θελει firmware update παιδια.Τρωει γερα κολληματα.Επισης στο rescan χανει πολλα καναλια.Αλλη φορα βγαζει 420 αλλη μπορει να βγαλει 750
Κι όμως,είναι bug του δέκτη.Αν ο φίλος πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,ο δέκτης του θα κατεβάσει πάνω από 700 κανάλια.Ας κάνει μια δοκιμή αν θέλει και ας μας ενημερώσει.Είμαι 1000% σίγουρος γι αυτό που λέω.Είναι ένα από τα θέματα που έχουν και οι 2 δέκτες και η εταιρία οφείλει να το διορθώσει.Και μάλιστα,όσα κανάλια έχω σημειώσει από αυτά που χάνονται(όπως π.χ. το bvn) με τη σάρωση δικτύου,έχουν πανίσχυρο σήμα.Μόλις πας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,επανέρχονται όλα.αυτο-μαλλον-δεν εχει να κανει με τα bug του δεκτη αλλα με το πιατο σου.
πως εισαι απο σημα?
Εχει παρατηρησει κανεις οτι πολλες φορες στο SPDIF (5.1) δεν βγαζει το κεντρικο ηχείο αλλα το πηγαίνει στα left/right ? (HD καναλια της nova, τα αλλα βγαζουνε παντα) Οχι παντα αλλα πολλες φορες.
Κι όμως,είναι bug του δέκτη.Αν ο φίλος πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,ο δέκτης του θα κατεβάσει πάνω από 700 κανάλια.Ας κάνει μια δοκιμή αν θέλει και ας μας ενημερώσει.Είμαι 1000% σίγουρος γι αυτό που λέω.Είναι ένα από τα θέματα που έχουν και οι 2 δέκτες και η εταιρία οφείλει να το διορθώσει.Και μάλιστα,όσα κανάλια έχω σημειώσει από αυτά που χάνονται(όπως π.χ. το bvn) με τη σάρωση δικτύου,έχουν πανίσχυρο σήμα.Μόλις πας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,επανέρχονται όλα.
Κι όμως,είναι bug του δέκτη.Αν ο φίλος πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,ο δέκτης του θα κατεβάσει πάνω από 700 κανάλια.Ας κάνει μια δοκιμή αν θέλει και ας μας ενημερώσει.Είμαι 1000% σίγουρος γι αυτό που λέω.Είναι ένα από τα θέματα που έχουν και οι 2 δέκτες και η εταιρία οφείλει να το διορθώσει.Και μάλιστα,όσα κανάλια έχω σημειώσει από αυτά που χάνονται(όπως π.χ. το bvn) με τη σάρωση δικτύου,έχουν πανίσχυρο σήμα.Μόλις πας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,επανέρχονται όλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.