NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Αν έχεις τον Hotbird στη θέση 1,τότε δε χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις Diseqc.Το αφήνεις όπως είναι.Θα το δει κανονικά.

Δηλαδή πλεον ο 831 υποστηρίζει Diseq? Σε εναν γνωστό πάντος παλαιώτερα που τον βάλαμε σε εγκατάσταση με πολλά LNB μόνο τον Eutelsat έβλεπε...
Btw κατάφερα με αρκετή τύχη και έλυσα το πρόβλημα με το Remote,σας κάνω post την διαδικασία μήπως το αντιμετωπίσει και κανένας άλλος.
Λοιπον όπως έλεγα ο δέκτης μετά απο Restart ανταποκρίνονταν μόνο στο πάτημα του On και μετά τίποτα απο το τηλεκοντρολ.Με τα πολλά και αφού εδώ μου προτειναν να τον πάω για αντικατάσταση,βρήκα ενα One for All χειριστήριο που είχε 16 κωδικούς για Pace.Απο τους 16 λειτούργησε μόνον ένας και με αυτόν μπορούσα μόνο να πατήσω τα νούμερα ,οπότε ετσι έδωσα το Pin και τον πήγα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις όποτε ξεκόλλησε το λογισμικό επιτέλους και το Remote δουλεύει παλι κανονικά,μόνο το Favorite έπρεπε να ξαναφτιάξω αλλά μικρο το κακό :).Ευχαριστώ παρόλα αυτα για την υποστήριξη.

Ναι με το τελευταίο update. Απλα πρέπει να ειναι στην 1η θέση
Αν έχεις τον Hotbird στη θέση 1,τότε δε χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις Diseqc.Το αφήνεις όπως είναι.Θα το δει κανονικά.

Προσπαθώντας να συνδυάσω τις 2 σας απαντήσεις φθάνω στο εξής συμπέρασμα:Κάνουμε πρώτα τις αναβαθμίσεις,βλέπουμε τι γίνεται,και αν δεν ''κατεβαίνει'' ο δορυφόρος τότε μπαίνουμε στις ρυθμίσεις Diseqc.
Aν και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα,ακολούθως βράζουμε όρυζα!Γενικά έχω μια γκαντεμιά εγώ με τέτοια θέματα.Κάτι θα συμβεί και θα μου βγάλει πρόβλημα,είμαι σίγουρος!Θα πάω με αμάξι εγώ στην Άρτα,θα παραλάβω τον Moderator,και θα τον φέρω Παιανία να μου το φτιάξει!
:antlers:

Last edited:
Προσπαθώντας να συνδυάσω τις 2 σας απαντήσεις φθάνω στο εξής συμπέρασμα:Κάνουμε πρώτα τις αναβαθμίσεις,βλέπουμε τι γίνεται,και αν δεν ''κατεβαίνει'' ο δορυφόρος τότε μπαίνουμε στις ρυθμίσεις Diseqc.
Aν και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα,ακολούθως βράζουμε όρυζα!Γενικά έχω μια γκαντεμιά εγώ με τέτοια θέματα.Κάτι θα συμβεί και θα μου βγάλει πρόβλημα,είμαι σίγουρος!Θα πάω με αμάξι εγώ στην Άρτα,θα παραλάβω τον Moderator,και θα τον φέρω Παιανία να μου το φτιάξει!
:antlers:
Φίλε μου είναι πολύ απλό.Αν έχεις Hotbird στη θέση 1 του diseqc που βρίσκεται κοντά στο πιάτο σου,δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα από τις ρυθμίσεις diseqc του δέκτη.Τίποτα απολύτως,άστο όπως είναι.Δεν θα έχεις καμία γκαντεμιά(χε,χε!).Δουλεύει εγγυημένα.

Τι diseqc δέχεται ο Pace? Mέχρι 4άρι ή παίρνει και 8άρι?

Αν το βάλεις στην θέση 1 στα 2 παραπάνω δουλεύει επίσης?

Επίσης, κανέναν διακόπτη προτεραιότητας(θέλω να έχω και μη ιδιοκτησιακό δέκτη) που να μην έχει ιδιαίτερες απώλειες σήματος?

Αυτός είναι 0/12V, δεν είναι διακόπτης προτεραιότητας. Διακόπτης προτεραιότητας στην ελληνική αγορά υπάρχει μόνο ο Johansson.

