NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παιδια δοκιμαστε να τον βγαλετε απο την πριζα, καντε επαναφορα εργοστασιακων , μπειτε στο μενυ εκει που λεει ρυθμισεις ηχου και καντε δοκιμες

Τα ίδια κάνει και σε μένα με τον ήχο, μετά την αναβάθμιση ! Επίσης παρόλο που βάζω από το menu "καρφωτά" την έξοδο να είναι 1080i αυτή παραμένει 576p ! Το ίδιο κάνει ακόμα και εάν βάλω 720p. Τέλος όταν πηγαίνω από τον δέκτη της TV στο AV (HDMI 1) που έχω συνδέσει τον 831HD έχω εικόνα (χωρίς ήχο φυσικά και στα 576p) για 1 δευτερόλεπτο μετά μαυρίζει η οθόνη για 2 δεύτερα μετά πάλι εικόνα για 1 δεύτερο και μετά μένει στο μαύρισμα. Αν αλλάξω κανάλι (πχ από Novacinema 1 σε Novacinema 2) έχω εικόνα κανονικά (πάντα χωρίς ήχο και πάντα 576p) !
Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιες τηλεοράσεις. Και εγώ Panasonic έχω όπως ο "συνάδελφος" παραπάνω, την 50G10.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα ! Δεν γίνεται τίποτα !

Με Ultrex λούστηκες , λούσου με Ultrex και θα δεις (μόνο αυτό που δεν μου είπαν . . . . έλεος !)

Last edited by a moderator:
βγαλτον απο την πριζα.αστον λιγο εκτος.ξανα-βαλτον στην πριζα και μετα κανε επναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
τα εκανες αυτα και συνεχιζει να κανει τα ιδια?

Ναι ρε συ , τα πάντα σου λέω. Το γνωρίζουν το πρόβλημα (λίγο αργά βέβαια το κατάλαβαν). Αφορά την συνεργασία του δέκτη , μέσω HDMI, με κάποιες τηλεοράσεις.

χμμμμ....εμενα και στους 2 που εκανα update,δεν μου παρουσιασαν καμια εμπλοκη.
ο 865 ειναι πανω σε μια pioneer 5090H και ο 831 σε μια samsung EH500.
απο τα λεγομενα σου,μαλλον υπαρχει προβλημα με καποιες panasonic.
για να δουμε σε ποσους αλλους και σε τι tv θα παρουσιαστει το προβλημα.

βαλτον με scart και δες τι ρυθμισεις εχει κρατησει στο μενου του hdmi μηπως καποια απο αυτες,δεν αρεσει στην tv σου.

Την ρύθμιση στο μενού , του HDMI, την κρατάει κανονικά ! Στο μενού βλέπεις ότι έχει γίνει 1080i αλλά στην πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Σε εμένα δεν εμφανίζει αναβάθμιση. Στον PVR έγινε κανονικά, αλλά δεν τον έχω σε πανασόνικ.

Την ρύθμιση στο μενού , του HDMI, την κρατάει κανονικά ! Στο μενού βλέπεις ότι έχει γίνει 1080i αλλά στην πραγματικότητα δεν αλλάζει.

για βαλτου ενα scart και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις μπας και...δεν μου ερχεται κατι αλλο..

Σε εμένα δεν εμφανίζει αναβάθμιση. Στον PVR έγινε κανονικά, αλλά δεν τον έχω σε πανασόνικ.

ο 831 γενικα αργει να ενημερωθει..πιστευω οτι εαν το βγαλεις/βαλεις πριζα θα την παρει.

για βαλτου ενα scart και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις μπας και...δεν μου ερχεται κατι αλλο...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει γιατρειά.
Η απάντηση της Nova, με μασημένα λόγια, είναι ότι το πρόβλημα το ψάχνουν (που'ναι , που'ναι το πρόβλημα του . . . ψάχτο ψάχτο δεν θα το βρεις !) και όταν το βρουν θα το διορθώσουν μέσω νέας αναβάθμισης. Το θέμα είναι εμείς που έχουμε πρόβλημα θα πρέπει να βλέπουμε με scart μέχρι τότε ?!?! Ε ?

τι να σου πω ρε φιλε...?standby μηπως και κανουν κατι αμεσα,γιατι απ`οτι βλεπω,θα σκασει σε πολλους το προβλημα.

Έκανα και εγώ αναβάθμιση μέσω hdmi,σε μια Sony Bravia KDL-40L4000 ολα τελεια κανενα πρόβλημα

Κανένας με LG βρε παιδιά που να έκανε την αναβάθμιση και να του δουλεύει;
Χα χα χα πλάκα έχουμε!!!

Τελευταία επικοινωνία με Nova πριν από 10 λεπτά.
Τεχνικός : "Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα, μάλλον κάτι έχουμε ψυχανεμιστεί, αν όντως το πρόβλημα γίνει μεγάλο, τότε και μόνο τότε και κάτω από τις κατάλληλες προυποθέσεις, θα δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι !" "ΑΝ ισχύσουν τα παραπάνω τότε το πρόβλημα θα λυθεί όταν βγει το ΝΕΟ update και μέχρι τότε δεν θεωρήστε ότι έχετε πρόβλημα γιατί ΒΛΕΠΕΤΕ μέσω scart !"
Ερώτηση : Να περιμένω τουλάχιστον νέα από εσάς το συντομότερο δυνατόν ;
Τεχνικός : "Μπα, δεν νομίζω !"
Ερώτηση : Δεν δικαιούμε κάποιον άλλον αποκωδικοποιητή για να κάνω ΣΩΣΤΑ την δουλειά μου ;
Τεχνικός : "Μα είστε ΕΚΤΟΣ εγγύησης !"

Δεν υπήρξε άλλη ερώτηση από μέρους μου γιατί είμαι ακόμα άφωνος !

Κανένας με LG βρε παιδιά που να έκανε την αναβάθμιση και να του δουλεύει;
Χα χα χα πλάκα έχουμε!!!
Ολα ΟΚ με LG pk550

Τελευταία επικοινωνία με Nova πριν από 10 λεπτά.
Τεχνικός : "Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα, μάλλον κάτι έχουμε ψυχανεμιστεί, αν όντως το πρόβλημα γίνει μεγάλο, τότε και μόνο τότε και κάτω από τις κατάλληλες προυποθέσεις, θα δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι !" "ΑΝ ισχύσουν τα παραπάνω τότε το πρόβλημα θα λυθεί όταν βγει το ΝΕΟ update και μέχρι τότε δεν θεωρήστε ότι έχετε πρόβλημα γιατί ΒΛΕΠΕΤΕ μέσω scart !"
Ερώτηση : Να περιμένω τουλάχιστον νέα από εσάς το συντομότερο δυνατόν ;
Τεχνικός : "Μπα, δεν νομίζω !"
Ερώτηση : Δεν δικαιούμε κάποιον άλλον αποκωδικοποιητή για να κάνω ΣΩΣΤΑ την δουλειά μου ;
Τεχνικός : "Μα είστε ΕΚΤΟΣ εγγύησης !"

Δεν υπήρξε άλλη ερώτηση από μέρους μου γιατί είμαι ακόμα άφωνος !

Δηλαδή η λύση είναι το scart? Αυτή είναι η απάντηση της εταιρείας? Πρέπει να τους πάρουμε τηλέφωνο για βλάβη όση έχουμε πρόβλημα (εκτός αν είμαστε μόνο εμείς οι τρεις)

Status
Not open for further replies.