NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
ο δέκτης είναι μεγάλη μπαγκατέλα, κολλάει αφάνταστα, χάνει τον ήχο και άλλα διάφορα, απορώ πως έχουν στηριχτεί επάνω του για να πουλάνε τις υπηρεσίες τους εκεί στη νόβα...

Τι εννοείς χάνει τον ήχο;

Τι εννοείς χάνει τον ήχο;

αυτό που λέω πως να το πω αλλιώς έβλεπα τβ και στην αλλαγή καναλιού ο ήχος χάθηκε, τον έβγαλα από τη πρίζα και μετά πάλι οκ

καλησπερα σε ολους θα ηθελα να απαντησει καποιος αν γνωριζει μιλουσα με γνωστο πριν απο λιγο και μου ειπε οτι εχει καποιο προβλημα με τον 831 του παιζει καποια καναλια αντ1 μεγκα και και καποια αλλα και δεν παιζουν τα ντοκιμαντερ τα σινεμα τα αθλητικα εκανε εργοστασιακες ρυθμισεις επιασε 640 καναλια και παλι δεν του ανοιγει αυτα που ανεφερα υστερα απο επικοινωνια που ειχε του ειπαν οτι χαλασε ο δεκτης λετε αυτο να γινεται η παιζει να ειναι και κατι αλλο

Last edited by a moderator:
Ας αποσυνδέσει το δέκτη από το ρεύμα για δέκα λεπτά να δει μήπως συνέλθει. Αν συνεχίσει και μετά το ίδιο πρόβλημα, χρειάζεται έλεγχος της εγκατάστασης.

κάτι νέο σήμερα μου τα έδειχνε όλα μωβ, το έβγαλα από τη πρίζα και όλα οκ...

Καλησπερα , εμενα αρχισε παλι τα κουφα να κανει μα εντελως κατι πραματα ο απο κατω μου στον τριτο οροφο εχει νοβα τωρα πως γινετε αυτο ειναι πολυ ετσι παραφυσικο :) ... αλλαζε τα καναλια απο κατω και αλλαζε και σε μενα και το ιδιο εγινε και σε αυτον οταν εγω αλλαζα καναλια αυτο το εκανε για κανα δυο ωρο ... το μονο που καναμε το βγαλαμε απο το ρευμα για λιγο και μετα ολα οκ τι να πω μεσα απο τσιμεντα και αλλα να περναει σημα ....

:flipout::flipout:

το έχουμε ξαναπεί... στο θέμα δέκτη οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά !!!

Ακόμα και χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο του κάτω ορόφου δίνουν !!!!

Μέσα σε δυο μέρες χάθηκε ο ηχος 2 φορες. Αυτό έγινε σε άλλο δεκτή σε αλλο σπιτι στην αλλαγή καναλιών αλλά φορούσε το usb stick που δίνει η νοβα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέσα σε δυο μέρες χάθηκε ο ηχος 2 φορες. Αυτό έγινε σε άλλο δεκτή σε αλλο σπιτι στην αλλαγή καναλιών αλλά φορούσε το usb stick που δίνει η νοβα
Και χρησιμοποιείται ως επίγειος δέκτης για digea

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και χρησιμοποιείται ως επίγειος δέκτης για digea
Το USB stick πόσο κάνει ξέρουμε;

εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι το στικ με βόλεψε πάρα πολύ γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να αγοράσω αντίστοιχο δέκτη!

Παιδιά πώς θα μπορέσω να προμηθευτώ κι εγώ ένα usb stick για να μπορέσω να μετατρέψω τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή της nova σε digea mpeg4 αποκωδικοποιητή; Δεν είμαι ενεργός πελάτης και προφανώς θα αρνηθούν να μου δώσουν το usb dongle. Μπορεί να το αγοράσει κάποιος για μένα (ενεργός συνδρομητής προφανώς) και να του το πληρώσω; (Θεσσαλονίκη βρίσκομαι). Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο usb dongle που να είναι συμβατό; (από ebay). Υπάρχει άλλη λύση για να ζωντανέψω τον pace 831 ως digea αποκωδικοποιητή; Ευχαριστώ.

Πηγαινε σε ενα καταστημα και παρτο. Πες πως εισαι ενεργος. Τζαμπα το δινουν επειδη ξεστοκαρουν

Status
Not open for further replies.