NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Εχεις μικρη ακριβεια, τα hd θελουν πιο πολυ για να μην κανει σπασιματα η εικονα. Προσπαθησε να το φτασεις στο 90% η και στο 100.

Οχι, θελει μικρορυθμιση για καλυτερη στοχευση. Προσπαθησε δεν ειναι κατι δυσκολο. Η 12130 ευκολα παει στο 90%.

Re: Nova HD Pace 831

λουκα και εμενα ηρθε και μου το ρυθμισε αυτος που ειναι απεναντι απο την παλια πυροσβεστικη και εχω 90% και στα δυο

Παιδιά καλησπέρα.Έχω τον δέκτη HD831 και θα'θελα να ρωτήσω όσους τον έχουν συνδέσει μέσω av ενισχυτή με καλώδιο hdmi,αν σας κάνει επανεκκινήσεις,γιατί ο δικός μου παρουσιάζει συχνά το πρόβλημα με τα restart.Μίλησα με τεχνικό της nova και μου είπε να τον συνδέσω απευθείας στην tv.Απο την στιγμή που το έκανα σταμάτησαν και τα προβλήματα.Έχω τον yamaha rx-v667 av και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει,ο συγκεκριμένος ενισχυτής,οι δέκτες της nova όταν συνδέονται με ενισχυτή ή το καλώδιο(με το ίδιο όμως τον έχω συνδέσει στην τηλεόραση).Σας ευχαριστώ και αναμένω την βοήθειά σας.

λουκα και εμενα ηρθε και μου το ρυθμισε αυτος που ειναι απεναντι απο την παλια πυροσβεστικη και εχω 90% και στα δυο

Άλλαξα τη θέση του πιάτου, και τώρα έχω ακρίβεια 100% και στάθμη 94%
Τα HD δουλεύουνε μια χαρά.
Σας ευχαριστώ παιδιά

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να βάλω το nova start pack που είναι δωρεάν για 1 χρόνο σε συνδυασμό με το forthnet double play.
Έχω ήδη δορυφορικό πιάτο με 2 lnb (Astra-Hotbird).
Θα έχω πρόβλημα με τον δέκτη και θα πρέπει να βάλω το πιάτο της νόβα με το 1 lnb, ή θα δουλέψει κανονικά ο δέκτης με την υπάρχουσα εγκατάσταση?

Αν ο hotbird είναι στην 1η θέση του diseqc διακόπτη (Α/Α), θα λειτουργήσει κανονικά.

γεια σας παιδες μολις εκοψα την συνδρομη της νοβα για πολλους κ διαφορους δικους μου λογους που δεν θελω τωρα να αναλυσω γιατι εκνευριζομαι!! θα ηθελα εαν εχετε την ευχαριστηση να μου πειτε αυτον τον NOVA NOVABOX HD 831 τι να τον κανω??:smash:

προσπαθησα σε καποια καταστηματα που ειναι με δορυφορικα κ νοβα εγκαταστασεις αλλα δεν τον περνει κανενασ !(ειναι αχρηστος-δεν κανει για τιποτα-50 ευρο εχει καινουργιος κ διαφορες τετοιες απαντησεις περνω) Μου λενε αληθεια για δε ξερω?

Αλήθεια σου λένε, ο δέκτης είναι παντρεμένος με την κάρτα της νόβα και δεν μπορεί να παίξει με άλλη κάρτα κι επίσης δεν κατεβάζει άλλο δορυφόρο εκτός από το Hotbird, ούτε μπορείς σε αυτόν τον δορυφόρο να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση συχνότητων. Ουσιαστικά μπορείς μόνο να βλέπεις καμιά δεκαπενταριά ελεύθερα κανάλια στα μπουκέτα News, Music, Lifestyle, Major Networks.

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σεραφειμ!-παει για πεταμα τελικα-

δηλαδή δεν μπορεί να παρει διαζυγιο με τιποτα!!! και ειμαστε κ χωρα σε πρωτια στα διαζυγια!! μαλιστα καταλαβα μπροσ γκρεμος κ πισω νοβα.....:viking:

Τώρα πού βγαίνει ο ΟΤΕ και δίνει δυνατότητα για 4 δορυφόρους μπορεί λόγω του ανταγωνισμού να κάνουν καμία αναβάθμιση να κατεβάζει έστω 2 δορυφόρους. Τουλάχιστον μπορεί να χρησιμεύσει για παρακολούθηση fta καναλιών..

Μπορείς να τον χαρίσεις πίσω στην νόβα, μαζί με την κάρτα.

Status
Not open for further replies.