Last edited by a moderator:
Καλησπερα . Μια βοηθεια σχετικα με το διακοπτη προτεραιοτητας. Μπορουμε με 1 καλωδιο και 1 διακοπτη προτεραιοτητας να βλεπουμε σε 2 δεκτες του ΟΤΕ? Δεν θελω να βλεπω και στους 2 ταυτοχρονα γιατι εχω τους 2 δεκτες σε διαφορετικα δωματια αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα να κατεβει απο την κεραια δευτερο καλωδιο.

Σήμερα οι δέκτες έχουν τρελαθεί.
Κάθε λίγο πέφτει μαύρο στα κανάλια της nova και θέλει τηλέφωνο για να συνέλθει.

Σήμερα οι δέκτες έχουν τρελαθεί.
Κάθε λίγο πέφτει μαύρο στα κανάλια της nova και θέλει τηλέφωνο για να συνέλθει.

Μια και το ανέφερες,να περιγράψω τι ακριβώς συνέβη σήμερα την ώρα που έβλεπα Παναθηναϊκό(αν και μου έτυχε στον 865).Ξαφνικά η εικόνα πάγωσε και αρχικά νόμιζα ότι είναι της μετάδοσης.Έκανα zapping,τίποτα.Μαύρο παντού.Ούτε εμφάνιζε κάποιο μήνυμα Ε-κάτι.Απόλυτη μαυρίλα.Επανήλθε η εικόνα αφού έβγαλα το ρεύμα από το δέκτη και το ξαναέβαλα. Τι να πω?Ήταν θέμα του δέκτη?Ήταν θέμα της NOVA?

Γιούπιιιιιιι!Ήρθε ο δέκτης σήμερα,τον συνέδεσα και έπαιξε κατευθείαν!Αφού ενεργοποιήσαμε την κάρτα πρώτα από το τηλεφωνικό κέντρο.Πριν την ενεργοποίηση της κάρτας άνοιγε τα ελεύθερα και εκει κατάλαβα ότι η εγκατάσταση ήταν σωστή.
Έκανα την τελευταία αναβάθμιση(.84),και χωρίς να υπάρχει ανάγκη πήγα και στις Ρυθμίσεις,επέλεξα Diseqc 1.1 kαι μέτα 1/4.Και συνέχιζε να παίζει κανονικά!
Δηλαδή μου έδωσε την εντύπωση πως ότι και να έκανα στις ρυθμίσεις,τον HotBird τον είχε ... εντοπισμένο!!!
Διάβασα και τις οδηγίες των παιδιών και έφτιαξα και το μπούκετο μου με όνομα ΣΤΑΥΡΟΣ και είμαι κομπλέ!
Θα ήθελα με το πάτημα του Info να μου βγάζει κατευθείαν σήμα και ακριβεία αλλά δεν πειράζει.Μπαίνουμε και στο μενού.
Γενικά παίζω στα 71%-72% στο σήμα και στην ακρίβεια είμαι σε όλα τα κανάλια στο 100%.
Το καλύτερο από σήμα είναι το NovaSports3 όπου φθάνει το 75% το σήμα.
Είμαι καλά από σήμα???

Αν πατήσεις 2 φορές το πράσινο κουμπί(HELP) σου εμφανίζει τις μπάρες σήματος μεταξύ άλλων πληροφοριών.Τι διαστάσεων πιάτο σου έβαλαν?

Γενικά παίζω στα 71%-72% στο σήμα και στην ακρίβεια είμαι σε όλα τα κανάλια στο 100%.
Το καλύτερο από σήμα είναι το NovaSports3 όπου φθάνει το 75% το σήμα.
Είμαι καλά από σήμα???
Είσαι ok.

Καλησπερα . Μια βοηθεια σχετικα με το διακοπτη προτεραιοτητας. Μπορουμε με 1 καλωδιο και 1 διακοπτη προτεραιοτητας να βλεπουμε σε 2 δεκτες του ΟΤΕ? Δεν θελω να βλεπω και στους 2 ταυτοχρονα γιατι εχω τους 2 δεκτες σε διαφορετικα δωματια αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα να κατεβει απο την κεραια δευτερο καλωδιο.

Όχι, ο διακόπτης προτεραιότητας δε κάνει για δύο δέκτες ΟΤΕ. Είτε θα βάλεις διακόπτη 0/12V είτε, επειδή και οι πέντε αναμεταδότες του ΟΤΕ είναι στην πάνω μπάντα με κάθετη πόλωση, μπορείς να βάλεις ένα splitter που να επιτρέπει DC PASS μόνο από την μία πόρτα. Με αυτό οι δέκτες θα μπορούν να δουλεύουν και οι δύο ταυτόχρονα.

Status
Not open for further replies.