NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Κολλάει και μετα απο λιγο οταν συνερχεται αλλαζει 5-6 καναλια μπροστα, παντως εσπασα ρεκορ στο scanning, κοντα στα 700 καναλια (τα πιο πολλά βέβαια σαβουρες)

Όταν συνέλθει πάει όσες φορές και κατά την κατευθυνση, που πάτησες το P+ ή P-, νομίζοντας ότι δεν έπιανε το remote, τουλάχιστον σε μένα.
Αυτό που βέβαια παρατήρησα είναι ότι όταν κολλήσει δεν ανάβει ούτε το ενδεικτικό λαμπάκι αποδοχής της εντολής.

θελει firmware update παιδια.Τρωει γερα κολληματα.Επισης στο rescan χανει πολλα καναλια.Αλλη φορα βγαζει 420 αλλη μπορει να βγαλει 750

ε αμα δεν βγαλει η nova αναγκαστηκα θα πακετονομαστε και εμεις

Μέσα σε πέντε λεπτά μου έκανε δύο φορές επανεκκίνηση ο αποκωδικοποιητής. Τί γίνεται;

Εχει παρατηρησει κανεις οτι πολλες φορες στο SPDIF (5.1) δεν βγαζει το κεντρικο ηχείο αλλα το πηγαίνει στα left/right ? (HD καναλια της nova, τα αλλα βγαζουνε παντα) Οχι παντα αλλα πολλες φορες.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

θελει firmware update παιδια.Τρωει γερα κολληματα.Επισης στο rescan χανει πολλα καναλια.Αλλη φορα βγαζει 420 αλλη μπορει να βγαλει 750

αυτο-μαλλον-δεν εχει να κανει με τα bug του δεκτη αλλα με το πιατο σου.
πως εισαι απο σημα?

Το πιατο ειναι 80αρι και πιανω 100% στο σημα και στα 2.Δεν ξερω τι συμβαινει με τα καναλια.300 καναλια διαφορα ειναι παρα πολλα.

Οι δέκτες κυκλοφορούν εδώ και χρόνια (ειδικά ο 831) , αν μπορούσε να γίνει κάτι ώστε να μην κολλάνε , να μην κάνουν ένα λεπτό να ανοίξουν και να μην κάνουν επανεκκινήσεις θα είχε ήδη γίνει.

Επίσης δυστυχώς προσθήκη οθόνης ώστε να βλέπει κάποιος την ώρα και το κανάλι δεν μπορεί να γίνει μέσω firmware update.

αυτο-μαλλον-δεν εχει να κανει με τα bug του δεκτη αλλα με το πιατο σου.
πως εισαι απο σημα?
Κι όμως,είναι bug του δέκτη.Αν ο φίλος πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,ο δέκτης του θα κατεβάσει πάνω από 700 κανάλια.Ας κάνει μια δοκιμή αν θέλει και ας μας ενημερώσει.Είμαι 1000% σίγουρος γι αυτό που λέω.Είναι ένα από τα θέματα που έχουν και οι 2 δέκτες και η εταιρία οφείλει να το διορθώσει.Και μάλιστα,όσα κανάλια έχω σημειώσει από αυτά που χάνονται(όπως π.χ. το bvn) με τη σάρωση δικτύου,έχουν πανίσχυρο σήμα.Μόλις πας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,επανέρχονται όλα.

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Εχει παρατηρησει κανεις οτι πολλες φορες στο SPDIF (5.1) δεν βγαζει το κεντρικο ηχείο αλλα το πηγαίνει στα left/right ? (HD καναλια της nova, τα αλλα βγαζουνε παντα) Οχι παντα αλλα πολλες φορες.

Το έχω παρατηρήσει, αλλά στην HDMI απ' όπου παίρνω ήχο.

Κι όμως,είναι bug του δέκτη.Αν ο φίλος πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,ο δέκτης του θα κατεβάσει πάνω από 700 κανάλια.Ας κάνει μια δοκιμή αν θέλει και ας μας ενημερώσει.Είμαι 1000% σίγουρος γι αυτό που λέω.Είναι ένα από τα θέματα που έχουν και οι 2 δέκτες και η εταιρία οφείλει να το διορθώσει.Και μάλιστα,όσα κανάλια έχω σημειώσει από αυτά που χάνονται(όπως π.χ. το bvn) με τη σάρωση δικτύου,έχουν πανίσχυρο σήμα.Μόλις πας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,επανέρχονται όλα.

κανει κι'αυτο...?
δεν μου χει τυχει...
νομιζα οτι ειναι θεμα οριακης ληψης.

Μόλις έκανα μια δοκιμή στον 831: με σάρωση δικτύων βρήκε 648 κανάλια, με επαναφορά ρυθμίσεων και νέα σάρωση βρήκε 700 κανάλια. Υπάρχει όντως μια διαφορά.

Ισχύει!

Status
Not open for further replies.