Μα τα τελευταία μηνύματα που γράφω αφορούν στον συνδρομητή της επίγειας Νόβα και το τονίζω.
Με τη διαδικασία του Χρονοδιακόπτη της Panasonic φαίνεται ότι ο συνδρομητής της επίγειας που έχει Panasonic μπορεί να κάνει εγγραφή τα δύο ψηφιακά κανάλια και εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο.
Εάν είσαι συνδρομητής, λογικά, τα 2 κανάλια αυτά παύουν να είναι κωδικοποιημένα στο δέκτη σου 831.
Επομένως, αφού ο Χρονοδιακόπτης της Panasonic τα βλέπει και μπορεί να γράψει απ' αυτά, δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται.
Αλλά, εν πάση περιπτώσει, μιλάμε για μια διαδικασία που ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να επαληθεύσουμε και δεν έχει μιλήσει κάποιος που είναι συνδρομητής στα επίγεια και έχει Panasonic ώστε να δοθεί σίγουρη απάντηση στο θέμα.
Το ότι δεν μπορείς να γράψεις τα κανάλια της Νόβα με το pvr της Panasonic το ήξερα και το περιέγραψα στα πρώτα σχετικά μηνύματα.
Επειδή, όμως, είδα ότι στο Χρονοδιακόπτη, με τον οποίο προγραμματίζω τις εγγραφές που θέλω, φαίνονται τα δύο επίγεια ψηφιακά, όπως και όλα τα ψηφιακά του Υμηττού, σκέφτηκα μήπως μπορούν, όσοι έχουν επίγεια συνδρομητική, να μπορούν να γράψουν από αυτά τα δύο.
Αφού, όπως λέτε, δεν γίνεται, έκλεισε το θέμα.
Η μόνη ρύμιση που έκανα στον pace ήταν να βάλω την αδρανοποίηση στο ΟΝ για να κλείνει πραγματικά ο δέκτης. Θέλεις να μου πεις ότι σε εσένα με την αδρανοποίηση στο ON σου ανοίγει μια χαρά? Πάντα? Ποιο firmware έχεις? Μήπως έχεις την αδρανοποίηση στο OFF? Γιατί έτσι σίγουρα ανοίγει ο δέκτης χωρίς να χάνει κανάλια και ανοίγει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Αλλά όπως ανέφερα αυτό ΔΕΝ είναι πραγματικό switch off αφού μετρημένο με power meter έχει κατανάλωση ρεύματος κοντά στα 18W..Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις στο δέκτη, αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω όλα αυτά που περιγράφεις και κάθε μέρα που θέλω να τον ανοίξω έχω συνηθίσει να ανοίγω πρώτα το δέκτη και μετά από λίγα δεύτερα ναπατάω το κουμπί AV της τηλεόρασης για να επιλέξω τη θέση hdmi που αντιστοιχεί στη Νόβα.
Η μόνη ρύμιση που έκανα στον pace ήταν να βάλω την αδρανοποίηση στο ΟΝ για να κλείνει πραγματικά ο δέκτης. Θέλεις να μου πεις ότι σε εσένα με την αδρανοποίηση στο ON σου ανοίγει μια χαρά? Πάντα? Ποιο firmware έχεις? Μήπως έχεις την αδρανοποίηση στο OFF? Γιατί έτσι σίγουρα ανοίγει ο δέκτης χωρίς να χάνει κανάλια και ανοίγει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Αλλά όπως ανέφερα αυτό ΔΕΝ είναι πραγματικό switch off αφού μετρημένο με power meter έχει κατανάλωση ρεύματος κοντά στα 18W..
Έχω δοκιμάσει με αδρανοποίηση στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ (τώρα είναι στο ΟΧΙ), και αναστολή στο ΟΧΙ.
Firm 15200E
Έστω και αν δεν είναι πραγματικό switch off, είναι καλλίτερο έτσι παρά να είναι συνεχώς αναμμένος ο δέκτης.
Με την αδρανοποίηση στο ΝΑΙ αργεί λιγο να ανοιξει και να δειξει κλειδωμένα κανάλια (οχι πάντα), αλλά αν χάνει τα κανάλια εχει πρόβλημα και θέλει αλλαγή (εγω είχα το ιδιο πρόβλημα και τον άλλαξα στην εγγύηση)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.