NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστώ.....στον δικό μου δεν γίνεται τπτ από όσα μου λέτε ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί στα hd κανάλια δεν αυξομειώνει η ένταση της φωνής από το τηλεκοντρόλ; Ευχαριστώ

Όχι κεφαλαία

Επειδη η αυξομειώση της έντασης της φωνής από το τηλεκοντρόλ του 831 ειναι σχετικα μικρη βαλε την ρυθμιση της αυτοματης εντασης στην τηλεωραση σου στο off. Otan το εχω αυτο στο on δεν νιωθο αυξομειωση απο τον 831 της nova !!! καλημερα

Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί στα hd κανάλια δεν αυξομειώνει η ένταση της φωνής από το τηλεκοντρόλ; Ευχαριστώ

Όχι κεφαλαία
Αυτο που λεει ο φιλος ακριβως απο πανω ισχυει.

Αν τον δέκτη τον έχεις ανοιχτό και πέσει ο γενικός για εικοσάλεπτο και βάλε... κάνει νέα σάρωση. Μου έχει τύχει άπειρες φορές, κυρίως πέρσι με τον χαμό στην διακοπή που είχαμε στην Αθήνα.

Όσο και να ωραιοποιούν μερικοί τον 831... είναι και παραμένει σουρωτήρι για μακαρόνια.

Αλλο να ειναι σουρωτηρι (η οτι αλλο θελεις για να ικανοποιηθεις ) ο 831 , και αλλο να παραπληροφορεις.

Το πιο περιεργο ειναι που ενω καποιοι βριζουν τη νοβα, δεν τους αρεσει το περιεχομενο, δεν ικανοποιουνται απο τον δεκτη εξακολουθουν και ειναι συνδρομητες!

Last edited by a moderator:
Δε θα διαφωνήσω ότι είναι σουρωτήρι,αλλά 800 σαρώσεις να κάνει δε χάνει τα μπουκέτα του.

Όταν λες μπουκέτα; Εννοείς τα κανάλια; Μα φυσικά δεν τα χάνει, αφού τα ίδια προσθέτει πάντα με την σάρωση. Μπορεί να βρει και νέα κανάλια να προσθέσει;

Πάντως εγώ αν κάνω νέα σάρωση, χάνω πάντα την λίστα αγαπημένων μου.
Και δεν είναι ότι έχω αλλάξει έναν δέκτη ... πέντε έχω αλλάξει. Αλλά αυτό ... είναι στα standard τους.

@aenaos15 Μπράβο! :SFGSFGSF:Σου επιστρέφω φυσικά τον χαρακτηρισμό.

Εννοώ λίστες αγαπημένων και όχι τα μπουκέτα που κατεβάζει ο δέκτης.Η λίστα αγαπημένων δε χάνεται όσες σαρώσεις και να κάνει.Και μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.Δεν μου έχει συμβεί ποτέ όσες διακοπές ρεύματος και σαρώσεις να γίνουν.Είναι απορίας άξιον πώς είναι δυνατό να σου έχει τύχει σε 5 δέκτες.Και μάλιστα έχω κάνει άπειρες σαρώσεις σε δύο 831 και σε ένα 865 και δεν έχασε κανένας τη λίστα αγαπημένων.

Αν τον δέκτη τον έχεις ανοιχτό και πέσει ο γενικός για εικοσάλεπτο και βάλε... κάνει νέα σάρωση. Μου έχει τύχει άπειρες φορές, κυρίως πέρσι με τον χαμό στην διακοπή που είχαμε στην Αθήνα.

Όσο και να ωραιοποιούν μερικοί τον 831... είναι και παραμένει σουρωτήρι για μακαρόνια.

Αυτο ειναι νεο ποιημα? Γιατι καποιες σελιδες πισω ελεγες "η λίστα διαγράφεται με κάθε διακοπή ρεύματος". Εγω δεν ωραιοποιω τον 831 αλλα σημερα οταν ειχα διακοπη ρευματος δεν εχασα την λιστα.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Όταν λες μπουκέτα; Εννοείς τα κανάλια; Μα φυσικά δεν τα χάνει, αφού τα ίδια προσθέτει πάντα με την σάρωση. Μπορεί να βρει και νέα κανάλια να προσθέσει;

Πάντως εγώ αν κάνω νέα σάρωση, χάνω πάντα την λίστα αγαπημένων μου.
Και δεν είναι ότι έχω αλλάξει έναν δέκτη ... πέντε έχω αλλάξει. Αλλά αυτό ... είναι στα standard τους.

@aenaos15 Μπράβο! :SFGSFGSF:Σου επιστρέφω φυσικά τον χαρακτηρισμό.
Ποιος ειναι ο χαρακτηρισμος που επιστρεφεις;

Βρηκα νεα αναβαθμιση για τον 831 μου. Πιθανων παλαια, ειχα μηνες να τον χρησιμοποιησω. Ό,τι και να του κανω (reset, κτλ) δε περναει την αναβαθμιση. Εχει εμφανιστει σε κανεναν;

υπαρχη αναβαθμιση την βλεπει το μηχανημα την τρεχει αλλα στο τελος δεν τελιωνη την εγκατασταση...

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Originally Posted by strikal

μολις κατεβαινει και σε μενα...

πατάς το κουμπί reset (1) για λιγα δευτερόλεπτα και μετά οταν δεις DL πατάς μια φορα το standbay (2) μετα στιγμιαια το ^ (3) αμεσως μετα το v (4) και τελος παλι το standbay (2)

Καλημερα παιδια, καινουριος εδω και μολις διαβασα καμμια 60ρια σελιδες εδω. Μοιραζομαστε τη μιζερια βλεπω:)

Προσφατα πηρα το 831, και εχω κολησει 2 εβδομαδες απο πανω χορις λυση.
1.Καθε φορα που κανω αναβαθμιση μου γραφει οτι υπαρχει ακομα διαθεσιμη, Στη κυριολεξια πανω απο 100 φορες εχω δοκιμασει. Ισως να εχω την καινουρια τωρα αλλα δε ξερω πως να το τσεκαρω.
2.Δε πιανω καθολου ΝΟVΑ HD. Προσφατα σταματησα να πιανω ΝΟΒΑ4 και καποια αλλα και ηρθε τεχνικοσ χτες...Αυτο το θεμα λυθηκε αλλα ακομα τα HD δε τα βρισκει η σαρωση. Σημερα πηρε τηλεφωνο...η μητερα μου τη ΝΟΒΑ και εκαναν την ενεργοποιηση αλλα και μετα παρα τις νεες σαρωσεις δε πιανω ακομα τα HD. Παιδια αν ξερετε τιποτα παραπανω θα ημουν ευγνωμων. Το θεμα με το λογισμικο δε με πολυεδιαφερει φυσικα αν πιασω τα HD:)

Άδικα κάθισε και ασχολείσαι! Αφού σου ήρθε τεχνικός στο σπίτι και δεν έλυσε το πρόβλημα με τα HD πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου πουν το κοντινότερο κατάστημα για να πας να το αλλάξεις!

Status
Not open for further replies.