NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Πηγαινε σε ενα καταστημα και παρτο. Πες πως εισαι ενεργος. Τζαμπα το δινουν επειδη ξεστοκαρουν

Τζάμπα το δίνουν, με απόδειξη ενός λεπτού (0,01 ), και αφού κάνουν συσχέτιση με τον τηλεφωνικό αριθμό της συνδρομής. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Δεν νομίζω να μπορεί να πηγαίνει κάποιος μη συνδρομητής, ή κάποιος που έχει ήδη πάρει, να ζητά ένα dtt dongle και να του το δώσουν.

Last edited:
Εμενα δε μου ζητησαν τηλεφωνο. Με ρβτησε εισαι συνδρομητης νοβα; Ειπα ναι και μου το εδωσε

κάτι νέο σήμερα μου τα έδειχνε όλα μωβ, το έβγαλα από τη πρίζα και όλα οκ...

Το παθαίνει και εμένα (το έχω γράψει και παλιότερα)
το κουφό είναι πως δίνω σήμα σε άλλες 2 τν και όταν παίζει μωβ αυτή που έχει το δέκτη οι άλλες είναι ΟΚ!!!

πήρα τον επίγειο δέκτη αλλά ξέχασα το τηλεκοντρόλ και σαν αποτέλεσμα δε μπορώ να μπω στο μενού εγκατάστασης χωρίς το 1234

αν βρω φτηνό αντικατατστάτη τηλεκοντρόλ αύριο έχει καλώς διαφορετικά no zapping!

Mετατρεπει τον δεκτη σε combo δηλαδη επιγειο+δορυφορικο.

Εμένα μόλις μου έσπασε τα νεύρα! Αφού το τοποθέτησα έκανα σάρωση,έφτανε μέχρι 15% και μετά μου έγραφε οτι η σάρωση απέτυχε ελένξτε την σύνδεση της κεραίας...Εφαγα καμιά ώρα και τα παράτησα...

μπορεις με μια σαρωση να πιασεις τα ψηφιακα καναλια της digea στην περιοχη σου τοποθετωντας το
καλωδιο της εξωτερικης η εσωτερικης κεραιας στην ειδικη υποδοχη του dongle

Απλά για την λήψη των επίγειων

Ήλπιζα να γλυτώσουμε έτσι την εγκατάσταση πιάτου στο εξοχικό αλλά δε νομίζω να δουλεύει ο 831 χωρίς δορυφορικό σήμα οπότε έστησα και το πιάτο!

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι το στικ δεν χρησιμεύει και πολύ!

μπορεις με μια σαρωση να πιασεις τα ψηφιακα καναλια της digea στην περιοχη σου τοποθετωντας το
καλωδιο της εξωτερικης η εσωτερικης κεραιας στην ειδικη υποδοχη του dongle

Και γιατί να μην τα βλέπω μέσω digea, και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. ;; Δλδ, σε τι βοηθάει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε laptop θα μπορούσε να παίξει;;

Δεν παίζει σε laptop. Το συνδέεις στον pace και πιάνεις τα επίγεια ψηφιακά που λαμβάνονται στην περιοχή σου. Αν έχεις τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg-4, δε σου χρειάζεται.

Άρα, πρακτικά πρεπει να εχεις απλή κεραία στημένη, τηλεόραση χωρις ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mpeg4 και αποκωδικοποιητή nova.
Όντως, ελάχιστες έως μηδενικές οι περιπτώσεις που εξυπηρετεί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο ειχα καταλάβει και επειδή δεν έβρισκα λογική ύπαρξης, για αυτο ζήτησα διευκρινίσεις.
Ευχαριστω πολύ.

Το dtt dongle της nova είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις που δέκτης είναι αναμμένος συνέχεια και τον έχεις σαν βασικό δέκτη παρακολούθησης προγραμμάτων. Δεν χρειάζεται να "βγεις" από τον δέκτη (για τον λόγο ότι δημιουργεί μια λίστα με τα τοπικά ψηφιακά DTT Bouquet) και έχεις πιο γρήγορη πρόσβαση σ'αυτά.

Απλά για την λήψη των επίγειων

Ήλπιζα να γλυτώσουμε έτσι την εγκατάσταση πιάτου στο εξοχικό αλλά δε νομίζω να δουλεύει ο 831 χωρίς δορυφορικό σήμα οπότε έστησα και το πιάτο!

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι το στικ δεν χρησιμεύει και πολύ!

Γιατί δεν δουλεύει χωρίς πιάτο; Είχα κανένα 6μηνο τον 831 μόνο με το στικ για τα επίγεια. Τον είχα αγοράσει σε ένα πακέτο για τα επίγεια που έδινε τότε...

Χμμμ δε βλέπω πακέτο dtt ίσως θέλει νέα σάρωση αλλά δεν έχω τηλεχειριστήριο αυτή τη στιγμή...

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Με αφορμή το παραπάνω post από τον Digital Screamer μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω για την περίπτωση που έχουμε το dtt dongle nova συνδεδεμένο στο δέκτη μας.
Οταν λοιπόν σύνδεσα το dongle είχα τo εξής προβλήμα μετά το σκανάρισμα καναλίων:
-έλλειπαν τα κανάλια , mezzo ,eurosport1&2 και dorceltv. Η λύση ήταν να ακολουθήσω την παραπάνω λογική ,για να βρώ τα eurosport 1&2 συντονίστηκα για λίγο στο france24 (11240), για να βρώ το mezzo συντονίστηκα για λίγο στο ukraine today (11623) για το dorceltv δεν βρήκα καποιο καναλι της συχνοτητας του (12322) στο public bouquet. Χρονοβόρα διαδικασία αλλά λύνει το πρόβλημα .

Τοποθετώντας το dongle στον δέκτη και αφού κάνεις scan (πρώτα ψάχνει τις ψηφιακές συχνότητες και μετά τις δορυφορικές,αργεί αρκετά λόγο διπλής σάρωσης) ακολούθα τον παραπάνω οδηγό στα κανάλια που σου λείπουν.

Status
Not open for further replies.