NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Κάτι που ενδιαφέρει όλους πιστεύω..

IMG_4965.JPG

IMG_4968.JPG

Επιβεβαίωση των όσων γράφτηκαν και του περιοδικού digital tv info περί θέαση σε πάνω από 2 τηλεοράσεις; :chinscratch:

Στο internet δεν το έβαλα και δεν θα το κάνω, αν δεν μάθουμε κάτι επίσημο.

Το "χαθηκε η συνδεση με το ιντερνετ" τι σχεση να εχει με το μουλτιβιου;

μισο λεπτο.. ουσιαστικά γίνεται και pvr δηλαδή με την αναβάθμιση ;;;

Έβαλα ένα πρόχειρο usb 4g να κάτω test. Το αναγνώρισε αμέσως άλλα όταν πάτησα οκ για το επόμενο βήμα έφαγα "πόρτα" :flipout: αφού θέλει τουλάχιστον 8g..

34.JPG

36.JPG

μάλιστα. σε εμενα τίποτα ακομα πάρολο που τιμώ εδώ και ώρα mega channele.. :flipout:

μισο λεπτο.. ουσιαστικά γίνεται και pvr δηλαδή με την αναβάθμιση ;;;

Ελεγαν μονο για timeshifting.. χωρις δυνατοτητα εγγραφης. Κυριακη κοντη γιορτή..

Παιδιά συγνώμη αλλά...

Δεν ήταν καν στο mega θυμάμαι πως εχθές βράδυ που έκλεισε η tv ήταν στο novacinema 2. Όταν επέστρεψα είχαν γίνει όλα μόνα τους.

Stefa147 δεν ξέρω αν είναι πλέων pvr γράφει προσωρινής μνήμης, ίσως για time shift; Πάγωμα στο ζωντανό πρόγραμμα.

sekels δεν έχει να κάνει με μούλτι, γράφουμε ότι ακούμε και διαβάζουμε. Ότι βλέπεις το γράφει το μενού, δεν έκανα καμία δοκιμή στο intrnet.

Ότι ξέρετε ξέρω και εγώ χαμένα τα έχω αφού δεν ξέρω τι να κοιτάξω πρώτο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι τελείως αλλαγμένος, και 2 ώρες τώρα του έχω βγάλει τα μάτια χωρίς κανένα κόλλημα κοντρόλ δέκτη.... :grandpa:

κανένα κόλλημα ;;;;;;;;; Τι ντα πες μωρέ...;;; (απ'την γνωστη ταινία... φουρτουνάκιδες και βροντάκιδες..:flipout:) θέλω την αναβάθμισηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(μήπως μπορεί το novasupport του forum να μας ενημερωσει , μηπως πρέπει να κανουμε κάτι εμείς που δεν εχουμε ακόμα την αναβάθμιση ; )

Για να γίνει αναβάθμιση τι πρέπει να κάνω, πάω στις ρυθμίσεις και δεν βλέπω καμία διαθέσιμη αναβάθμιση.
Επίσης το γραφικό περιβάλλον του δέκτη μου είναι παμπαλαιο,δεν έχει καμιά σχέση με τις φώτο που βαλατε παραπάνω.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

Από τα παιδιά του nova support :

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά σε όλους τους συνδρομητές. Από πλευράς των συνδρομητών θα χρειαστεί μόνο να έχουν τον δέκτη ανοιχτό. Ακόμη και σε περίπτωση όμως που ο δέκτης είναι κλειστός θα γίνει εκ νέου προσπάθεια αναβάθμισης. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς είναι θέμα προγραμματισμού για την αποφυγή τυχών τεχνικών δυσχερειών, το ότι δεν θα περαστεί σε όλους ταυτόχρονα.

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση,

Παναγιώτης, Forthnet Support

Για να γίνει αναβάθμιση τι πρέπει να κάνω, πάω στις ρυθμίσεις και δεν βλέπω καμία διαθέσιμη αναβάθμιση.
Επίσης το γραφικό περιβάλλον του δέκτη μου είναι παμπαλαιο,δεν έχει καμιά σχέση με τις φώτο που βαλατε παραπάνω.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
Η αναβάθμιση θα γινει μόνη τις, εσυ απλά να έχεις ανοιχτό συνέχεια τον δέκτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι τελείως αλλαγμένος, και 2 ώρες τώρα του έχω βγάλει τα μάτια χωρίς κανένα κόλλημα κοντρόλ δέκτη.... :grandpa:
Δηλαδή, Νίκο, "χάλασε" κι ο pace;:grinning-smiley-043

Εγώ πάντως είδα στο φλιτζάνι σήμερα, ότι το κόλλημα θα επανέλθει... :flipout:

Μάλλον βλέπω ν αλλάζεις καφετζού... Εως τώρα με πόσα πατήματα στο κοντρόλ για να βγάλω άκρη με τα νέα δεδομένα και δεν.......κόλλημα.

Status
Not open for further replies.