NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Σε μενα παντως τα προβληματα με αυτο τον δεκτη σινεχιζονται και επειδη βρισκομαι εξωτερικο τον ιουλιο που ερχομαι ελλαδα να τον παρω μαζι μου ωστε να γινει αντικατασταση... θα γινει ομως αντικατασταση???????? η θα με τρεχουν !!!!!!!

τα προβληματα του δεκτη μου ειν αι τα εξης!!!!!!!!

1) δεν ξανα διμιουργω αγαπημενα Favoriten διοτι αρκετα συχνα και σε ανοιποτο χρονο κανει το μηχανημα απο μονο του στα καλα καθουμενα Recet με αποτελεσμα τα χα;νει ολα ...........

2) απο την ενταση ειτε την ανεβασω ειτε την κατεβασω ο ηχος μενει ιδιος ........

3) μερικες φορες παταω να μου αλαξει καναλι απο το τιλεκοντρολ και μου βγαζει ξαφνικα την λιστα Μενου!!!!!!!

4) πχ σημερα που ανοιξα τον 831 ειχε εικονα και δεν ειχε φωνη εκανα ολα τα δοκιμαστικα με τα καλωδια δεν εγινε τιποτα και αναγκαστηκα εκανα Recet και επανηλθε!!!!

5) απο μονο του τακτικα ξαφνικα Recet με αποτελεσμα να πρπει να βγαλω τροφοδοτικο απο μτο ρευμα για 1 λεπτο να κανει διαφορα τρελα επανεκινισεις κτλπ και μετα απο κανα μισαωρο να ξαναερχετε ασ πουμε στα φισιολογικα του !!!!!!!!

6) μια φορα ειχα και θεμα με την εικονα την εβγαζε γκριζα μετα απο κανα διο τρια καλωδια αλαγης HDMI επανηλθε....

7)παντως ζω με τον φοβο οτι καθε μερα την επομενη μερα μπορει και να μην ανοιξει , νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο επι 14 χρονια να τους πληρωνεις 50 ευρο και τον τελευταιο χρονο με το δικο τους μηχανημα να εχεις αυτα τα προβληματα!!!!!!

8) επισης σφαλφα ξασφνικα μπορει να μου βγαλει οτι ελενξτε το καλωδιο κτλπ και εαν δεν γινει καλεστε την εξηπηρετηση πελατων εντομεταξυ το καλωδιο ειναι οκ ελενγμενο και τεσταρισμενο

9)θα μου τον αλαξουν τον 831 η θα μου αρχισουν τις παπαριες που λενε δοκιμασε αυτο εκεινο κτλπ___???? η θα με στειλουν στα τεχνικα εξιοδοτιμενα καταστηματα που εχουν στην πολη μας και που εκει οι τεχνικοι λοιπουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εχουν βαλη τις γυναικες τους η καποια γυναικα εκει ωστε να σου λεει εκει τα ελληνικα παραμυθια ....... και αφου το αφησεις εκει να το ελενξουν σε μια οι δυο μερες μπορει εκεινο το διαστημα να μην κανει το μηχανημα τιποτα απο τα παραπανω χαζα που κανει τοτε τι γινετε??????? θα μ ε παρει τηλεφωνο θα μπου πει ελατε κυριε να παρετε το μηχανημα σας δεν ειχε τριποτα η το φτιαξαμε ,η το καναμε αναβαθμηση παραμυθια αφου εχω την π[ιο καινουργια βερσιον !!!!! αυτα εν οληγης .. θελω γνωμες και προτασεις σας

Last edited:
Όλα αυτα που αναφερεις δεν ειναι τυπικά του δεκτη οπότε μυρίζει βλαβη. Ο ήχος που δεν αλλαζει και το να πατας κατι και να σβηνει-ή να κανει κατι αλλο, αυτα ναι γινονται. Τα αλλα ωστόσο δεν μου εχουν συμβει και δεν εχω βρει πολλες αναφορες. Σε παρομοια κατασταση που ειχα, τον πηγα με το που πατησα Ελλάδα. Μεσα σε 2 μερες μου τον αντικατεστησαν. Αυτο βεβαια εξαρταται απο την βλαβη ή όχι βλάβη που θα εχει το μηχανημά σου.

