NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Το nova συνεργάζεται με αυτό; Υπάρχουν κι αλλά μοντέλα, το είχες ψάξει και καταλήξεις σε αυτό;

Το αγόρασα πέρυσι τέτοιες μέρες σε καλή προσφορά της Logitech (δεν θυμάμαι πόσο).
Μου είχε κάνει εντύπωση, τότε, που είχε στη βάση της το δέκτη 831 HD.

Έχοντας και άλλα παρόμοια χειριστήρια, αυτό είναι εξαιρετικό. Προσοχή, όμως, το μοντέλο αυτό δέχεται μόνο 4 συσκευές και υπάρχουν άλλα για περισσότερες, αλλά νομίζω ότι οι 4 είναι συνήθως αρκετές.

Last edited:
αμα σε πρηζει ο 831... μπορεις να πας στον 865 που ειναι καλυτερος γενικα

Ή απλά να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ή μου ξεπαντρεύεται την κάρτα ή φεύγω. Πιάνει! Έχουν ανάγκη τους συνδρομητές ;)

Αμφιβάλλω αν πιάσει, αλλά δεν χάνει κανείς τίποτα από μια δοκιμή.

Ούτε εγώ νομίζω ότι θα πιάσει! Εδώ τους παζαρευα για καλύτερες τιμές, ε γι'αυτο θα τους χαιρετίσω, εκτός αν αλλάξει προσφορά!

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ή απλά να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ή μου ξεπαντρεύεται την κάρτα ή φεύγω. Πιάνει! Έχουν ανάγκη τους συνδρομητές ;)
Δηλαδη θα προτιμησουν να δωσουν απάντρευτη κάρτα πχ σε καποιον που θα θελει να την μοιραζει, απο το να χασουν 1 συνδρομητη.
Το θεωρεις λογικο;

Αναβαθμιση εχω κανει στον δεκτη.Αν και σημερα το EPG δουλευει αψογα απο χτες ο δεκτης κολαει σε τυχαιο καναλι.(μαυρη οθονη και δεν κανει τπτ)Αναγκαστικα μονο με διακοπη ρευματος επανερχετε σε λειτουργια , αρα μαλλον ο δεκτης ειναι για αντικατασταση.

Μπα. δε πιάνει.

Καλησπέρα,
είχα τόσο καιρό έναν Edision piccollo HD με diseqc 4:1 για Astra & Hotbird.Χθες μου φέρανε τον pace 831 αλλά δε μπορώ με τίποτα να πιάσω τον Astra.Μα τόσο περίπλοκο είναι να σκανάρεις ένα δεύτερο δορυφορο με τον δέκτη της Nova?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Καλησπέρα,
είχα τόσο καιρό έναν Edision piccollo HD με diseqc 4:1 για Astra & Hotbird.Χθες μου φέρανε τον pace 831 αλλά δε μπορώ με τίποτα να πιάσω τον Astra.Μα τόσο περίπλοκο είναι να σκανάρεις ένα δεύτερο δορυφορο με τον δέκτη της Nova?

Δεν μπορείς. O Pace είναι δέκτης για Nova, δεν είναι γενικής χρήσης δορυφορικός δέκτης.

Κρίμα.Θα ξαναδιαβάσω τους όρους του συμβολαίου και αν δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο έχει φύγει πίσω όλο το πακέτο.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση και καλές γιορτές!

Γιατι δεν αφηνεις τη νοβα στον 831 και τον astra και οτι αλλο θες στον δικοσου δεκτη;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Κρίμα.Θα ξαναδιαβάσω τους όρους του συμβολαίου και αν δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο έχει φύγει πίσω όλο το πακέτο.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση και καλές γιορτές!

Μπορείς να κρατήσεις το δέκτη που είχες για γενική χρήση και τον Pace μόνο για Nova.

Την είχαν καταβρεί τόσο καιρό με τα ελεύθερα γερμανικά ιδίως με την ποιότητα του ZDF HD και του Servus HD και ο πατέρας μου ξενέρωσε όταν είδε το συμπιεσμένο ελληνικό μπουκέτο :D

Ας το δοκιμάσει ο φίλος, δεν χάνει τίποτα. Ξέρω τι λέω.

Καλά Χριστούγεννα!

Υ.Γ. Τηλεφωνώντας πες τους πως διακόπτεις αν δεν μπορείς να δεις με δέκτη της επιλογής σου. Εστιάσε όμως στην λέξη ΔΙΑΚΟΠΗ.
Να δεις για πότε σε διαβιβάζουν στο "τεχνικό" τμήμα ;)

Status
Not open for further replies.