NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Δυστυχως κατι τετοιο μόνο η Πυθία το γνωριζει και ειναι κριμα μιας και η Pace βγαζει αξιολογα μηχανηματα τα οποια λειτουργουν αξιοπρεπως (βλ. Sky DE). Η αληθεια ειναι πως τελευταια σε εμενα ακομη και το χαλαρο ζαπινγκ ειναι δυσκολο (με ή και χωρις λιστες αγαπημενων) με διαρκη κολληματα, σβυσιματα κτλ.. Εφοσον υιοθετηθηκε αποκλειστικος δεκτης, πρεπει να κοιταξουν το θεμα αναβαθμιση αμεσα. Τωρα θα μου πεις, εχουν αλλα να τους καινε..

Εχω το εξης προβλημα.παρολο που βαζω αυτοματη αναστολη δεκτη σε 1 ωρα ο δεκτης παραμενει ανοιχτος.εχετε καποια λυση?

Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές στο παρόν θέμα ότι τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις στο δέκτη τις θέτουμε στο "όχι".

Το ηξερα οτι πρεπει να ειναι στο οχι αλλα ηλπιζα με την αδρανοποιηση στο οχι η αυτ.αναστολη να λειτουργει.σαν να σου λεει κρατα το δεκτη μονιμα ανοιχτο μεχρι να καει μονος του.

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις άνοιξα την τηλεόραση σημερα πριν 10 λεπτά περίπου και τον αποκωδικοποιητή και έκανε μονος του, σάρωση καναλιών.

Μετα κάνοντας περιήγηση στα κανάλια, διαπίστωσα οτι χάθηκε εντελώς το hustler HD 3D του adult pack. Επίσης έγιναν και καποιες άλλες αλλαγές στα κανάλια στις θέσεις απο 800.

Γνωρίζετε κατι παραπανω εσείς;;

Last edited by a moderator:
δεν εχει αλλαξει κατι κανε εργοστασιακες ρυθμισεις

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Και γιατί πρέπει να ειναι στο ΟΧΙ;;

Η αδρανοποίηση πρέπει να είναι στο όχι, για να ανοίγει γρήγορα ο δέκτης. Με την αδρανοποίηση στο όχι, ο δέκτης είναι μερικώς αναμμένος (σε "αναστολή"), και τσεκάρει συχνά τα κανάλια (για να δει αν έχει αλλάξει κάτι). Αν το βάλεις στο ναι, *κάθε* φορά που θα τον ανάβεις, θα ψάχνει τα κανάλια πριν ανοίξει.
Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, μπορείς να το βάλεις και "ναι".

Στην επιλογή αυτόματη αναστολή, μπορείς να βάλεις ότι θες. Εγώ έχω βάλει 3 ώρες. Οπότε 3 ώρες μετά το τελευταίο πλήκτρο που πάτησες στο τηλεχειριστήριο, ο δέκτης κλείνει.

Προσωπικά όταν σταματώ να βλέπω, τον βάζω εγώ σε αναμονή. Τα "αυτόματα" τα έχω off.

Έχουνε εξαφανιστεί απο τον δέκτη μου τα δύο κανάλια Eurosport ξαναέκανα σάρωση μήπως και έρθουν αλλά τίποτα έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;

Έχω κι εγώ αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποια λύση εύκολη. Μόνο επαναφορά εργοστασιακών δεν έχω κάνει. Σαρώσεις πολλές αλλά τίποτα. Εξαφανισμένα.

Παιδια εχω ενα προβλημα που παρουσιάστηκε εδώ και δυο μέρες και θέλω την βοήθεια σας .οταν ανοίγω τον δεκτή το λαμπάκι αντί για πράσινο γίνεται πορτοκαλί και δεν εχω καθόλου εικόνα. Έκανα reset αλλα τίποτα πάλι . Θα πάρω τον τεχνικό τηλέφωνο Αλλα ήθελα μια πρώτη εκτίμηση τι μπορει να φταίει ?

Status
Not open for further replies.