cmoustakas
Supreme Member
Δηλαδή θεωρείς ότι το Digital TV και η δημοσιογραφική του ομάδα ειναι αναξιόπιστοι;Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Δηλαδή θεωρείς ότι το Digital TV και η δημοσιογραφική του ομάδα ειναι αναξιόπιστοι;Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Όταν λες ότι μόνο σε μπλοκ έχουν γραφτεί διάφορα, και υπάρχει δημοσίευμα περιοδικού καταξιωμένου στο χώρο που το ίδιο αναλύει κιόλας ότι θα υπάρχει αναβάθμιση και θα σταματήσουν να διατίθενται ο 831& 865, εσύ με τα λεγόμενα σου τι συμπέρασμα βγάζεις; Εκτός αν ειχες ξεχάσει το δημοσίευμα αυτο και έχεις μείνει σε ότι ειχες διαβάσει σε μπλοκ μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ την θέση σου.Ξαναρωτώ έγραψα εγώ αναξιόπιστο το περιοδικό και την δημοσιογραφική του ομάδα;
Επίσημο θεωρείται η Forthnet Nova.Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι.
Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Όταν λες ότι μόνο σε μπλοκ έχουν γραφτεί διάφορα, και υπάρχει δημοσίευμα περιοδικού καταξιωμένου στο χώρο που το ίδιο αναλύει κιόλας ότι θα υπάρχει αναβάθμιση και θα σταματήσουν να διατίθενται ο 831& 865, εσύ με τα λεγόμενα σου τι συμπέρασμα βγάζεις; Εκτός αν ειχες ξεχάσει το δημοσίευμα αυτο και έχεις μείνει σε ότι ειχες διαβάσει σε μπλοκ μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ την θέση σου.
το τηλοκντρολ μου βγηκε οφφ παταω το ανεβει ο ηχος αλλαζει καναλι παει στο νοβασπορ 2 ενω το εχω στο νοβασπορ 1 μετα παταω ινφο και χαμηλη ο ηχος μιλαμε για δικια του νοημοσυνη του αλλαξα μπαταριες τιποτα ... ξερουμε κανα καλο τηλεκοντρολ συμβατο ; ευχαριστω .
Αν ρωτάς εμένα, όχι δε γνωρίζω. Απλώς με πληροφόρησε ένας φίλος για αυτή την ενημέρωση τεχνικών που έγινε πριν ενάμιση μήνα περίπου. Αναμένουμε.εχουμε λεπτομεριες για μοντελα κλπ?
Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα?Για κάποιο λόγο χάνονται τα eurosport και για να επανέλθουν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Νέοι δέκτες υπάρχουν και μάλιστα έχουν παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα σε τεχνικούς της εταιρείας. Το πότε θα ανακοινωθούν και θα αρχίσουν να διατίθενται έχει να κάνει με διάφορα άλλα πράγματα (πχ στοκ υπάρχοντων δεκτών).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.