NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Έχει δοκοιμάσει κανείς τον 831 με disecq μεγαλύτερο απο 4άρι, με το hotbird να βρίσκεται π.χ. στη θέση 3? (στη θέση 1 όλοι οι δέκτες δουλεύουν)
Γενικά, έστο και 4άρι disecq απο θέση 2 και πάνω δουλεύει?

Μέχρι 4/1 μπορείς να βάλεις και δουλεύει σε όλες τις θέσεις..

Αν τον βάλεις σε 8άρι diseqc στην θέση 2 πάλι ΟΚ?

Μην πάω και αλλάζω θέσεις στην ταράτσα χωρίς λόγο :P

Θεωρητικά ναι (ο δέκτης υποστηρίζει 1.1). Πρακτικά, θα μας πεις... :flipout:

Μου εχει βαλει στο μπουκετο της Nova στην θεση 17 ενα novasports extra2, που ειναι ραδιοφωνικο. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?. Επισης μια αλλη ερωτηση: το Nerit Sports βρισκεται μεσα στο μπουκέτο?

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Αν τον βάλεις σε 8άρι diseqc στην θέση 2 πάλι ΟΚ?

Μην πάω και αλλάζω θέσεις στην ταράτσα χωρίς λόγο :P

Αν το 8ρη σου diseqc είναι pure uncommitted diseqc, τότε θα δουλεύει στις θέσεις από 1 ως 4. Αν δεν είναι pure uncommitted diseqc αλλά είναι συνδυασμός committed/uncommitted, δε θα δουλεύει καθόλου.

Μια ερώτηση παιδιά. Ποια είναι η τελευταια αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή? Γιατί ενεργοποίησα ξανά τον παλιό pace που είχα πριν 2-3 χρόνια και δείχνει οτι δεν υπάρχει καινούργια αναβάθμιση. Μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Αν το 8ρη σου diseqc είναι pure uncommitted diseqc, τότε θα δουλεύει στις θέσεις από 1 ως 4. Αν δεν είναι pure uncommitted diseqc αλλά είναι συνδυασμός committed/uncommitted, δε θα δουλεύει καθόλου.

Πως θα το ξέρω αυτό?
Το EMP-Centauri είναι, αν αυτό βοηθάει.

Το 8πλο EMP Centauri που υποστηρίζει 1.1 (γιατί υπάρχει και το παλιό που υποστηρίζει μόνο 1.2) μπορεί να ρυθμιστεί είτε σαν full uncommitted switch είτε σαν συνδυασμός commited - uncommited. Πρέπει να δεις πως το έχεις ρυθμίσει. Έχει κάτι διακοπτάκια πάνω που ορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του. Αν το έχεις σαν full uncommitted, τότε ο pace θα δουλεύει με diseqc 1.1 στις πρώτες 4 θέσεις.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι τα έχω δει τα διακοπτάκια.

Έτσι, αν κάποιος βλέπει αρκετές ώρες Eurosport ή Mezzo, η κάρτα του θα κλειδώσει και θα πρέπει να αλλάξει κανάλι σε κάποιο από αυτά των 4 βασικών συχνοτήτων για να ενεργοποιηθεί και πάλι.
Αμ, αυτό μου έχει συμβεί μερικές φορές και έβαζα και έβγαζα την κάρτα...

Καθότι παντελώς άσχετος με τα δορυφορικά, στο συγκεκριμένο δέκτη μπορούμε να σετάρουμε τα κανάλια με όποια σειρά επιθυμούμε ή αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει στη δορυφορική;

Μπορείς να τα βάλεις με την σειρά που θες εσύ στα προσωπικά μπουκέτα.

Last edited by a moderator:
Ο δέκτης υποστηρίζει κανονικά diseqc 1.0/1.1 (φρόντισε να είναι αναβαθμισμένος στην τελευταία αναβάθμιση).

το ιδιο ισχυει και για τον 865 αν εχω το τελευταιο firmware;;;

αν βαλω diseqc για να προσθεσω αλλο 1 ή 3 δορυφορους απο που στο μενου δινω τις συχνοτητες των καναλιων που θελω να βλεπω;;;

εχω την εντυπωση οτι δεχεται μονο μια συχνοτητα στο μενου την 11823...

Ο δέκτης δεν κατεβάζει άλλους δορυφόρους. Απλά λειτουργεί αν τον βάλεις σε διακόπτη.

Σε μενα παντως τα προβληματα με αυτο τον δεκτη σινεχιζονται και επειδη βρισκομαι εξωτερικο τον ιουλιο που ερχομαι ελλαδα να τον παρω μαζι μου ωστε να γινει αντικατασταση... θα γινει ομως αντικατασταση???????? η θα με τρεχουν !!!!!!!

τα προβληματα του δεκτη μου ειν αι τα εξης!!!!!!!!

1) δεν ξανα διμιουργω αγαπημενα Favoriten διοτι αρκετα συχνα και σε ανοιποτο χρονο κανει το μηχανημα απο μονο του στα καλα καθουμενα Recet με αποτελεσμα τα χα;νει ολα ...........