και επισης ενα τελευταιο που ξεχασα να το αναφερω παντα για προβλημα μιλαω ειναι σημερα αφου το εβγαλα απο την μπριζα και μετα κανα λεπτο το ξαναεβαλα και δεν θυμαμαι εαν το ανοιξα εγω η ανοιξε απο μονο του απευθειας ,τοτε αρχισε αμεσως να αναβουν ολα τα τρελα λαμπ[ακια και εκανε ρεσετ απο μονο του και αφου7 τελειωσε και ηρθε στα καλα του ασ πουμε ανοιξε και αρχησε να παιζει!!!!!! ειναι νορμαλ εαν καθε φορα βγαζουμε το καλωδιο ρευματος απο την μπριζα να κανει αυτα τα χαζα νομιζω οχι γιατι κανει ολοκλιρομενο ρεσετ σαρωση κτλπ αρα χανοντα;ι οτι ειχα πχ αποθηκευμενο δικο μου αρα ειμαστε για ?????

Ναι. Αυτή είναι η κανονική διαδικασία εκκίνησης του δέκτη.

Τον εχω σε splitter με τον solo2, οποτε του κοβω το ρευμα με ενα ασυρματη πριζα στην οποια τον εχω τοποθετησει, οταν δουλευω τον solo. Καμια φορά δε μου εχει κανει σάρωση κατα την εκκινηση.

Δεν νομίζω να γίνεται. Ο δέκτης κάνει πλήρη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

Εγω παντως τα εχω στα off. Στην εκκινηση βγαζει μονο το logo της Νοβα και ξεκιναει η αναπαραγωγη. Ειμαι σε "nightly" firmware (???) εξαιτιας της Panaκρισης.. 1.25.2.84, Loader 35/10 ver 23

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Αυτό συμβαίνει με απενεργοποίηση και αδρανοποίηση στο "off";

Δεν θυμάμαι, κάποιο το έχω ενεργό (αυτό που κλείνει τον δέκτη μετά από 4 ώρες).

Σε μενα παντως τα προβληματα με αυτο τον δεκτη σινεχιζονται και επειδη βρισκομαι εξωτερικο τον ιουλιο που ερχομαι ελλαδα να τον παρω μαζι μου ωστε να γινει αντικατασταση... θα γινει ομως αντικατασταση???????? η θα με τρεχουν !!!!!!!

τα προβληματα του δεκτη μου ειν αι τα εξης!!!!!!!!

1) δεν ξανα διμιουργω αγαπημενα Favoriten διοτι αρκετα συχνα και σε ανοιποτο χρονο κανει το μηχανημα απο μονο του στα καλα καθουμενα Recet με αποτελεσμα τα χα;νει ολα ...........

2) απο την ενταση ειτε την ανεβασω ειτε την κατεβασω ο ηχος μενει ιδιος ........

3) μερικες φορες παταω να μου αλαξει καναλι απο το τιλεκοντρολ και μου βγαζει ξαφνικα την λιστα Μενου!!!!!!!

4) πχ σημερα που ανοιξα τον 831 ειχε εικονα και δεν ειχε φωνη εκανα ολα τα δοκιμαστικα με τα καλωδια δεν εγινε τιποτα και αναγκαστηκα εκανα Recet και επανηλθε!!!!

5) απο μονο του τακτικα ξαφνικα Recet με αποτελεσμα να πρπει να βγαλω τροφοδοτικο απο μτο ρευμα για 1 λεπτο να κανει διαφορα τρελα επανεκινισεις κτλπ και μετα απο κανα μισαωρο να ξαναερχετε ασ πουμε στα φισιολογικα του !!!!!!!!

6) μια φορα ειχα και θεμα με την εικονα την εβγαζε γκριζα μετα απο κανα διο τρια καλωδια αλαγης HDMI επανηλθε....

7)παντως ζω με τον φοβο οτι καθε μερα την επομενη μερα μπορει και να μην ανοιξει , νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο επι 14 χρονια να τους πληρωνεις 50 ευρο και τον τελευταιο χρονο με το δικο τους μηχανημα να εχεις αυτα τα προβληματα!!!!!!

