα διακλαδωτή για το καλώδιο που κατεβαίνει δίνω σήμα και στους 2 δέκτες ταυτόχρονα. Δουλέυει άψογα, και οι δύο έχουν σήμα με μία μόνο προϋπόθεση. Μόνο ένας θα είναι ανοικτός τη φορά. Με άλλα λόγια όταν βλέπω νοβα έχω ανοικτό τον pace και όταν βλέπω οτιδήποτε άλλο κλείνω τον pace. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει αν δουλέυει είναι αν δηλώσω στον pace πόρτα 2 στο διακόπτη για να ξανακεντράρω στον astra. Δεν το δοκίμασα ακόμη γιατι έχει αναφερθεί πως τον βγάζει νοκ-αουτ.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Να ασχοληθείς με άλλο δορυφόρο πλην hotbird στον Pace....έχοντας στη θέση 1 τον hotbird παίζεις καμπάνα και στους 2 δέκτες σου, έτσι δεν είναι?

Το λέω λόγω της υπάρχουσας εγκατάστασης η οποία προ pace είχε κέντρο Astra και παράπλευρα 3 άλλους δορυφόρους. Αν κεντράρω Astra τότε χωρίς μετακίνηση του κατόπτρου τα βλέπω όλα. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος να δώσει στον pace σήμα με diseqc στην πόρτα 2 ας μας το πεί.

Το λέω λόγω της υπάρχουσας εγκατάστασης η οποία προ pace είχε κέντρο Astra και παράπλευρα 3 άλλους δορυφόρους. Αν κεντράρω Astra τότε χωρίς μετακίνηση του κατόπτρου τα βλέπω όλα. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος να δώσει στον pace σήμα με diseqc στην πόρτα 2 ας μας το πεί.

Δεν έχει σχέση ποιον δορυφόρο κοιτάει στο κέντρο το πιάτο με το ποιος είναι στο diseqc θέση 1. Μπορείς να κεντράρεις Astra αλλά το LNB του hotbird να είναι στη θέση 1 του diseqc.

Status
Not open for further replies.