NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις άνοιξα την τηλεόραση σημερα πριν 10 λεπτά περίπου και τον αποκωδικοποιητή και έκανε μονος του, σάρωση καναλιών.

Μετα κάνοντας περιήγηση στα κανάλια, διαπίστωσα οτι χάθηκε εντελώς το hustler HD 3D του adult pack. Επίσης έγιναν και καποιες άλλες αλλαγές στα κανάλια στις θέσεις απο 800.

Γνωρίζετε κατι παραπανω εσείς;;
 
Last edited by a moderator:
δεν εχει αλλαξει κατι κανε εργοστασιακες ρυθμισεις
 
Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Και γιατί πρέπει να ειναι στο ΟΧΙ;;

Η αδρανοποίηση πρέπει να είναι στο όχι, για να ανοίγει γρήγορα ο δέκτης. Με την αδρανοποίηση στο όχι, ο δέκτης είναι μερικώς αναμμένος (σε "αναστολή"), και τσεκάρει συχνά τα κανάλια (για να δει αν έχει αλλάξει κάτι). Αν το βάλεις στο ναι, *κάθε* φορά που θα τον ανάβεις, θα ψάχνει τα κανάλια πριν ανοίξει.
Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, μπορείς να το βάλεις και "ναι".

Στην επιλογή αυτόματη αναστολή, μπορείς να βάλεις ότι θες. Εγώ έχω βάλει 3 ώρες. Οπότε 3 ώρες μετά το τελευταίο πλήκτρο που πάτησες στο τηλεχειριστήριο, ο δέκτης κλείνει.
 
Προσωπικά όταν σταματώ να βλέπω, τον βάζω εγώ σε αναμονή. Τα "αυτόματα" τα έχω off.
 
Έχουνε εξαφανιστεί απο τον δέκτη μου τα δύο κανάλια Eurosport ξαναέκανα σάρωση μήπως και έρθουν αλλά τίποτα έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;

Έχω κι εγώ αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποια λύση εύκολη. Μόνο επαναφορά εργοστασιακών δεν έχω κάνει. Σαρώσεις πολλές αλλά τίποτα. Εξαφανισμένα.
 
Παιδια εχω ενα προβλημα που παρουσιάστηκε εδώ και δυο μέρες και θέλω την βοήθεια σας .οταν ανοίγω τον δεκτή το λαμπάκι αντί για πράσινο γίνεται πορτοκαλί και δεν εχω καθόλου εικόνα. Έκανα reset αλλα τίποτα πάλι . Θα πάρω τον τεχνικό τηλέφωνο Αλλα ήθελα μια πρώτη εκτίμηση τι μπορει να φταίει ?
 
το έβγαλα και δεν έγινε τίποτα .εν το μεταξύ έκανα σάρωση και δεν βρήκε κανένα μπουκέτο ή πάροχο
 
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το θρεντ (καποια μερη του όμως ναι) λόγω μεγεθους και δεν μπορεσα να βρω αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί/λυθει και να με παραπέμψετε εκεί :)
Εβαλα κι εγώ για πρώτη φορά nova (3play) κι εδώ και λίγες εβδομάδες το έχω. Εξ' αρχής αντιμετωπίζω, με τυχαίο ρυθμό εμφάνισης, το εξής πρόβλημα: ενώ παρακολουθώ κάποιο κανάλι κανονικά (απο το πακέτο της Νοβα) μετά άπο κάποια ώρα η λήψη σταματά με error 101 ή 30 (άρα θέμα κωδικοποίησης). Το έχουμε αναφέρει εξ αρχής στην εταιρια, ο δέκτης είναι αναβαθμισμένος, η κάρτα επίσης (και ειναι καινουρια και τα 2), οι περιβαλλοντολογικές στο off, το σημα μόνιμα 100% ποιότητα και >95% ισχύς (συνηθως 96 η 97), με 80αρι πιατο. Έχουν αλλάξει και τον δέκτη και την κάρτα, έχουν γίνει factory resets και στον πρώτο δέκτη και σε αυτον με τον οποίον τον αντικατέστησαν, και το θέμα συνεχίζεται.

Ερωτήσεις:
Το αντιμετωπίζουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα; Αν όχι τότε τι άλλο μπορεί να φταίει; Αν πάλι είναι κάτι "συνηθισμένο" και μόνιμο σε όλους, δεν είναι ξεκάθαρη κοροϊδία της εταιρείας που δε μπορεί να παρέχει απροβλημάτιστα την υπηρεσία που υπόσχεται;

Δυστυχώς δεν είχα μέχρι τώρα καθόλου εμπειρία σε δορυφορική τηλεόραση και όλα τα παρελκόμενα, οπότε μπορεί κάποια από αυτά που λέω να ακούγονται noob-stuff και βέβαια δεν γνωρίζω ακριβώς πώς λειτουργούν οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα πηγάζει απο εκεί...

Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω;
 
Αυτό το πρόβλημα σου γίνεται σε κάποια κανάλια ή σε όλα; Πως επανέρχεται το σήμα όταν βγάλει το μήνυμα λάθους;
 
Σε όλα (της Nova φυσικά) απ'όσο έχω μπορέσει να ελέγξω (γιατί καταλαβαίνεις ότι απο τη στιγμή που δεν είναι recreatable το πρόβλημα και εμφανίζεται με τυχαίο ρυθμό, είναι αδύνατον να είναι κανείς 24/7 από πάνω :) ). Επανέρχεται αν επιμείνεις λίγο έως αρκετά σε ζαπινγκ και γυρίσεις στα πρωτα κανάλια (mega, βουλη κλπ, αλλα δε νομιζω οτι εχει σχεση). Αν δεν κανεις έντονο ζαππινγκ, απλά μένει εκεί να σου δείχνει 101 ή 30.
Το update είναι ότι πήγε ο πατέρας μου σήμερα σε άλλον συνεργάτη της Νοβα, που φαινόταν πιο καταρτισμένος απο τους άλλους που απευθυνθηκαμε, και ο οποίος επιβεβαίωσε τη δική μου εικασία και μας ειπε κάποιες κινησεις για να ζητήσουμε απο τη Νοβα να λυθεί το θέμα, διότι είναι δικό τους.
 
Status
Not open for further replies.