2) απο την ενταση ειτε την ανεβασω ειτε την κατεβασω ο ηχος μενει ιδιος ........

3) μερικες φορες παταω να μου αλαξει καναλι απο το τιλεκοντρολ και μου βγαζει ξαφνικα την λιστα Μενου!!!!!!!

4) πχ σημερα που ανοιξα τον 831 ειχε εικονα και δεν ειχε φωνη εκανα ολα τα δοκιμαστικα με τα καλωδια δεν εγινε τιποτα και αναγκαστηκα εκανα Recet και επανηλθε!!!!

5) απο μονο του τακτικα ξαφνικα Recet με αποτελεσμα να πρπει να βγαλω τροφοδοτικο απο μτο ρευμα για 1 λεπτο να κανει διαφορα τρελα επανεκινισεις κτλπ και μετα απο κανα μισαωρο να ξαναερχετε ασ πουμε στα φισιολογικα του !!!!!!!!

6) μια φορα ειχα και θεμα με την εικονα την εβγαζε γκριζα μετα απο κανα διο τρια καλωδια αλαγης HDMI επανηλθε....

7)παντως ζω με τον φοβο οτι καθε μερα την επομενη μερα μπορει και να μην ανοιξει , νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο επι 14 χρονια να τους πληρωνεις 50 ευρο και τον τελευταιο χρονο με το δικο τους μηχανημα να εχεις αυτα τα προβληματα!!!!!!

8) επισης σφαλφα ξασφνικα μπορει να μου βγαλει οτι ελενξτε το καλωδιο κτλπ και εαν δεν γινει καλεστε την εξηπηρετηση πελατων εντομεταξυ το καλωδιο ειναι οκ ελενγμενο και τεσταρισμενο

9)θα μου τον αλαξουν τον 831 η θα μου αρχισουν τις παπαριες που λενε δοκιμασε αυτο εκεινο κτλπ___???? η θα με στειλουν στα τεχνικα εξιοδοτιμενα καταστηματα που εχουν στην πολη μας και που εκει οι τεχνικοι λοιπουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εχουν βαλη τις γυναικες τους η καποια γυναικα εκει ωστε να σου λεει εκει τα ελληνικα παραμυθια ....... και αφου το αφησεις εκει να το ελενξουν σε μια οι δυο μερες μπορει εκεινο το διαστημα να μην κανει το μηχανημα τιποτα απο τα παραπανω χαζα που κανει τοτε τι γινετε??????? θα μ ε παρει τηλεφωνο θα μπου πει ελατε κυριε να παρετε το μηχανημα σας δεν ειχε τριποτα η το φτιαξαμε ,η το καναμε αναβαθμηση παραμυθια αφου εχω την π[ιο καινουργια βερσιον !!!!! αυτα εν οληγης .. θελω γνωμες και προτασεις σας

Last edited:
Όλα αυτα που αναφερεις δεν ειναι τυπικά του δεκτη οπότε μυρίζει βλαβη. Ο ήχος που δεν αλλαζει και το να πατας κατι και να σβηνει-ή να κανει κατι αλλο, αυτα ναι γινονται. Τα αλλα ωστόσο δεν μου εχουν συμβει και δεν εχω βρει πολλες αναφορες. Σε παρομοια κατασταση που ειχα, τον πηγα με το που πατησα Ελλάδα. Μεσα σε 2 μερες μου τον αντικατεστησαν. Αυτο βεβαια εξαρταται απο την βλαβη ή όχι βλάβη που θα εχει το μηχανημά σου.

και επισης ενα τελευταιο που ξεχασα να το αναφερω παντα για προβλημα μιλαω ειναι σημερα αφου το εβγαλα απο την μπριζα και μετα κανα λεπτο το ξαναεβαλα και δεν θυμαμαι εαν το ανοιξα εγω η ανοιξε απο μονο του απευθειας ,τοτε αρχισε αμεσως να αναβουν ολα τα τρελα λαμπ[ακια και εκανε ρεσετ απο μονο του και αφου7 τελειωσε και ηρθε στα καλα του ασ πουμε ανοιξε και αρχησε να παιζει!!!!!! ειναι νορμαλ εαν καθε φορα βγαζουμε το καλωδιο ρευματος απο την μπριζα να κανει αυτα τα χαζα νομιζω οχι γιατι κανει ολοκλιρομενο ρεσετ σαρωση κτλπ αρα χανοντα;ι οτι ειχα πχ αποθηκευμενο δικο μου αρα ειμαστε για ?????

Ναι. Αυτή είναι η κανονική διαδικασία εκκίνησης του δέκτη.

Τον εχω σε splitter με τον solo2, οποτε του κοβω το ρευμα με ενα ασυρματη πριζα στην οποια τον εχω τοποθετησει, οταν δουλευω τον solo. Καμια φορά δε μου εχει κανει σάρωση κατα την εκκινηση.

Status
Not open for further replies.