8) επισης σφαλφα ξασφνικα μπορει να μου βγαλει οτι ελενξτε το καλωδιο κτλπ και εαν δεν γινει καλεστε την εξηπηρετηση πελατων εντομεταξυ το καλωδιο ειναι οκ ελενγμενο και τεσταρισμενο

9)θα μου τον αλαξουν τον 831 η θα μου αρχισουν τις παπαριες που λενε δοκιμασε αυτο εκεινο κτλπ___???? η θα με στειλουν στα τεχνικα εξιοδοτιμενα καταστηματα που εχουν στην πολη μας και που εκει οι τεχνικοι λοιπουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εχουν βαλη τις γυναικες τους η καποια γυναικα εκει ωστε να σου λεει εκει τα ελληνικα παραμυθια ....... και αφου το αφησεις εκει να το ελενξουν σε μια οι δυο μερες μπορει εκεινο το διαστημα να μην κανει το μηχανημα τιποτα απο τα παραπανω χαζα που κανει τοτε τι γινετε??????? θα μ ε παρει τηλεφωνο θα μπου πει ελατε κυριε να παρετε το μηχανημα σας δεν ειχε τριποτα η το φτιαξαμε ,η το καναμε αναβαθμηση παραμυθια αφου εχω την π[ιο καινουργια βερσιον !!!!! αυτα εν οληγης .. θελω γνωμες και προτασεις σας

Είχα παρόμοια προβλήματα με εσένα. Έκανα αναβάθμιση τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα και απο τότε όλα λειτουργούν τέλεια. Μόνο το τηλεκοντρολ αναγκάστικα και άλλαξα για τα προβλήματα που αναφέρεις περί λάθος ενεργειών στα πλήκτρα. Αυτά δε φτιάξανε με τις αναβαθμίσεις.

Last edited:
Είχα παρόμοια προβλήματα με εσένα. Έκανα αναβάθμιση τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα και απο τότε όλα λειτουργούν τέλεια.

Αναβαθμιση τον αποκωδικοποιητη οκ το καταλαβα!!!! αλλα αναβαθμηση και την καρτα δεν το καταλαβα???????? τι ενοεεις φιλε μου λεγοντας και την κάρτα !!!!!!! ευχαριστω

Ειχα παρει στο τεχνικο τμημα και ειχα ενα προβλημα δε θυμαμαι τι ακριβως και μου ειχανε πει πως ασχετα που αναβαθμισα τον αποκωδικοποιητη επρεπε να αναβαθμισω κ την καρτα κ μου ειπαν να την αφησω στον αποκωδικοποιητη μεσα για 6 ωρες και μετα να κανω επανεκκινηση.Το εκανα και ολα οκ.Απλα εγω ειχα παρει τον αποκωδικοποιητη του πατερα μου και την δικη του καρτα που ηταν παλια και τα εκανα μεταφορα.Ισως επειδη τα τελευταια 2 χρονια που δεν τον χρησιμοποιουσε να παλιωσε η καρτα και να ηθελε αναβαθμιση.Μου το ειχε πει κ ο τεχνικος πως αν επαιρνα νεα καρτα θα ηταν απο τις καινουριες.Για ρωτα τους μηπως πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ειχα παρει στο τεχνικο τμημα και ειχα ενα προβλημα δε θυμαμαι τι ακριβως και μου ειχανε πει πως ασχετα που αναβαθμισα τον αποκωδικοποιητη επρεπε να αναβαθμισω κ την καρτα κ μου ειπαν να την αφησω στον αποκωδικοποιητη μεσα για 6 ωρες και μετα να κανω επανεκκινηση.Το εκανα και ολα οκ.Απλα εγω ειχα παρει τον αποκωδικοποιητη του πατερα μου και την δικη του καρτα που ηταν παλια και τα εκανα μεταφορα.Ισως επειδη τα τελευταια 2 χρονια που δεν τον χρησιμοποιουσε να παλιωσε η καρτα και να ηθελε αναβαθμιση.Μου το ειχε πει κ ο τεχνικος πως αν επαιρνα νεα καρτα θα ηταν απο τις καινουριες.Για ρωτα τους μηπως πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο.

