Ναι με το τελευταίο update. Απλα πρέπει να ειναι στην 1η θέση
Αν έχεις τον Hotbird στη θέση 1,τότε δε χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις Diseqc.Το αφήνεις όπως είναι.Θα το δει κανονικά.
Για hotbird λες; Όχι, πλέον δεν είναι απαραίτητο.Ναι με το τελευταίο update. Απλα πρέπει να ειναι στην 1η θέση
Φίλε μου είναι πολύ απλό.Αν έχεις Hotbird στη θέση 1 του diseqc που βρίσκεται κοντά στο πιάτο σου,δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα από τις ρυθμίσεις diseqc του δέκτη.Τίποτα απολύτως,άστο όπως είναι.Δεν θα έχεις καμία γκαντεμιά(χε,χε!).Δουλεύει εγγυημένα.Προσπαθώντας να συνδυάσω τις 2 σας απαντήσεις φθάνω στο εξής συμπέρασμα:Κάνουμε πρώτα τις αναβαθμίσεις,βλέπουμε τι γίνεται,και αν δεν ''κατεβαίνει'' ο δορυφόρος τότε μπαίνουμε στις ρυθμίσεις Diseqc.
Aν και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα,ακολούθως βράζουμε όρυζα!Γενικά έχω μια γκαντεμιά εγώ με τέτοια θέματα.Κάτι θα συμβεί και θα μου βγάλει πρόβλημα,είμαι σίγουρος!Θα πάω με αμάξι εγώ στην Άρτα,θα παραλάβω τον Moderator,και θα τον φέρω Παιανία να μου το φτιάξει!:antlers:
Όλοι προτείνουν αυτόν:Επίσης, κανέναν διακόπτη προτεραιότητας(θέλω να έχω και μη ιδιοκτησιακό δέκτη) που να μην έχει ιδιαίτερες απώλειες σήματος?
Σήμερα οι δέκτες έχουν τρελαθεί.
Κάθε λίγο πέφτει μαύρο στα κανάλια της nova και θέλει τηλέφωνο για να συνέλθει.
Είσαι ok.Γενικά παίζω στα 71%-72% στο σήμα και στην ακρίβεια είμαι σε όλα τα κανάλια στο 100%.
Το καλύτερο από σήμα είναι το NovaSports3 όπου φθάνει το 75% το σήμα.
Είμαι καλά από σήμα???
Καλησπερα . Μια βοηθεια σχετικα με το διακοπτη προτεραιοτητας. Μπορουμε με 1 καλωδιο και 1 διακοπτη προτεραιοτητας να βλεπουμε σε 2 δεκτες του ΟΤΕ? Δεν θελω να βλεπω και στους 2 ταυτοχρονα γιατι εχω τους 2 δεκτες σε διαφορετικα δωματια αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα να κατεβει απο την κεραια δευτερο καλωδιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.