NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Βρηκα νεα αναβαθμιση για τον 831 μου. Πιθανων παλαια, ειχα μηνες να τον χρησιμοποιησω. Ό,τι και να του κανω (reset, κτλ) δε περναει την αναβαθμιση. Εχει εμφανιστει σε κανεναν;

υπαρχη αναβαθμιση την βλεπει το μηχανημα την τρεχει αλλα στο τελος δεν τελιωνη την εγκατασταση...

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Originally Posted by strikal

μολις κατεβαινει και σε μενα...

πατάς το κουμπί reset (1) για λιγα δευτερόλεπτα και μετά οταν δεις DL πατάς μια φορα το standbay (2) μετα στιγμιαια το ^ (3) αμεσως μετα το v (4) και τελος παλι το standbay (2)

Καλημερα παιδια, καινουριος εδω και μολις διαβασα καμμια 60ρια σελιδες εδω. Μοιραζομαστε τη μιζερια βλεπω:)

Προσφατα πηρα το 831, και εχω κολησει 2 εβδομαδες απο πανω χορις λυση.
1.Καθε φορα που κανω αναβαθμιση μου γραφει οτι υπαρχει ακομα διαθεσιμη, Στη κυριολεξια πανω απο 100 φορες εχω δοκιμασει. Ισως να εχω την καινουρια τωρα αλλα δε ξερω πως να το τσεκαρω.
2.Δε πιανω καθολου ΝΟVΑ HD. Προσφατα σταματησα να πιανω ΝΟΒΑ4 και καποια αλλα και ηρθε τεχνικοσ χτες...Αυτο το θεμα λυθηκε αλλα ακομα τα HD δε τα βρισκει η σαρωση. Σημερα πηρε τηλεφωνο...η μητερα μου τη ΝΟΒΑ και εκαναν την ενεργοποιηση αλλα και μετα παρα τις νεες σαρωσεις δε πιανω ακομα τα HD. Παιδια αν ξερετε τιποτα παραπανω θα ημουν ευγνωμων. Το θεμα με το λογισμικο δε με πολυεδιαφερει φυσικα αν πιασω τα HD:)

Άδικα κάθισε και ασχολείσαι! Αφού σου ήρθε τεχνικός στο σπίτι και δεν έλυσε το πρόβλημα με τα HD πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου πουν το κοντινότερο κατάστημα για να πας να το αλλάξεις!

Last edited by a moderator:
Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ολοκληρώθκε η διαδικασία γιατί δεν ξανακάνει σάρωση στο τέλος.
Παλαιότερα, όταν ζητούσες αναβάθμιση σου απαντούσε ότι θέλει ή ότι έχει το τελευταίο firmware.
Τώρα, εμφανίζει "Νέα αναβάθμιση" κάθε φορά που πατάω για αναβάθμιση.

Έχει ολοκληρώσει κάποιος τη διαδικασία ώστε να μάς πει τα στοιχεία που πρέπει δείχνει;

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Άδικα κάθισε και ασχολείσαι! Αφού σου ήρθε τεχνικός στο σπίτι και δεν έλυσε το πρόβλημα με τα HD πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου πουν το κοντινότερο κατάστημα για να πας να το αλλάξεις!

Φιλε δε μπορω λογω τοποθεσιας (γραοφυμε ελευθερα εδω? χεχε). Αν καποιος ξερει κατι....

Μακφιλ και εμενα μετα απο καε αναβαθμιση γραφει οτι υπαρχει κι αλλη.

Και σε εμένα δεν την ολοκληρώνει. Συνήθως μετά από κάθε αναβάθμιση κλείνει ή κάνει σάρωση. Εδώ απλά με επιστρέφει στο κανάλι που ήμουν, αλλά η αναβάθμιση συνεχίζει να μου εμφανίζεται ως διαθέσιμη. Φαντάζομαι πως δεν είναι έτοιμη ή έχει πρόβλημα η αναβάθμιση.
Λέτε να ανοίξουν την πρόσβαση του δορυφόρου σε ολόκληρο τον Hotbird και να δώσουν Diseqc?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί με τον 831 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την μπακατέλα αυτή, αν και κάτι είχε πάρει το μάτι μου για θέματα υποστήριξης disecq κλπ. (και είναι δύσκολο να διαβάσω όλο το θρεντ για τις τελευταίες εξελίξεις). Έχω εγκατάσταση τώρα με 2 δορυφόρους σε diseqc και επίγεια που ενώνονται πάνω με combiner και κατεβαίνουν κάτω με ένα καλώδιο σε πρίζα sat/tv, την κλασσική δηλαδή λύση. Επειδή μάλλον θα παντρευτώ τώρα, θα μου παίξει ο 831 out of the box που λένε ή θα πρέπει να κάνω αλλαγές; Διάβασα σε διπλανό θρεντ ότι θέαση 2 δορυφόρων την ξεχνάω. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει από diseqc τίποτα απολύτως (δηλαδή δεν θα παίξει) ή απλά ότι ο δέκτης δεν κατεβάζει τα κανάλια του 2ου δορυφόρου; Και γενικά τί θα πρέπει να αλλάξω;