Και συνεχιζεται το κακο !!! μετα απο αναβαθμηση του δεκτη σαν να τον ειδα να ειναι καλυτερα και τουκανα και κανα δυο λιστες φαβοριτεν μαλλον η ιδεα μου ηταν οτι μου φανηκε καλυτερος στον αγωνα ελλαδος ιαπωνιας στο 85 τρωει ενα κολιμα ο δεκτης εγω νομισα οτι ηταν απο το καναλι της νεριτ !!!πως κοιταω τον δεκτη το φοτακι κοκινο Γα............σετα απο εκλει καΙ ΥΣΤΕΡΑ εκανε να ξαναδουλεψει ο δεκτης καμια ωρα μετα απο τα γνωστα βαλε βγαλε καλωδια απο το ρευμα απο παμπολλα ρεσετ απο μονο του να παταω το τλιλεκοντρολ το κοκινο κουμπι για να ανοιξει ο δεκτης και αυτος να δειχνει το φωτακι του παουερ πρασικο και σε μιλισεκουντε αμεσως κοκινο και να μην ανοιγει ο δεκτης με τιποτα ...... τελικα αφου εβγαλε ολα αυτα που επρεπε να βγαλει τα λαθη μεχρι και παλι μου εβγαλε σφαλμα στην οθονη το καλωδιο στον δεκτη δεν ειναι σωστα σινδεμενο και τα σιναφει χαζομαρες ,και μετα απο ολα αυτα σε καποια φαση πατοντας τα κουμπια του τιλεκοτρολ μπηκε στο μενου τελικα εκανε σαρωση βρηκε τα καναλια αλλα οχι ολα και το εβαλα 15 λεπτα για να φερει τα καναλια νοβασινεμα 2 και 3 και νεριτ HD sto kanali novasinema 1 αυτα τα νεα ..........

Σε τέτοιου είδους κολλήματα απλά βγάζεις το καλώδιο ρεύματος για 10 λεπτά και μετά ξανα ανοίγεις την κονσόλα. Επίσης μπορείς να κάνεις και hard reset . Ορίστε πως

1) κρατάμε για περίπου 5 δευτ. το κουμπί Menu στην πρόσοψη του δέκτη
2) πατάμε αριστερό βέλος (στην πρόσοψη του δέκτη)
3) πατάμε οκ (στην πρόσοψη του δέκτη)

και περιμένουμε να τελείωσει το reset/σάρωση

Σε τέτοιου είδους κολλήματα απλά βγάζεις το καλώδιο ρεύματος για 10 λεπτά και μετά ξανα ανοίγεις την κονσόλα. Επίσης μπορείς να κάνεις και hard reset . Ορίστε πως

1) κρατάμε για περίπου 5 δευτ. το κουμπί Menu στην πρόσοψη του δέκτη
2) πατάμε αριστερό βέλος (στην πρόσοψη του δέκτη)
3) πατάμε οκ (στην πρόσοψη του δέκτη)

και περιμένουμε να τελείωσει το reset/σάρωση

exω κανει πολλες φορες hard reset

Μετα απο πτωση τασης του δικτυου της ΔΕΗ ο αποκωδικοποιητης δεν βγαζει ηχο στο HDMI (στο scart δεν το δοκιμασα καθως δεν ειχα καλωδιο)...
Εκανα επαναφορα εργοστασιακων καθως και hard reset αλλα τιποτα...
Τον αποκωδικοποιητη τον εχω 1,5 χρονο η εγγυηση του ειναι ενας χρονος η δυο? Αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση ποσο θα κοστισει?
Επισης τον δοκιμασα και στις 2 θυρες HDMI της TV στην μια η εικονα ειναι κανονικη αλλα χωρις ηχο και στην αλλη θυρα εχει ροζ αποχρωση και παλι χωρις ηχο...
Εχει κανεις καποια ιδεα η να τον παω σε κανεναν ηλεκτρονικο η στην Forthnet για αντικατασταση?

Ναι 2 καλωδια εχω μεχρι και tv αλλαξα αλλα τα ιδια...
Θα δοκιμασω και το scart γιατι το εχω δωσει οπως επισης θα δοκιμασω καλωδιο απο τις εξοδους του audio LR του αποκωδικοποιητη...

Last edited:
24 μήνες έχει εγγύηση η συσκευή.
Μην τους πεις για πτώση τάσης, πες τους:"ρε παιδί μου, σκάρτο μου βγήκε το μαραφέτι!:beatnik2:".

Status
Not open for further replies.