NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Δηλαδή θεωρείς ότι το Digital TV και η δημοσιογραφική του ομάδα ειναι αναξιόπιστοι;

@cmoustakas Κανεις δε λεει κατι τετοιο. Άλλο ο ανεπισημος και αλλο ο αναξιοπιστος.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.

Σε αναβάθμιση (firmware) του δέκτη της NovaBox 831 HD, θα προχωρήσει αρκετά σύντομα η Nova. Η αναβάθμιση σύμφωνα με πληροφορίες θα ανανεώσει την εικόνα του menu interface του δέκτη και θα προσθέσει κάποιες ακόμη δυνατότητες που θα κάνουν την εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova απολαυστικότερη. Παράλληλα, πληροφορίες του digitaltvinfo.gr αναφέρουν πως μάλλον κατα την άνοιξη οι υπάρχοντες δέκτες HD831 καθώς και ο PVR HD865 θα σταματήσουν να προσφέρονται στους νέους συνδρομητές και θα αντικατασταθούν απο δύο νεότερα μοντέλα δεκτών(απλό και PVR), πάλι της εταιρείας PACE. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

https://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/13685-anavatmisi-stous-dektes-tis-nova

Ξαναρωτώ έγραψα εγώ αναξιόπιστο το περιοδικό και την δημοσιογραφική του ομάδα;
Όταν λες ότι μόνο σε μπλοκ έχουν γραφτεί διάφορα, και υπάρχει δημοσίευμα περιοδικού καταξιωμένου στο χώρο που το ίδιο αναλύει κιόλας ότι θα υπάρχει αναβάθμιση και θα σταματήσουν να διατίθενται ο 831& 865, εσύ με τα λεγόμενα σου τι συμπέρασμα βγάζεις; Εκτός αν ειχες ξεχάσει το δημοσίευμα αυτο και έχεις μείνει σε ότι ειχες διαβάσει σε μπλοκ μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ την θέση σου.

Με αφορμή και την ένταση που υπήρξε σto thread "Νέα για τη NOVA" και διαβάζοντας τα μηνύματα και εδώ, μόνο στην έκλειψη μπορώ να το αποδώσω..

Κατά τη προσωπική μου γνώμη ο bykrie ουδέποτε είπε (και το κυριότερο, ουδέποτε υπαινίχθηκε) αναξιόπιστο το περιοδικό και την δημοσιογραφική του ομάδα.

Όλοι όσοι ασχολούνται (έστω και λίγο) με τα δορυφορικά, είναι ικανοί να γνωρίζουν την αξιοπιστία της εκάστοτε πηγής.

Θα συνιστούσα ένα μέτρημα μέχρι το "10" απο τον καθένα μας, πρίν γραφτεί το οτιδήποτε άλλο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παιδια να ξεκαθαρίσω κατι δεν είπα ότι είπε ότι το περιοδικό και η ομάδα ειναι αναξιόπιστοι απλά όταν λέει ότι δεν υπάρχει επίσημη θέση τις Nova αναρωτιέμαι λοιπόν και εγω ο δημοσιογράφος του περιοδικού που έκανε ρεπορτάζ μέσα στη Nova και κάποιο θεσμικό στέλεχος έδωσε της πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό αν αυτά δεν ειναι αλήθεια τότε τι; Αυτο δεν ειναι θεμα αξιοπιστίας;

Σαφώς και δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας του περιοδικού και των αξιόλογων δημοσιογράφων του, αλλά περί κοινής παραδοχής ότι η Nova δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι επίσημα (πχ. με σχετική διαφήμιση, Δελτίο Τύπου κτλ).

Η ενημερωση πως θα υπήρχε δεκτης, αναβαθμιση κτλ μπορει να ειναι πραγματική, δε το αμφισβητει κανεις αυτο. Δυο μηνες εχουν περασει μονο εξαλλου. Απο εκεί και μετά, μπορει στην πορεια, πραγματα, καταστασεις και εξελιξεις να αλλάξουν την αρχικη πληροφορία. Μπορει να καθυστερησουν, μπορει να μεταβληθουν. Αυτό δεν κανει κάποιον αναξιοπιστο. Αυτο σημαινει πως το ανεπισημο δεν παρεχει καμια δεσμευση και φυσικα αναπαραγεται με αναλογο τρόπο.

Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι.
Επίσημο θεωρείται η Forthnet Nova.

Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.

Το περιοδικό Digital TV δεν είναι μπλόκ, και πέραν αυτού ακόμη και τα μπλοκ δεν τα χαρακτήρισα αναξιόπιστα.

Όταν λες ότι μόνο σε μπλοκ έχουν γραφτεί διάφορα, και υπάρχει δημοσίευμα περιοδικού καταξιωμένου στο χώρο που το ίδιο αναλύει κιόλας ότι θα υπάρχει αναβάθμιση και θα σταματήσουν να διατίθενται ο 831& 865, εσύ με τα λεγόμενα σου τι συμπέρασμα βγάζεις; Εκτός αν ειχες ξεχάσει το δημοσίευμα αυτο και έχεις μείνει σε ότι ειχες διαβάσει σε μπλοκ μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ την θέση σου.

Σε κάθε περίπτωση απ έφυγες να απαντήσεις σε αυτό που ξεκάθαρα ρώτησα δύο φορές.

Ενημερώσεις δεκτών σε fw, και νέοι δέκτες υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αργά η γρήγορα. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, να τα διαβάζουμε, επίσημα η ανεπίσημα. Γι αυτό είναι και το φόρουμ.
Πάμε παρακάτω, γιατί είμαστε εκτός θέματος

Ζητώ συγνώμη από τα μέλη για τα offtopic

Η ιστορία με την αλλαγή των δεκτών και δη του 865 είναι περσινή ιστορία. Η Νοβα θα προχωρουσε/σει στην αλλαγή του γιατί έχει πολλά θέματα με τη λειτουργία του PVR ως υπηρεσία.
Και παρεμπιπτόντως δεν είδα κάπου ότι χαρακτήρισε αναξιόπιστο το περιοδικό και τους συντάκτες του, έλεος ηρεμήστε λίγο..

το τηλοκντρολ μου βγηκε οφφ παταω το ανεβει ο ηχος αλλαζει καναλι παει στο νοβασπορ 2 ενω το εχω στο νοβασπορ 1 μετα παταω ινφο και χαμηλη ο ηχος μιλαμε για δικια του νοημοσυνη του αλλαξα μπαταριες τιποτα ... ξερουμε κανα καλο τηλεκοντρολ συμβατο ; ευχαριστω .

το τηλοκντρολ μου βγηκε οφφ παταω το ανεβει ο ηχος αλλαζει καναλι παει στο νοβασπορ 2 ενω το εχω στο νοβασπορ 1 μετα παταω ινφο και χαμηλη ο ηχος μιλαμε για δικια του νοημοσυνη του αλλαξα μπαταριες τιποτα ... ξερουμε κανα καλο τηλεκοντρολ συμβατο ; ευχαριστω .

Στα καταστήματα Forthnet όπως επίσης και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα τεχνικών τις forthnet μπορείς να αγοράσεις καινούργιο γνήσιο control του δέκτη που αν δεν κάνω λάθος έχει γύρω στα 15 ευρώ.

Νέοι δέκτες υπάρχουν και μάλιστα έχουν παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα σε τεχνικούς της εταιρείας. Το πότε θα ανακοινωθούν και θα αρχίσουν να διατίθενται έχει να κάνει με διάφορα άλλα πράγματα (πχ στοκ υπάρχοντων δεκτών).

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα?Για κάποιο λόγο χάνονται τα eurosport και για να επανέλθουν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

εχουμε λεπτομεριες για μοντελα κλπ?
Αν ρωτάς εμένα, όχι δε γνωρίζω. Απλώς με πληροφόρησε ένας φίλος για αυτή την ενημέρωση τεχνικών που έγινε πριν ενάμιση μήνα περίπου. Αναμένουμε.

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα?Για κάποιο λόγο χάνονται τα eurosport και για να επανέλθουν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Εχει αναφερθει αρκετες φορες. Δυστυχως δεν υπαρχει κάτι για να κανεις (εκτος της επαναφορας).

Νέοι δέκτες υπάρχουν και μάλιστα έχουν παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα σε τεχνικούς της εταιρείας. Το πότε θα ανακοινωθούν και θα αρχίσουν να διατίθενται έχει να κάνει με διάφορα άλλα πράγματα (πχ στοκ υπάρχοντων δεκτών).

Αρα εγώ που ενδιαφερομαι για PVR, καλύτερα να περιμένω?

Status
Not open for further replies.