Κάνε ένα έλεγχο σε ποια θύρα του Diseqc είναι ο Hotbird.Αν είναι στην πρώτη,τότε ο 831 θα παίξει κανονικά,δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.Αν είναι στη δεύτερη,τότε θα πρέπει να αλλάξεις θέση και να τον βάλεις στην πρώτη.Και ΠΡΟΣΟΧΗ!Στο μενού του δέκτη δεν θα πειράξεις τίποτα στην επιλογή Diseqc.Και εφόσον θέλεις να τον κάνεις combo,από την υποδοχή RF της πρίζας σου θα συνδέσεις καλώδιο στο στικάκι που θα πρέπει να προμηθευτείς από τη Forthnet(διάβασα ότι ενδιαφέρεσαι γι αυτό το αναφέρω).

Ευχαριστώ, θα δω τι θα κάνω με τα επίγεια, στην τελική συνδέω τον παλιό combo για τα επίγεια μόνο. Τραγική κατάσταση, πάμε 10 χρόνια πίσω με αυτό το θέμα, αχρηστεύονται 1 σωρό εγκαταστάσεις και δέκτες. Και απ' ό,τι έχω καταλάβει ο μόνος τρόπος για να βλέπεις με 1 καλώδιο κάθοδο από πάνω νόβα και άλλους δορυφόρους είναι 2 δέκτες (τον 831 και τον δικό σου) σε stacker/destacker κλπ κλπ. Ιστορίες γι' αγρίους και ένα κάρο έξοδα. (Και τώρα που το σκέφτομαι αμφίβολο αν θα παίζει ο 831 και στην εγκατάσταση αυτή...)
Καλά να ρωτήσω κάτι απλό, αφού δεν κατεβάζει 2ο δορυφόρο και δεν πρέπει να αλλάξω τίποτα στις επιλογές diseqc, τί τις έχουνε βάλει εκεί, διακοσμητικές είναι;

Τί θέλει να πεί ο ποιητής; "Τον κορυφαίο αποκωδικοποιητή N*v*B*x HD 831, MPEG 4, High Definition και 3D (που περιέχει στη συσκευασία του N*v* κάρτα πρόσβασης, Τηλεχειριστήριο, 2 μπαταρίες, καλώδιο Scart, καλώδιο τροφοδοσίας, τροφοδοτικό)"
Επειδή λείπω καιρό από τη Νο, πιστεύω πως για το 3D λέει παπαρ**ς, σωστά;

Υ.Γ:Επειδή το λινκ δε παίζει, είναι στον εξοπλισμό του **va in a B**.

Last edited:
Φίλε gmirtzakis παίζει και 3d,αρκεί να είσαι συνδρομητής στο full πακέτο.
Φίλε nikoskazanakis ναι,οι ρυθμίσεις αυτές είναι διακοσμητικές.Φοβερή πρωτοτυπία!Ή μάλλον δεν είναι.Υπάρχουν,ώστε αν τις πειράξεις να κολλήσει ο δέκτης και να μην δουλεύει!Bootάρει συνεχώς και για να επανέλθει θέλει...ειδική διαδικασία.

Καλησπερα στο νημα. Μια τεχνικη απορια ομως αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Πως αλλαζω τη σειρα των καναλιων;;!!

Δυστυχως δε μπορεις. Μπορεις να φτιαξεις λιστα με αγαπημενα, αλλα παλι η σειρα δεν αποφασιζεται απο εσενα. Τουλαχιστον οχι με το τρεχων λογισμικό.

Δεν μπορείς από ότι ξέρω. Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα δικό σου μπουκέτο που θα τα βάλεις εσύ στην σειρά που θέλεις και αυτά που θέλεις, αν δεν τα θέλεις όλα. Προσοχή όμως μετά δεν μπορείς να την αλλάξεις (στο μπουκέτο σου).
Περισσότερα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/64834-NOVA-Pace-831-HD/page285 στο ποστ 2848 από τον συμφορουμίτη little.

Δυστυχως δε μπορεις. Μπορεις να φτιαξεις λιστα με αγαπημενα, αλλα παλι η σειρα δεν αποφασιζεται απο εσενα. Τουλαχιστον οχι με το τρεχων λογισμικό.

Το φανταστικα μιας και εψαχνα και εψαχνα αλλα δεν εβρισκα τιποτα. Να υποθεσω οτι δεν παιζει ουτε avi απο usb stick ε;

σειρα μπαινει αναλογα με την σειρα που τα τικαρεις,οταν φτιαχνεις την λιστα αγαπημενων.
η θυρα usb,δουλευει μονο με το usb tv stick της νοβα.τιποτε αλλο...

Status
Not open for further replies.