NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Παιδιά γεια σας. Πριν από λίγες μέρες έγινα συνδρομητής στα nova επίγεια. Κατά την ενεργοποίηση του πακέτου η τηλεφωνήτρια της nova μου είπε να κάνω αναβάθμιση αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχω δεν προλάβαινα εκείνη την στιγμή και έτσι της είπα θα την κάνω μόνος μου. Όταν πάει να γίνει μου βγάζει updating in progress please wait για κανα 2λεπτο και μετά κάνει reset. Όταν πάω στο μενού του δέκτη μου βγάζει πάλι διαθέσιμη αναβάθμιση. Τί μπορεί να παίζει??

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δεν είναι καλύτερο, είναι ακριβώς το ίδιο σε κατανάλωση ρεύματος (μετρημένο με power meter), άρα γιατί το λές καλύτερο?

Λες τελικά αυτό να είναι το θέμα? Γιατί αν είναι έτσι όπως το λες, από εδω στο forum τουλάχιστον υπάρχει πολύς κόσμος με χαλασμένους δέκτες!

Εγω νομιζα οτι ειναι θεμα firmware και πηρα στην νοβα να πω το πρόβλημα και να ρωτήσω ποτε βγαινει καινούργιο και αυτοί μου είπαν να πάω να τον αλλάξω όπως και έκανα. Ο πρώτος που πήρα ήταν χειρότερος (δεν έδειχνε καθόλου HD) αλλά η δεύτερη αλλαγή ειναι οκ μέχρι σήμερα

Η Nova θέλει ένα γερό μάθημα. Όποιος αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα με τον παράλογο 831, ας τον πηγαίνει απευθείας στην Forthnet και να ζητά επί τόπου αντικατάσταση. Εγώ πλέον αυτό θα κάνω. Ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα. Θα τον παίρνω παραμάσχαλα και θα τρέχω. Με τόσα προβλήματα που έχει δεν υπάρχει ούτε ένας δέκτης που να βγει "ομαλός". Ένας, δύο, δέκα, εκατό συνδρομητές να πράξουν το ίδιο ... κάποια στιγμή θα καταλάβουν (και οικονομικά) πως το εγχείρημα "δέκα ιδιοκτησιακοί δέκτες, καμία μοντούλα CI+" απέτυχε.

Μα ποσο δυσκολο ειναι πια να προσλαβουν δυο phd προγραμματιστες να γραψουν εναν σωστο κωδικα για τους δυο pace.... Ημαρτον....

Μα ποσο δυσκολο ειναι πια να προσλαβουν δυο phd προγραμματιστες να γραψουν εναν σωστο κωδικα για τους δυο pace.... Ημαρτον....

Θες και προγραμματιστές με Phd ? Σωστός !!! :operator:

Στους αλλους παροχους πχ sky.de viasat που εχουν τον 865 γιατι ειναι αξιοπρεπεστατο το λογισμικο;

Παιδια να κανω μια γρηγορη ερωτηση για τους δυο δεκτες Pace (θα συνδεθουν σε κεντρικη εγκατασταση πολλων τηλεορασεων σε καφετερια). Το rf out που εχουνε ειναι μονιμα ρυθμισμενο στο καναλι 38 ή υπαρχει μενου για να το αλλαξουμε με επιλογη απο 21 εως 69?
Επισης σε περιπτωση multiview, καταλαβαινω οτι το rf out του master δεκτη χρησιμοποιειται για να συνδεθει στο rf in του slave. Αυτο φανταζομαι σημαινει οτι πλεον μας "αχρηστευεται" το rf out για την χρηση που το θελουμε στις τηλεορασεις, σωστα?
Τουλαχιστον το rf out του slave συνεχιζει να λειτουργει?
Ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Παιδια να κανω μια γρηγορη ερωτηση για τους δυο δεκτες Pace (θα συνδεθουν σε κεντρικη εγκατασταση πολλων τηλεορασεων σε καφετερια). Το rf out που εχουνε ειναι μονιμα ρυθμισμενο στο καναλι 38 ή υπαρχει μενου για να το αλλαξουμε με επιλογη απο 21 εως 69?
Αλλάζει από 21-69.

Καλησπερα παιδες, θελω τα φωτα σας γιατι η εξυπηρετηση πελατων της nova μου κανει τα νευρα ακορντεον...
Εδω και καιρο ο αποκωδικοποιητης οποτε το θυμαται μου κανει κατι νουμερα με την καρτα προσβασης, βγαζει το κλασσικο error E143-4 και με κατι reset, restart, αναβαθμίσεις στρωνει!
Απο σημερα το πρωι ομως εχει σκαλωσει χοντρα, εκανα τα κλασικα και τιποτα, αντε για κανενα πενταλεπτο πιανει και μετα δωστου E143-4!!!
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Ευχαριστω :ears:

Καλησπερα παιδες, θελω τα φωτα σας γιατι η εξυπηρετηση πελατων της nova μου κανει τα νευρα ακορντεον...
Εδω και καιρο ο αποκωδικοποιητης οποτε το θυμαται μου κανει κατι νουμερα με την καρτα προσβασης, βγαζει το κλασσικο error E143-4 και με κατι reset, restart, αναβαθμίσεις στρωνει!
Απο σημερα το πρωι ομως εχει σκαλωσει χοντρα, εκανα τα κλασικα και τιποτα, αντε για κανενα πενταλεπτο πιανει και μετα δωστου E143-4!!!
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Ευχαριστω :ears:

Πας σε Forthnet με τον δέκτη παραμάσχαλα και ζητάς επί τόπου αντικατάσταση. Μένεις εκεί μέχρι να σου δώσουν νέο κουτί.
Μόνο έτσι θα βάλλουν μυαλό. Ένας, δέκα, είκοσι να πάνε ... πύρινος εφιάλτης!

Εμ δίνουν τρύπιους τενεκέδες, εμ θέλουν κι όλο το λάδι!!

Λες ε? :guitarist:
Μπας και θυμασαι αν η εγγυηση ειναι ενα η δυο χρονια?

Status
Not open for further replies.